reklama
MarMo
Fanka BB :)
Nawet nie wiem co napisac... Trzymaj sie Marika!Nie jest dobrze obrzęk jest, skierowanie do poradni genetycznej na pobranie kosmówki ja jestem załamana, lekarz powiedział że albo wada serca albo wada genetyczna gdzie w przypadku drugiej nic nie zrobię siedzę i płacze
Marta1985@
Marika dużo siły [emoji22] bardzo mi przykro [emoji54]Nie jest dobrze obrzęk jest, skierowanie do poradni genetycznej na pobranie kosmówki ja jestem załamana, lekarz powiedział że albo wada serca albo wada genetyczna gdzie w przypadku drugiej nic nie zrobię siedzę i płacze
Karolka2106
Kochana a lekarz sprawdzal serduszko i przepływ krwi?A ja nie wiem co powiedzieć... Za co to ? dlaczego mój maluszek musi cierpieć
Antonia2016
Ehhh życie bywa niesprawiedliwe
reklama
Ilona 88
Nie wyobrażam sobie co czujesz... życie jest niesprawiedliwe ,ale mam nadzieję że jak zrobią dokładne badania ,to będzie lepiej.Dużo siły Wam życzę.Nie jest dobrze obrzęk jest, skierowanie do poradni genetycznej na pobranie kosmówki ja jestem załamana, lekarz powiedział że albo wada serca albo wada genetyczna gdzie w przypadku drugiej nic nie zrobię siedzę i płacze