reklama
No to milej niedzieli
@Anusiak1507 daj jakiś znak kochana....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Anusiak1507 daj jakiś znak kochana....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
MarMo
Fanka BB :)
Czesc Mamy Niedzielnie!
Martwi mnie brak info od @Anusiak1507 ...
Daj znac koniecznie, trzymam kciuki!!!
@Lomana88 mi rowniez stwierdzono bardzo duze prawdopodobienstwo przodujacego lozyska.... Czekam na 20 tydzien zeby zobaczyc czy sie podniesie..
Martwi mnie brak info od @Anusiak1507 ...
Daj znac koniecznie, trzymam kciuki!!!
@Lomana88 mi rowniez stwierdzono bardzo duze prawdopodobienstwo przodujacego lozyska.... Czekam na 20 tydzien zeby zobaczyc czy sie podniesie..
Adrianna.em
@itucha dzięki za tytuły! Słyszałam właśnie, że The Killing jest dobry, więc skoro też polecasz to chyba pójdzie jako pierwszy
@89Katia właśnie nie widziałam Belfra jeszcze, ale teraz nadrobię przy leżakowaniu bo widzę, że warto
@Anusiak1507 odezwij się bo odchodzimy tutaj od zmysłów mam nadzieję, że wszystko jest w porządku u Ciebie :*
My dzisiaj pospaliśmy z M. jak na nas bo ranne z nas ptaszki ogólnie
Niedziela zapowiada się pięknie w Krakowie, mam nadzieję, że u Was też słoneczko świeci
Miłego dnia!
@89Katia właśnie nie widziałam Belfra jeszcze, ale teraz nadrobię przy leżakowaniu bo widzę, że warto
@Anusiak1507 odezwij się bo odchodzimy tutaj od zmysłów mam nadzieję, że wszystko jest w porządku u Ciebie :*
Niedziela zapowiada się pięknie w Krakowie, mam nadzieję, że u Was też słoneczko świeci
Miłego dnia!
Anusiak, przetrzepiemy ci tyłek za ten brak odzewu!
Idziemy zaraz z córa na basen. Obiecałam jej, że wejdę z nią do wody.
Założyłam strój kąpielowy i wyglądam jakbym miała kondom wciśnięty na sobie. Cycki mega spłaszczone, brzuch też. No po prostu mam za mały strój [emoji23]
Idziemy zaraz z córa na basen. Obiecałam jej, że wejdę z nią do wody.
Założyłam strój kąpielowy i wyglądam jakbym miała kondom wciśnięty na sobie. Cycki mega spłaszczone, brzuch też. No po prostu mam za mały strój [emoji23]
Emsi*
@itucha dzięki za tytuły! Słyszałam właśnie, że The Killing jest dobry, więc skoro też polecasz to chyba pójdzie jako pierwszy
Miłego dnia!
To w takim razie ja tez zacznę od the Killing.
Ja również polecam Belfra...bardzo dobry.
A będzie drugi sezon? Ja nic nie słyszałam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To w takim razie ja tez zacznę od the Killing.
Ja również polecam Belfra...bardzo dobry.
A będzie drugi sezon? Ja nic nie słyszałam.
Tak, będzie. Akcja będzie się działa we Wrocławiu z tego co pamietam.
Chyba jesienią rusza nowy sezon
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Emsi*
Tak, będzie. Akcja będzie się działa we Wrocławiu z tego co pamietam.
Chyba jesienią rusza nowy sezon
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Super [emoji3]to już nie mogę się doczekać
reklama
L
Lornetka
Gość
Witam się przy porannej kawie, zaraz zmykamy do kościoła, ciężko dziś znaleźć msze rano w którymś kościele bez komunii no my mamy za tydzień
Udało mi się kupić sukienkę na komunię, jest luźna, nad kolano bez odciętej talii. Idealna, brzuch się jeszcze zmieści i później, a nie jest ciążowa, no i wciąż w rozmiarze 38
Impreza urodzinowa córki udana i odhaczona w tym moim mega intensywnym 3 tygodniowym maratonie.
Pogoda bajeczna Miłego dnia drogie Panie
@Anusiak1507 trzymam kciuki i czekamy na wieści....
Udało mi się kupić sukienkę na komunię, jest luźna, nad kolano bez odciętej talii. Idealna, brzuch się jeszcze zmieści i później, a nie jest ciążowa, no i wciąż w rozmiarze 38
Impreza urodzinowa córki udana i odhaczona w tym moim mega intensywnym 3 tygodniowym maratonie.
Pogoda bajeczna Miłego dnia drogie Panie
@Anusiak1507 trzymam kciuki i czekamy na wieści....