reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Czesc Mamy Niedzielnie!
Martwi mnie brak info od @Anusiak1507 ...
Daj znac koniecznie, trzymam kciuki!!!

@Lomana88 mi rowniez stwierdzono bardzo duze prawdopodobienstwo przodujacego lozyska.... Czekam na 20 tydzien zeby zobaczyc czy sie podniesie.. :)
:)

Udanego dnia :)

hchy43r8h8l5x99d.png

@itucha dzięki za tytuły! Słyszałam właśnie, że The Killing jest dobry, więc skoro też polecasz to chyba pójdzie jako pierwszy :D

@89Katia właśnie nie widziałam Belfra jeszcze, ale teraz nadrobię przy leżakowaniu bo widzę, że warto :)

@Anusiak1507 odezwij się bo odchodzimy tutaj od zmysłów :( mam nadzieję, że wszystko jest w porządku u Ciebie :*

My dzisiaj pospaliśmy z M. jak na nas :p bo ranne z nas ptaszki ogólnie :D
Niedziela zapowiada się pięknie w Krakowie, mam nadzieję, że u Was też słoneczko świeci ;) ;)

Miłego dnia!

Anusiak, przetrzepiemy ci tyłek za ten brak odzewu!
Idziemy zaraz z córa na basen. Obiecałam jej, że wejdę z nią do wody.
Założyłam strój kąpielowy i wyglądam jakbym miała kondom wciśnięty na sobie. Cycki mega spłaszczone, brzuch też. No po prostu mam za mały strój [emoji23]

@itucha dzięki za tytuły! Słyszałam właśnie, że The Killing jest dobry, więc skoro też polecasz to chyba pójdzie jako pierwszy :D

@89Katia właśnie nie widziałam Belfra jeszcze, ale teraz nadrobię przy leżakowaniu bo widzę, że warto :)

@Anusiak1507 odezwij się bo odchodzimy tutaj od zmysłów :( mam nadzieję, że wszystko jest w porządku u Ciebie :*

My dzisiaj pospaliśmy z M. jak na nas :p bo ranne z nas ptaszki ogólnie :D
Niedziela zapowiada się pięknie w Krakowie, mam nadzieję, że u Was też słoneczko świeci ;) ;)

Miłego dnia!

To w takim razie ja tez zacznę od the Killing.
Ja również polecam Belfra...bardzo dobry.
A będzie drugi sezon? Ja nic nie słyszałam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To w takim razie ja tez zacznę od the Killing.
Ja również polecam Belfra...bardzo dobry.
A będzie drugi sezon? Ja nic nie słyszałam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, będzie. Akcja będzie się działa we Wrocławiu z tego co pamietam.
Chyba jesienią rusza nowy sezon

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Witam się przy porannej kawie, zaraz zmykamy do kościoła, ciężko dziś znaleźć msze rano w którymś kościele bez komunii :) no my mamy za tydzień :)
Udało mi się kupić sukienkę na komunię, jest luźna, nad kolano bez odciętej talii. Idealna, brzuch się jeszcze zmieści i później, a nie jest ciążowa, no i wciąż w rozmiarze 38 :)
Impreza urodzinowa córki udana i odhaczona w tym moim mega intensywnym 3 tygodniowym maratonie.
Pogoda bajeczna :D Miłego dnia drogie Panie :)

@Anusiak1507 trzymam kciuki i czekamy na wieści....

Do góry