reklama
Boże nawet nie wiecie jak fatalnie się teraz czuje jak nie mogę zrobić nic dla swojego dziecka.. nic kompletnie żeby mu pomóc a mogę je jeszcze stracić co biedne maleńkie stworzonko winne nie nawiąże tego świata za niesprawiedliwość
.. Staram się od początku i co z tego mam? biedne chore dziecko i czekam na każde badanie jak na kolejny wyrok nie planowałam tego dziecka ale cieszyłam się jak tylko zobaczyłam dwie kreski ale z każdą chwilą mam coraz mniej siły na to
.. Staram się od początku i co z tego mam? biedne chore dziecko i czekam na każde badanie jak na kolejny wyrok nie planowałam tego dziecka ale cieszyłam się jak tylko zobaczyłam dwie kreski ale z każdą chwilą mam coraz mniej siły na to
Emsi*
Fanka BB :)
Marika słonko trzymaj się ... dobrze, ze rodzina jest teraz z Tobą i Cię wspiera to bardzo ważne. Duuuuuzo siły kochanie [emoji173]️
Bardzo jest to niesprawiedliwe ... i nigdy tego nie zrozumiem
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bardzo jest to niesprawiedliwe ... i nigdy tego nie zrozumiem
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
oleczkaa_1987
Marika bądź silna. Dla maleństwa. Jutro przyjeżdża twój chłopak, tak?? On będzie Cię wspierał a to ważne. Nie masz się co poddawać bo może jest tak jak dziewczyny piszą że wada jest nie duża i maluszek z tego wyjdzie. Mocno trzymam kciuki. To trudny czas dla Ciebie ale znajdź w sobie siłę i walcz...Boże nawet nie wiecie jak fatalnie się teraz czuje jak nie mogę zrobić nic dla swojego dziecka.. nic kompletnie żeby mu pomóc a mogę je jeszcze stracić co biedne maleńkie stworzonko winne nie nawiąże tego świata za niesprawiedliwość
Anusiak1507
@Marika92 trzymaj sie kochana wiem ze latwo sie nam pisze jest mi tak strassnie przykro wierze ze jeszcze nie wszystko stracone.
@nikuss3006 trzymam kciuki za prenatalne;-).
Ja dzis wizytuje o 11
@nikuss3006 trzymam kciuki za prenatalne;-).
Ja dzis wizytuje o 11
Karolka2106
Hej. Ja dzisiaj mam wolne ale spać nie mogę. Przeżywam razem z Marika.
Wstanę i może zrobię coś pożytecznego chociaż.
Szefowa dała mi bon podarunkowy w Wielkanoc na masaz pleców, dzisiaj na 11.00 mam wizytę. Będę chyba musiała powiedzieć że jestem w ciąży bo możliwe ze niektóre chwyty są niewskazane.
Wywolam dzisiaj do końca zdjęcia (ostatnio wzięło mnie na sentymenty i zakladam album) i dokupie ramki i niektóre postawie w domu.
Kusi mnie żeby wybrać się na polowanie i kupić coś dla Maluszka.
Wstanę i może zrobię coś pożytecznego chociaż.
Szefowa dała mi bon podarunkowy w Wielkanoc na masaz pleców, dzisiaj na 11.00 mam wizytę. Będę chyba musiała powiedzieć że jestem w ciąży bo możliwe ze niektóre chwyty są niewskazane.
Wywolam dzisiaj do końca zdjęcia (ostatnio wzięło mnie na sentymenty i zakladam album) i dokupie ramki i niektóre postawie w domu.
Kusi mnie żeby wybrać się na polowanie i kupić coś dla Maluszka.
Anusiak1507
reklama
Anusiak1507