reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Dzien dobry,
Ale mi szkoda naszej
Anusiakowej, nic jej nie odpuszcza, ciagle sie cos przyplątuje :( ale wszystkie przejscia kochana wynagrodzi Ci maluszek w listopadzie :*

Dzis u mnie piekna pogoda, slonce i 20 stopni, az chce sie pranie na balkon wystawic, tylko glupio tak w niedziele [emoji14]
@nina32 witaj :) niestety nie pomoge z zoladkiem u dziecka, ale dobrze by bylo sprawdzic dla swietego spokoju jeszcze raz :)

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas pranie na balkonie :p ale sąsiedzi też się nie krępują :p

reklama
Dziewczyny, czytam Was na bieżąco, ale nie miałam kiedy odpisać. Byłam w tym tygodniu kilka dni w pracy pozamykać tematy i od środy jestem oficjalnie na L4 i już nie wracam!
U mnie doktor potwierdził na 99% syna także moja radość sięga zenitu!

Co do sukienki to ja kupiłam w bonprixie na imprezę rodzinna w czerwcu i wesele w sierpniu taka
sukienka-z-aplikacja_ciemnoniebieski.jpg
i jestem bardzo zadowolona[emoji3]
Udanej niedzieli wszystkim!

Załączniki

• sukienka-z-aplikacja_ciemnoniebieski.jpg
    sukienka-z-aplikacja_ciemnoniebieski.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 384
Dziewczyny, a u mnie dziś pierwszy poranek bez wymiotów... Jest mi niedobrze co prawda, ale nie wymiotowalam! Toż to chyba dobry znak, że zmierza ku lepszemu :)
Oby teraz było już z górki! :)
Dziewczyny, czytam Was na bieżąco, ale nie miałam kiedy odpisać. Byłam w tym tygodniu kilka dni w pracy pozamykać tematy i od środy jestem oficjalnie na L4 i już nie wracam!

Co do sukienki to ja kupiłam w bonprixie na imprezę rodzinna w czerwcu i wesele w sierpniu takaZobacz załącznik 806392 i jestem bardzo zadowolona[emoji3]

To teraz korzystaj z l4 i odpoczywaj :) gratuluje Syneczka! Macie już imię? :) sukienka bardzo ładna :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Co do sukienki to ja kupiłam w bonprixie na imprezę rodzinna w czerwcu i wesele w sierpniu takaZobacz załącznik 806392 i jestem bardzo zadowolona[emoji3]
Extra kieca!

Nikuss to prawdopodobnie przesuwajace sie masy w jelitach ;) dzidzia jest jeszcze za slaba, ma bardzo duzo wod plodowych wokol, raczej nie mozliwe zebys poczula dziecko ;) Ale zostawiam Cie z ta mysla, ze to dziecko ;)

Witam nowa ;)

hej dziewczyny :)
u mnie tez córka zarządziła pobudkę o 7, a jak w poniedziałek trzeba wstać do przedszkola to ją mogę ciągnąć, wołać i nic :) złośliwa bestia :)
@akpuroks zazdroszczę L4, ja jeszcze chciałabym do końca czerwca popracować, bo wtedy mam koniec roku szkolnego, ale kto wie jak tam będzie moje samopoczucie się trzymało.

Ktoś jeszcze pracuje?

Martwię się o Anusiaka, mam nadzieję, że się po prostu nie odzywa, bo jest pod opieką lekarzy i nie ma jak się skontaktować....

Uciekam teraz na koncert na trawce, pierwszy w tym sezonie w Łazienkach Królewskich :)
Wczoraj spacerowałam z rodzinką 2 godzinki i brzuszek się nie spinał, więc chyba się maleństwu podobało.

@Mabi ja planuje pracowsc do samego.konca, jak zdrowie pozwoli

Moja cora dzis konczy 7 ale ten czas leci. Musze torcik jej dokonczyc I popoludnuu dostanie. Dzis jeszcze idzie na urodziny kolezanki z klasy. A jej party zrobimy jak brat zacznie chodzic, beda mieli podwojne bo on tez zaraz urodziny ;)

hej dziewczyny :)
u mnie tez córka zarządziła pobudkę o 7, a jak w poniedziałek trzeba wstać do przedszkola to ją mogę ciągnąć, wołać i nic :) złośliwa bestia :)
@akpuroks zazdroszczę L4, ja jeszcze chciałabym do końca czerwca popracować, bo wtedy mam koniec roku szkolnego, ale kto wie jak tam będzie moje samopoczucie się trzymało.

Ktoś jeszcze pracuje?

Martwię się o Anusiaka, mam nadzieję, że się po prostu nie odzywa, bo jest pod opieką lekarzy i nie ma jak się skontaktować....

Uciekam teraz na koncert na trawce, pierwszy w tym sezonie w Łazienkach Królewskich :)
Wczoraj spacerowałam z rodzinką 2 godzinki i brzuszek się nie spinał, więc chyba się maleństwu podobało.
Och jak super! U nas tez coś takiego jest, ale startuje dopiero w czerwcu. Nie mogę się doczekać.
Z chęcią skorzystałabym z pięknej pogody, ale jeszcze ten tydzień będę leniem.

@Mabi ja planuje pracowsc do samego.konca, jak zdrowie pozwoli

Moja cora dzis konczy 7 ale ten czas leci. Musze torcik jej dokonczyc I popoludnuu dostanie. Dzis jeszcze idzie na urodziny kolezanki z klasy. A jej party zrobimy jak brat zacznie chodzic, beda mieli podwojne bo on tez zaraz urodziny ;)

Sto lat dla córki :) a jak syn się miewa? Noc minęła spokojnie?

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Cześć Dziewczynki, miałam nadzieję że będą wieści od Anusiak :( Wczoraj cały czas zaglądałam i myślałam że da znać. Mam nadzieję, że to coś niegroźnego i z dzidzią ok.

Nina32 witaj. Właśnie mi też się kojarzy, że u kogoś też z widocznością żołądka był problem. Trzymam kciuki. Na pewno wszystko ok.

Akpuroks gratuluję syneczka :) Sukienka super. Ja właśnie w bonprixie zamówiłam spodnie ciążowe i bluzkę. I wszystko za duże. Bluzki mi szkoda bo fajna ale nie ma mniejszego rozmiaru.

Do góry