reklama
Karolka2106
Fanka BB :)
To już niedługo! Trzymam kciuki za pozytywne wyniki musi być dobrze nie ma innej opcjiCzy któraś z was ma jutro wizytę u lekarza? Ja mam ale dopiero 19.40... Umrę do tego czasu [emoji15]
L
Lornetka
Gość
Dasz radę, zajmij sobie czymś dzień, może jakiś odmóżdżający serial w necie ?Czy któraś z was ma jutro wizytę u lekarza? Ja mam ale dopiero 19.40... Umrę do tego czasu [emoji15]
Monika8.11
Marta1985@
Będzie dobrze zobaczysz [emoji5] trzymam bardzo mocno kciuki [emoji110]Czy któraś z was ma jutro wizytę u lekarza? Ja mam ale dopiero 19.40... Umrę do tego czasu [emoji15]
Czy któraś z was ma jutro wizytę u lekarza? Ja mam ale dopiero 19.40... Umrę do tego czasu [emoji15]
Daj znać od razu, trzymamy kciuki![emoji173]️
estrelicia
@Marika92 będzie dobrze, najważniejsze że jutro już będziesz miała jakieś informacje! Idzie ktoś z Tobą? Oczywiście poza nami wszystkimi w myślach
My z mężem jemy codzienne wspólnie kolacje, bo tutaj są one zawsze takie obiadowe, na ciepło. My jesteśmy trochę cały czas jak na miodowym miesiącu, tak kochamy spędzać ze sobą czas, że się boimy tego jak będzie jak pojawi się dziecko. Przez baaaardzo dużo lat byliśmy w związku na odległość i teraz dla nas każda codzienna godzina razem to duża przyjemność
My z mężem jemy codzienne wspólnie kolacje, bo tutaj są one zawsze takie obiadowe, na ciepło. My jesteśmy trochę cały czas jak na miodowym miesiącu, tak kochamy spędzać ze sobą czas, że się boimy tego jak będzie jak pojawi się dziecko. Przez baaaardzo dużo lat byliśmy w związku na odległość i teraz dla nas każda codzienna godzina razem to duża przyjemność
Ja mam wizytę jutro na 15.15 choć jak znam życie pewnie wejdę ok 16. Trzymam kciuki za ciebie i twoje maleństwo i modlę się aby u mnie było wszystko dobrze, bo też ogromnie się stresuję.Czy któraś z was ma jutro wizytę u lekarza? Ja mam ale dopiero 19.40... Umrę do tego czasu [emoji15]
Ja widze chlopcaJa już po badaniach. Rośnie we mnie zdrowe maleństwo ale pan dr nie potrafił jeszcze określić płci. Przepraszam że tak późno ale ja leżę i umieram na bol glowy. Wzięłam paracetamol ale i tak chyba go zwymiotowalam. Najważniejsze że z moją kruszynka wszystko ok
reklama
Idzie ze mną mama@Marika92 będzie dobrze, najważniejsze że jutro już będziesz miała jakieś informacje! Idzie ktoś z Tobą? Oczywiście poza nami wszystkimi w myślach