reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Marika92, trzymaj się kochana dzielnie. Jeszcze nic nie jest przesądzone, wszystko może okazać się w porządku. Duuuuużo sił życzę dla Was :*

reklama
Boże nawet nie wiecie jak fatalnie się teraz czuje :( jak nie mogę zrobić nic dla swojego dziecka.. :( nic kompletnie żeby mu pomóc :( a mogę je jeszcze stracić :( co biedne maleńkie stworzonko winne :( nie nawiąże tego świata za niesprawiedliwość
.. Staram się od początku i co z tego mam? :( biedne chore dziecko i czekam na każde badanie jak na kolejny wyrok :( nie planowałam tego dziecka ale cieszyłam się jak tylko zobaczyłam dwie kreski ale z każdą chwilą mam coraz mniej siły na to :(

3jgx3e3kcgkoqah3.png

Marika słonko trzymaj się ... dobrze, ze rodzina jest teraz z Tobą i Cię wspiera to bardzo ważne. Duuuuuzo siły kochanie [emoji173]️
Bardzo jest to niesprawiedliwe ... i nigdy tego nie zrozumiem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Boże nawet nie wiecie jak fatalnie się teraz czuje :( jak nie mogę zrobić nic dla swojego dziecka.. :( nic kompletnie żeby mu pomóc :( a mogę je jeszcze stracić :( co biedne maleńkie stworzonko winne :( nie nawiąże tego świata za niesprawiedliwość
.. Staram się od początku i co z tego mam? :( biedne chore dziecko i czekam na każde badanie jak na kolejny wyrok :( nie planowałam tego dziecka ale cieszyłam się jak tylko zobaczyłam dwie kreski ale z każdą chwilą mam coraz mniej siły na to :(

3jgx3e3kcgkoqah3.png
Marika bądź silna. Dla maleństwa. Jutro przyjeżdża twój chłopak, tak?? On będzie Cię wspierał a to ważne. Nie masz się co poddawać bo może jest tak jak dziewczyny piszą że wada jest nie duża i maluszek z tego wyjdzie. Mocno trzymam kciuki. To trudny czas dla Ciebie ale znajdź w sobie siłę i walcz...

Hej. Ja dzisiaj mam wolne ale spać nie mogę. Przeżywam razem z Marika. :(

Wstanę i może zrobię coś pożytecznego chociaż.
Szefowa dała mi bon podarunkowy w Wielkanoc na masaz pleców, dzisiaj na 11.00 mam wizytę. :D Będę chyba musiała powiedzieć że jestem w ciąży bo możliwe ze niektóre chwyty są niewskazane. :p

Wywolam dzisiaj do końca zdjęcia (ostatnio wzięło mnie na sentymenty i zakladam album) i dokupie ramki i niektóre postawie w domu. :)

Kusi mnie żeby wybrać się na polowanie i kupić coś dla Maluszka.

reklama
Do góry