reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Witam. piszę pierwszy raz ale podczytuję od początku ;-) jestem w 13 tyg i w środę miałam usg prenatalne. i mam pytanko, czy jest jakaś mamusia u której lekarz nie mógł znaleźć żołądka i pęcherza moczowego? znaczy się u maleństwa ;-)

reklama
Czesc [emoji5] Dziewczyny nie spałam prawie całe noc, ciągle się budzilam, nie mogłam zasnąć no masakra...jestem jak chOdzace zombie teraz...
Ale wiecie co....normalnie czułam dzisiaj dzidzie w brzuchu i to tak na 100 % [emoji5] jak l ezalam tak w nocy, trzymałam rękę na brzuchu tak z boku i po pewnym czasie taka ''gulka'' mi się przedmieścia pod rękę[emoji5] wiadomo nie czułam ruchów dzicka jakoś typowo, ale czułam je pod ręką i to same sobie ''przyplynelo'' do mnie [emoji5] chociaż na chwilę pojawił mi się usmiech[emoji5]
Bo ogólnie słabszy czas, dlatego się za bardzo nie udzielam, żeby nie przynudzac...

My dzisiaj jedziemy do teściów na wioske i będziemy grillowac, mam nadzieję, ze nie będzie mi nie dobrze od tego zapachu....

Ściskam Was:*
Gratuluje czucia ruchów :) ja jeszcze nie czuje pod ręka. Ale już bliżej jak dalej :)
Udanego grilla
Witam się przy porannej kawie, zaraz zmykamy do kościoła, ciężko dziś znaleźć msze rano w którymś kościele bez komunii :) no my mamy za tydzień :)
Udało mi się kupić sukienkę na komunię, jest luźna, nad kolano bez odciętej talii. Idealna, brzuch się jeszcze zmieści i później, a nie jest ciążowa, no i wciąż w rozmiarze 38 :)
Impreza urodzinowa córki udana i odhaczona w tym moim mega intensywnym 3 tygodniowym maratonie.
Pogoda bajeczna :D Miłego dnia drogie Panie :)

@Anusiak1507 trzymam kciuki i czekamy na wieści....
Pokaz kiecke :)
Witam. piszę pierwszy raz ale podczytuję od początku ;-) jestem w 13 tyg i w środę miałam usg prenatalne. i mam pytanko, czy jest jakaś mamusia u której lekarz nie mógł znaleźć żołądka i pęcherza moczowego? znaczy się u maleństwa ;-)
Witaj, cieszę się, ze napisałaś :). Co do Twojego pytania, to coś kojarzę, ze któraś z nas miała kilka podejść do usg, bo lekarz nie mógł znaleźć żołądka, ale w końcu się udało.
Masz zaleconą dalsza diagnostykę? Kiedy kolejna wizyta?
Dzień dobry.
Myślałam że już może jakieś wieści będą od Anusiak :( mam nadzieję że wszystko z dzidziusiem ok.
Ja tez ciagle zaglądam i jak tyko usłyszę powiadomienie w tel to od razu biegnę sprawdzić czy cis napisała....

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Kurczę, Anusiak się nie odzywa... :( to chyba zły znak :(
Wszystkie trzymają kciuki, Anusiak odezwij się!!!!!

xnw40tc7sy506vxn.png

cześć dziewczyny ☺

słoneczko świeci pięknie ☺
my dzisiaj na komunie idziemy, ciekawe czy wejde do sukienki ☺

@Anusiak1507 odezwij sie do nas bo sie martwimy, trzymamy kciuki oby wszystko dobrze było

@nina32 witaj ☺

89Katia lekarz powiedział że dzidziuś pewnie akurat się wypróżnił i że nie mam się martwić, teraz muszę umówić się do mojej lekarki i miałam przyjść na początku czerwca ale trochę przyspieszę wizytę bo nie chcę tej niepewności :-(

Mam nadzieję, ze Anusiak jest w szpitalu i po prostu nie ma dostępu do internetu. A to krwawienie to fałszywy alarm.

@nina32 wiadomo, że jest niepewność i stres. Ale na pewno jest tak jak mówi lekarz. Sprawdź to dla spokoju sumienia.
To Twoja pierwsza ciąża?

Dzien dobry,
Ale mi szkoda naszej
Anusiakowej, nic jej nie odpuszcza, ciagle sie cos przyplątuje :( ale wszystkie przejscia kochana wynagrodzi Ci maluszek w listopadzie :*

Dzis u mnie piekna pogoda, slonce i 20 stopni, az chce sie pranie na balkon wystawic, tylko glupio tak w niedziele [emoji14]
@nina32 witaj :) niestety nie pomoge z zoladkiem u dziecka, ale dobrze by bylo sprawdzic dla swietego spokoju jeszcze raz :)

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry