reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@Mabi ja planuje pracowsc do samego.konca, jak zdrowie pozwoli

Moja cora dzis konczy 7 ale ten czas leci. Musze torcik jej dokonczyc I popoludnuu dostanie. Dzis jeszcze idzie na urodziny kolezanki z klasy. A jej party zrobimy jak brat zacznie chodzic, beda mieli podwojne bo on tez zaraz urodziny ;)
100 lat dla córeczki! My niecały miesiąc temu świętowaliśmy 8-me urodzinki. I zdrówka dla synka. Mój starszy też się rozkłada. Wybrał sobie porę, bo we wtorek wyjeżdża na 2-dniową wycieczkę :( Walczymy jak możemy.

reklama
Ktoś jeszcze pracuje?

Martwię się o Anusiaka, mam nadzieję, że się po prostu nie odzywa, bo jest pod opieką lekarzy i nie ma jak się skontaktować....

Uciekam teraz na koncert na trawce, pierwszy w tym sezonie w Łazienkach Królewskich :)
Wczoraj spacerowałam z rodzinką 2 godzinki i brzuszek się nie spinał, więc chyba się maleństwu podobało.
Ja poprzednie dwie ciąże pracowałam praktycznie do samego końca. Dziwię się sama sobie, że dałam radę bo równie mocne mdłości mnie męczyły. W tej ciąży już odpoczywam :)

hej dziewczyny :)
u mnie tez córka zarządziła pobudkę o 7, a jak w poniedziałek trzeba wstać do przedszkola to ją mogę ciągnąć, wołać i nic :) złośliwa bestia :)
@akpuroks zazdroszczę L4, ja jeszcze chciałabym do końca czerwca popracować, bo wtedy mam koniec roku szkolnego, ale kto wie jak tam będzie moje samopoczucie się trzymało.

Ktoś jeszcze pracuje?

Martwię się o Anusiaka, mam nadzieję, że się po prostu nie odzywa, bo jest pod opieką lekarzy i nie ma jak się skontaktować....

Uciekam teraz na koncert na trawce, pierwszy w tym sezonie w Łazienkach Królewskich :)
Wczoraj spacerowałam z rodzinką 2 godzinki i brzuszek się nie spinał, więc chyba się maleństwu podobało.
Ja jeszcze pracuje, planuje do końca wakacji, a może nawet dłużej, zależy jak będę się czuła. Moja dyrektorka sądzi, że do porodu popracuję, bo w październiku mnie na konferencja planuje wysłać :)

Ja też dziś planuje spacer po Łazienkach, ale popołudniu.

Dziewczyny u nas ok to krwiak;-/ dzisiaj zero krwawienia i plamienia. Nakaz lezenia i zero stresu.
Dziekuje za wsparcie:-)

Anusiaczku!!! Zawału prawie dostałyśmy!!!!! Kochana lez i będzie dobrze!!!
U mnie po 3 dniach plamienia czysto. U Ciebie tez będzie dobrze.
Bierz książkę i wskakuj na kanapę :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Uf! Kamień z serca[emoji15]

A u mnie chyba zaczyna sie zgaga [emoji30]drugi dzień z rzędu, gdzie kładę sie do łóżka i czuje pieczenie [emoji30][emoji30]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Anusiak1507 wreszcie wiadomość! Dobrze, że z dzieckiem dobrze:)

Dziewczyny martwię się, najpierw wieczorem miałam takie krzyzowo-okresowe bóle, później pół nocy takie nisko zlokalizowane w podbrzuszu, nie byłam w ciąży więc nie wiem czy to skurcze czy co za cholera, ale się martwię :/żadnego krwawienia na szczęście. Mój lekarz na razie nie odbiera, co myślicie?

p19uskjojbeqaxq5.png

Do góry