L
Lornetka
Gość
To leż i odpoczywaj. Ale nas nastraszyłaś tym milczeniemDziewczyny u nas ok to krwiak;-/ dzisiaj zero krwawienia i plamienia. Nakaz lezenia i zero stresu.
Dziekuje za wsparcie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To leż i odpoczywaj. Ale nas nastraszyłaś tym milczeniemDziewczyny u nas ok to krwiak;-/ dzisiaj zero krwawienia i plamienia. Nakaz lezenia i zero stresu.
@Anusiak1507 wreszcie wiadomość! Dobrze, że z dzieckiem dobrze
Dziewczyny martwię się, najpierw wieczorem miałam takie krzyzowo-okresowe bóle, później pół nocy takie nisko zlokalizowane w podbrzuszu, nie byłam w ciąży więc nie wiem czy to skurcze czy co za cholera, ale się martwię :/żadnego krwawienia na szczęście. Mój lekarz na razie nie odbiera, co myślicie?
Jak miałam silne bóle w podbrzuszu lekarz kazał mi brać nospe. Wszystko się rozrasta i boli. Jak nie miałaś krwawienia to nie jest źle.@Anusiak1507 wreszcie wiadomość! Dobrze, że z dzieckiem dobrze
Dziewczyny martwię się, najpierw wieczorem miałam takie krzyzowo-okresowe bóle, później pół nocy takie nisko zlokalizowane w podbrzuszu, nie byłam w ciąży więc nie wiem czy to skurcze czy co za cholera, ale się martwię :/żadnego krwawienia na szczęście. Mój lekarz na razie nie odbiera, co myślicie?
Próbowałaś pić mleko. Mi pomagało, chociaż na krótkoUf! Kamień z serca[emoji15]
A u mnie chyba zaczyna sie zgaga [emoji30]drugi dzień z rzędu, gdzie kładę sie do łóżka i czuje pieczenie [emoji30][emoji30]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Próbowałaś pić mleko. Mi pomagało, chociaż na krótko
Uważajcie na siebie!Będzie dobrze a wszystkim życzę miłej niedzieli. Mój mąż dziś wolne, więc święto, już po kościele, a na obiad rozpalamy grillaoby tylko nie padałoDziewczyny u nas ok to krwiak;-/ dzisiaj zero krwawienia i plamienia. Nakaz lezenia i zero stresu.