reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Dziewczyny, czytam Was na bieżąco, ale nie miałam kiedy odpisać. Byłam w tym tygodniu kilka dni w pracy pozamykać tematy i od środy jestem oficjalnie na L4 i już nie wracam!
U mnie doktor potwierdził na 99% syna także moja radość sięga zenitu!

Co do sukienki to ja kupiłam w bonprixie na imprezę rodzinna w czerwcu i wesele w sierpniu takaZobacz załącznik 806392 i jestem bardzo zadowolona[emoji3]
Udanej niedzieli wszystkim!
Gratuluję synka imię wybrane?
super sukienka; )

@Mabi ja planuje pracowsc do samego.konca, jak zdrowie pozwoli

Moja cora dzis konczy 7 ale ten czas leci. Musze torcik jej dokonczyc I popoludnuu dostanie. Dzis jeszcze idzie na urodziny kolezanki z klasy. A jej party zrobimy jak brat zacznie chodzic, beda mieli podwojne bo on tez zaraz urodziny ;)
Sto lat dla twej córy; **

Dziewczyny u nas ok to krwiak;-/ dzisiaj zero krwawienia i plamienia. Nakaz lezenia i zero stresu.
Dziekuje za wsparcie:-)
U ufff czyli dobre wieść

Hi:)piękna pogoda a ja jeszcze w łóżku leżę ;)
Ale trzeba się ruszyć

reklama
Dziewczyny u nas ok to krwiak;-/ dzisiaj zero krwawienia i plamienia. Nakaz lezenia i zero stresu.
Dziekuje za wsparcie:-)
Uffff :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

@89Katia u mnie sasiedzi pochowali pranie, ale jak sie zaraz skonczy druga pralka, bede wystawiac, musi mi to dzisiaj wyschnac! :D
@Anusiak1507 super ze sie odezwalas do nas, krwiaczek sie wchlonie, duzo zdrowka :*
@Mabi ja tez pracuje, planuje teoretycznie do konca maja ale w praktyce pewnie jeszcze czerwiec pociagne. Zobacze jak mi zmiany poustawiają, bo poki co to jest tragedia, na nocki pracuje i po 12 godzin a czasem sie zdarza dyżur i po 24 godziny. Wprawdzie moge spać w nocy ale 24 godziny to duzo za duzo. W maju mam jeszcze dwa takie dyzury calodobowe, no ale oni maja gdzies ze jestem w ciazy i juz po jednej stracie wiec ja tez sie nie bede za bardzo nimi przejmować jak zobacze ze mam znowu slaby grafik. No troche to chaotycznie napisalam, ale na sama mysl mam nerwy :/
@LayDeeK super kiecka, przymierzalas juz ja? Pochwal sie zdjeciem, ciekawa jestem jak sie prezentuje na zywo :)

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

@89Katia u mnie sasiedzi pochowali pranie, ale jak sie zaraz skonczy druga pralka, bede wystawiac, musi mi to dzisiaj wyschnac! :D
@Anusiak1507 super ze sie odezwalas do nas, krwiaczek sie wchlonie, duzo zdrowka :*
@Mabi ja tez pracuje, planuje teoretycznie do konca maja ale w praktyce pewnie jeszcze czerwiec pociagne. Zobacze jak mi zmiany poustawiają, bo poki co to jest tragedia, na nocki pracuje i po 12 godzin a czasem sie zdarza dyżur i po 24 godziny. Wprawdzie moge spać w nocy ale 24 godziny to duzo za duzo. W maju mam jeszcze dwa takie dyzury calodobowe, no ale oni maja gdzies ze jestem w ciazy i juz po jednej stracie wiec ja tez sie nie bede za bardzo nimi przejmować jak zobacze ze mam znowu slaby grafik. No troche to chaotycznie napisalam, ale na sama mysl mam nerwy :/
@LayDeeK super kiecka, przymierzalas juz ja? Pochwal sie zdjeciem, ciekawa jestem jak sie prezentuje na zywo :)

To nie ja kupiłam sukienkę :)

Dzięki, dzisiaj od rana jest dobrze, ale martwię się czy nie przyłapany jakiejś infekcji, bo niby wszystko ok, żadnych uplawow, swedzonek, ale jakby to powiedzieć... Zapach nie mój [emoji14] czekam aż lekarz odbierze...

p19uskjojbeqaxq5.png

Dziewczyny pozdrowienia z uczelni :) ja mam pranie na balkonie i sie nie przejmuje. U nas zapowiada sie caly tydzien slonca :)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

pracujesz w Polsce? bo zatrudnianie na nocne zmiany i na nadgodziny kobiety w ciąży jest niezgodne z art. 178 par. 1 KP.

@Anusiak1507 uff dobrze że z dzieckiem wszystko w porządku. Odpoczywaj :*

My byliśmy z mężem trochę pospacerować po naszej nowej działce, tam obok jest las i jeziorko. :)
Długo nie wytrzymaliśmy bo dzisiaj strasznie duszno i wróciliśmy do domu.
Co dzisiaj macie na obiad? Bo u mnie zupa szczawiowa.
Kupiłam jeszcze szparagi (uwielbiam) i mają dużo kwasu foliowego. ;)

A ostatnio mam też ochotę na owoce i teraz wcinam czereśnie. :D

Załączniki

• 20170514_145340.jpg
    20170514_145340.jpg
    76,1 KB · Wyświetleń: 60
reklama
pracujesz w Polsce? bo zatrudnianie na nocne zmiany i na nadgodziny kobiety w ciąży jest niezgodne z art. 178 par. 1 KP.
Tak w Polsce, no ale dla nich umowa o prace to tylko papierek co nic nie znaczy. Ciezki temat z nimi :/ ogolnie jakby to wieksza firma byla to pewnie by bylo inaczej, a u nas 5 osob zatrudnione i wsjo

Do góry