reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Czy któraś z was ma jutro wizytę u lekarza? Ja mam ale dopiero 19.40... Umrę do tego czasu [emoji15]

3jgx3e3k08rxcd10.png
Trzymam za ciebie kciuki. Ciężki dzień przed tobą ale myślę, że zakończy się pozytywnie.

reklama
A my we 3 jemy wspólnie śniadania, obiady i kolacje. Mieszkamy teraz w mieszkaniu służbowym, M. ma do pracy 300metrow więc jest na każde moje zawołanie. Raz w tygodniu jemy na mieście, a raz w miesiącu Lila zostaje u dziadków a my mamy czas na kino, spotkanie ze znajomymi itp. W oczywiście po imprezie czy innym wypadnie wracamy do Lili i nocujemy u moich rodziców.
Jak przeprowadzimy się do naszego domu to będzie mi bardzo, o brakowało wspólnych posiłków.

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 wierzę, ze będzie dobrze .... trzymam mocno kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ciesze się z dzisiejszych udanych wizyt :)

Karola fajnie ze szefowa tak zareagowała :)

Marika trzymam kciuki! Dobrze ze nie idziesz sama. Będzie na pewno wszystko w porządku :)

A ja się zmagam z nudnościami. Tak mi niedobrze ;( W brzuchu mi bulgocze. Jakby coś skręcalo. Czuje się okropnie.

3jgx43r8ceekwbv1.png

I jeszcze na dodatek się chyba czymś zatrulam. A bardzo uważam co jem. To nie tylko zwykłe mdłości ale i biegunka :( spać nie mogę. Martwię się o maleństwo :(

3jgx43r8ceekwbv1.png

Moja wizyta na 10:45, obudziłam się o 5, spać nie mogę, od 2 dni boli mnie glowa, za duzo myślę, naczytałam sie artykułów i czlowiek się tylko stresuje. Karolka2106 - to kamień spadł Ci z serca, dobrze ze masz to juz za sobą, jak ja mowilam swojej kierownik to nie bylo takiej reakcji, z grzecznosci powiedziala ,,dbaj o siebie,, ale byla raczej zdziwiona, tuli tuli nie było :) Marika92 - pozno, ale wkoncu sie czegos nowego dowiesz, zobaczysz :)ja raz mialam na 16 a weszlam o 18, bylo 2h opoznienie, burczalo mi w brzuchu niemiłosiernie, ale czekanie bylo warte :) Zleci Tobie, nie stresuj się, zrelaksuj się. Będzie wszystko dobrze :) daj znac jak bedziesz juz po. Monika8.11 - niusia87 - bede trzymac kciuki żeby wszystko było dobrze. Odezwijcie sie jak bedziecie juz po wizycie :) Nie stresujmy się już !! :) Trzymam kciukory za Wasze dobre wyniki, dobre wieści i za moje. Mam nadzieję, ze dzis bede miec lepszy sen, oby mnie tylko ta wizyta uspokoiła. Spokojnego poranka Drogie Mamy / Drogie przyszłe Mamy i milego dnia :)

89Katia to Ty jesteś specjalistka od płci [emoji5] ja juz wcześniej pytała co u mnie obstawiacie ale może Ty mi powiesz?
A oto moja dzidzia Zobacz załącznik 805760

xnw4s65gte9hv7ri.png

Kochana bardzo bym chciała, ale niestety nie widzę :( ze mnie taka specjalista, ze tylko na wyraźnych zdjęciach cokolwiek umiem zobaczyć :(

Marika dużo nas ma dziś wizytę. Będziemy trzymać za siemienia za dzieci kciuki[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ powodzenia!
Ja mam o 16:20, wiec jak o 17 wejdę to będzie dobrze.

Gratuluje wczorajszych udanych wizyt.

Karolka widzisz? Nie było się czym stresować :) cieszę się, ze szefowa tak zareagowała.

A ja znowu mam brunatne plamienie [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] nie wiem już o co chodzi :(
Na detektorze tętno dziecka ok. Dobrze, ze dziś wizyta :(

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Do góry