reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
89Katia lekarz powiedział że dzidziuś pewnie akurat się wypróżnił i że nie mam się martwić, teraz muszę umówić się do mojej lekarki i miałam przyjść na początku czerwca ale trochę przyspieszę wizytę bo nie chcę tej niepewności :-(

U nas lekarz nie mógł znaleźć żołądka i mówił to samo co u CB czyli że dziecko się wyróżnił i dlatego nie widać. Kazał nam wyjść na trochę i później znów próbował i dalej nie było widać więc jeszcze raz kazał chwilę poczekać i wreszcie za 3razem było widać i wszystko ok.

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

Anusiak chyba nie ma dziewczyny na tym forum która by wczoraj nie zachodziła w głowę co z tobą! Dobrze że sytuacja się wyjaśniła, domyślam się że nie jesteś zbyt pocieszona z posiadania krwiaka, ale nie martw się wszystko będzie dobrze. Ja też dwa tygodnie temu dowiedziałam się o krwiaku i byłam przerażona, zgodnie z zaleceniami lekarza leżałam przez tydzień, wstawałam tylko do toalety, ale okazało się że warto było, bo krwiak zaczął się organizować. U ciebie też na pewno wszystko skończy się dobrze. A jak duży jest twój krwiak? Dostałaś jakieś leki?

Dziewczyny muszę się wam pochwalić że wczoraj poczułam mojego maluszka! :) Już z dwa razy czułam takie delikatne muśnięcie w brzuchu, ale nie byłam pewna, natomiast co do tego co poczułam wczoraj nie mam żadnych wątpliwości że to było to, od razu przypomniało mi się to uczucie z pierwszej ciąży;)

A teraz korzystając z pięknej pogody zmykam z córcia na spacer. Miłego dnia wszystkim życzę

A ja już po niedzielnej drzemce :D

hchy43r8h8l5x99d.png

@nikuss3006 ja też się rzuciłam na niektarynki, ubóstwiam, mogłabym jeść kilogramami nawet bez ciąży :D

U nas cały dzień było cieplutko ale niedawno przeszła ulewa i temperatura spadła od razu do 16 st.C, niby następny tydzień ma być spoko ale z prognozami bywa różnie ;) na szczęście grilla zdążyliśmy zjeść jak jeszcze było letnio :)

Ogólnie jakoś wymęczył mnie ten weekend więc pewnie pójdę spać wcześnie ;)

Aaaa i najlepsze, ojciec przywiózł mi całe gar bigosu, będzie wyżerka :D

nie ma jak zachcianki. Ja przeszłam już fazę serka almette, pomidorów malinowych, straszna potrzeba soku z granatów. Wczoraj na bazarku kupiłam młodą podkiszana kapustę, która miała mi starczyc na pare dni..... ta ;p na jeden obiad poszła :D z tymi czeresniami mnie zainspirowałyscie, nigdzie nie widziałam. morele mnie kusiły, ale były w absurdalnej cenie. Zbiera mi się też chęć na arbuza :)

nie ma jak zachcianki. Ja przeszłam już fazę serka almette, pomidorów malinowych, straszna potrzeba soku z granatów. Wczoraj na bazarku kupiłam młodą podkiszana kapustę, która miała mi starczyc na pare dni..... ta ;p na jeden obiad poszła :D z tymi czeresniami mnie zainspirowałyscie, nigdzie nie widziałam. morele mnie kusiły, ale były w absurdalnej cenie. Zbiera mi się też chęć na arbuza :)
Ja właśnie od 3 dni mam fazę na arbuza, kupiliśmy z mężem całego 3,5 kg i właśnie dojedliśmy:)pycha.

reklama
Dziekuje wszystkim za zyczenia dla corki ;)

Maz po nocca wstal, zjedlismy tort I pojechalismy do reatauracji na obiadek... I tak dzien zlecial ;)
Czy wy tez macie takiego lenia, w domu masakra, wszystko czeka I nikomu sie nie chce robic!

Dzis sie obidzilam rano z tak pelnyn pecherzem ze masakra, a sikalam w nocy, ledwo do lazienki doszla a miesnie mialam jak by sparalizowane, sikalam ale jak bym tego nie czula.... I obudzilam sie na plecach

Do góry