reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

102 pierogi :D zapraszam

3jgx3e3k08rxcd10.png

reklama
cześć dziewczyny ☺
rozpisałyście sie dziś na maxa ale nadrobiłam

witam wszystkie nowe mamusie ☺
ja dziś miałam dzień załatwiania jak wyszłam rano tak wróciłam o 17 i z chodzenia brzuch mnie rozbolał ale teraz jest już dobrze ☺

współczuje mdłości i oby szybko was opuściły ☺

co do wagi to ja mam 48 kg przytyłam 1kg , a w poprzedniej ciąży przytyłam 7 kg a po porodzie straciłam swój 1 kg taka oto jestem ☺

@Anusiak1507 nie pozbywaj sie tak szybko pieska bo szkoda postaraj sie go gdzieś ulokować na czas ciąży a potem wróci do was ☺
a co do astmy to troche o tym wiem bo ja miałam astme oskrzelową która teraz mam uśpioną , a z kolei moja córcia sie z nią męczy i powiem że wyniki nie za ciekawe ma niech zrobią ci testy skórne albo z krwi i zobaczysz na co jesteś uczulona bo może okazać sie że jesteś uczulona na brzoze lub trawy a ty sie psa pozbędziesz i będziesz mieć wyrzuty sumienia ☺

gratuluje udanych wizyt i ślicznych bobasów ☺
ja wizyte mam jutro i może uda sie zobaczysz płeć

89Katia to Ty jesteś specjalistka od płci [emoji5] ja juz wcześniej pytała co u mnie obstawiacie ale może Ty mi powiesz?
A oto moja dzidzia
20170508_095101.jpg

xnw4s65gte9hv7ri.png

Załączniki

• 20170508_095101.jpg
    20170508_095101.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 404
Anuisiak ja tez mam psiaka I teraz wiekszosc czasu spedza w ogrodzie, wlasnie ze wzgledu na moja alergie, nie mam na psa ale ma dluga siersc I pewnie znosi te pylki z dworu ;) poki slonce swieci niech siedzi na dworze. Jak bedzie dziecko to wstawie bramke, zeby nie wchodzila do salonu.
U nas sie bardzo posypalo jak sie dzieci urodzily, jedno po drugim. Od ich narodzin nie bylo dnia czy nocy, zeby ze mna nie byly! Ani jednego dnia wolnego :( maz tez w pracy po 10h dziennie, wiec malo co mogl/moze mi pomoc. Docieramy sie ciagle po 15latach haha ;)

Anusiak chyba dziewczynka ;) zanim doczytalam co lekarz powiedz,ial, tez mi sie tak wydaje ;) ale jeszcze moze sie z tego zrobic chlopak ;)

Ja już po badaniach. Rośnie we mnie zdrowe maleństwo ale pan dr nie potrafił jeszcze określić płci. Przepraszam że tak późno ale ja leżę i umieram na bol glowy. Wzięłam paracetamol ale i tak chyba go zwymiotowalam. Najważniejsze że z moją kruszynka wszystko ok :)

3jgx3e3k9n678rt6.png

1494351440-aaaaaa.jpeg

1494352202-aaaaaa.jpeg

Ostatnia edycja:
@estrelicia u nas klima to tylko na dworze ... rano 2 stopnie [emoji30]
Dawaj dawaj jak najwiecej słońca [emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274]

@89Katia u nas podobnie tylko weekendowo ... wszystkie posiłki w weekend planujemy razem i robimy coś wymyślnego, w szczególności na śniadania [emoji4]
Uwielbiam ten czas. A poza tym my oboje dbamy aby nasze relacje były wciąż ciepłe i pełne miłości ... i tak już 13 lat od ślubu [emoji6]
I przechodząc płynnie do wieku to ja nie będę się przyznawać, powiem tylko, ze badania prenatalne mam na NFZ [emoji12]
A moim marzeniem było dojrzałe macierzyństwo i po wielu miesiącach starań ... [emoji173]️

@Anusiak1507 cudny piesio ... może faktycznie poszukaj kogoś na "przechowanie".
Dzidzia boska [emoji7]

@iśka90 współczuje pracodawcy ale @itucha ma racje takie sprawy reguluje KP, który obowiązuje wszystkich

Gratuluje udanych wizyt !

@Karolka2106 jak tam szefowa ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej dopiero co obiad zjadlam, dzisiaj długi dzień w pracy. :D

@Anusiak1507 super Maluszek :)
Szkoda tak pozbyć się swojego ukochanego domownika :( ja mam kota i nie wyobrażam sobie go oddać.

Dziękuję za kciuki, powiedziałam szefowej. ;)
Sczerze mówiąc nie spodziewałam się reakcji bo przytulila mnie powiedziała że się cieszy i uważa że lepiej młodo mieć dzieci.
Jestem szczęśliwa że już mam to z głowy. :)

Do góry