reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
@Anusiak1507 wreszcie wiadomość! Dobrze, że z dzieckiem dobrze:)

Dziewczyny martwię się, najpierw wieczorem miałam takie krzyzowo-okresowe bóle, później pół nocy takie nisko zlokalizowane w podbrzuszu, nie byłam w ciąży więc nie wiem czy to skurcze czy co za cholera, ale się martwię :/żadnego krwawienia na szczęście. Mój lekarz na razie nie odbiera, co myślicie?

p19uskjojbeqaxq5.png

Ja takie bóle miałam przy plamieniu teraz. Jak nie plamilam to nie bolało. Weź witaminy/magnez i połóż się. Odpoczynek zawsze pomaga. Jak dalej bedziesz się niepokoić to próbuj dodzwonic się do lekarza. Na pewno wszystko jest dobrze!!!

Ja najadłam się teraz truskawek i jabłek i czuje moje Małe [emoji76]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

@Anusiak1507 wreszcie wiadomość! Dobrze, że z dzieckiem dobrze:)

Dziewczyny martwię się, najpierw wieczorem miałam takie krzyzowo-okresowe bóle, później pół nocy takie nisko zlokalizowane w podbrzuszu, nie byłam w ciąży więc nie wiem czy to skurcze czy co za cholera, ale się martwię :/żadnego krwawienia na szczęście. Mój lekarz na razie nie odbiera, co myślicie?

p19uskjojbeqaxq5.png
Jak miałam silne bóle w podbrzuszu lekarz kazał mi brać nospe. Wszystko się rozrasta i boli. Jak nie miałaś krwawienia to nie jest źle.

Dokładnie. Weź nospe i leż!
Anusiak, tak myślałam że to krwiak. Teraz tylko odpoczywać.
Dziewczyny, ale mi smakuje grecki ser. Wczoraj robiłam musake na obiad i trochę owego sera mi się zostalo. Zajadam go z pomidorami. No pycha!

@Mabi ja tez planuje do końca czerwca pracować. Także w wakacje odpoczywamy [emoji6]

@Anusiak1507 ufff ale nam stracha napędziłas. Cieszę się, ze wszystko ok. Trzymaj się No i lez [emoji4] itucha wrzuciła seriale warte obejrzenia, to może się skusisz i zabijesz jakoś czas na leżance.

@LayDeeK wrzuć fotkę opakowania tego serka...ja uwielbiam sery.

Na zgagę tylko zimne mleko [emoji106]

Ja wyleguje sie na tarasie, wreszcie słoneczko [emoji274][emoji274][emoji274]i oczywiście kryminał do towarzystwa [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Katia dziekuje, syn ok , wstal bez goraczki wiec tak jak podejrzewalam , wirus jakis

Anusiak cieszs sie, ze to tylko krwiak! I zeby mi to bylo ostatni raz ! ;) odpoczywaj ile mozesz :)

Estrelicia to nie skorcze, przy pierwszej ciazy czesciej wystepuje takie bolu, nie martw sie. Bedziesz wiedziala kiedy masz skorcze ;)

reklama
U mnie panowie poszli do parku na rower, a ja idę na balkon

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry