reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Czy któraś z was ma jutro wizytę u lekarza? Ja mam ale dopiero 19.40... Umrę do tego czasu [emoji15]

3jgx3e3k08rxcd10.png

reklama
@Marika92 będzie dobrze, najważniejsze że jutro już będziesz miała jakieś informacje! Idzie ktoś z Tobą? Oczywiście poza nami wszystkimi w myślach :)

My z mężem jemy codzienne wspólnie kolacje, bo tutaj są one zawsze takie obiadowe, na ciepło. My jesteśmy trochę cały czas jak na miodowym miesiącu, tak kochamy spędzać ze sobą czas, że się boimy tego jak będzie jak pojawi się dziecko. Przez baaaardzo dużo lat byliśmy w związku na odległość i teraz dla nas każda codzienna godzina razem to duża przyjemność :)

p19uskjojbeqaxq5.png

Czy któraś z was ma jutro wizytę u lekarza? Ja mam ale dopiero 19.40... Umrę do tego czasu [emoji15]

3jgx3e3k08rxcd10.png
Ja mam wizytę jutro na 15.15 choć jak znam życie pewnie wejdę ok 16. Trzymam kciuki za ciebie i twoje maleństwo i modlę się aby u mnie było wszystko dobrze, bo też ogromnie się stresuję.

reklama
@Marika92 będzie dobrze, najważniejsze że jutro już będziesz miała jakieś informacje! Idzie ktoś z Tobą? Oczywiście poza nami wszystkimi w myślach :)

My z mężem jemy codzienne wspólnie kolacje, bo tutaj są one zawsze takie obiadowe, na ciepło. My jesteśmy trochę cały czas jak na miodowym miesiącu, tak kochamy spędzać ze sobą czas, że się boimy tego jak będzie jak pojawi się dziecko. Przez baaaardzo dużo lat byliśmy w związku na odległość i teraz dla nas każda codzienna godzina razem to duża przyjemność :)

p19uskjojbeqaxq5.png
Idzie ze mną mama :)

3jgx3e3k08rxcd10.png

Do góry