Hej!
Czytam Was na bieżąco, ale nie mam siły się wpisać
Wczoraj pojechałam z mamą na zakupy, mój brat ma w sobotę komunię, więc jakąś kreację chciała mama sobie kupić, no i pół miasta zjeździłyśmy i nic nie wybrała. Jak wróciłam do domu to padłam i bite 3 godziny spałam
Dziś siedzę w pracy od rana do wieczora i cały czas czuję jak mi niedobrze. Nie jakoś bardzo, ale tak mnie ćmi, próbuję to "zajeść", ale nic nie pomaga. Na szczęście te najgorsze mdłości minęły, więc mogę funkcjonować. Zauważyłam też, że cera mi się trochę poprawiła i włosy ! Nie przetłuszczają się tak szybko, chociaż nie wiem czy to zasługa ciąży, czy wcierki z Jantaru, którą wcieram we włosy.
Witam też nowe mamy
@lena_89 ja też jak w zeszłym roku byłam w ciąży to znałam się z M jakieś pół roku
zaczęliśmy wtedy myśleć o ślubie, ale tak nieśmiało, no i nie chciałam, żebyśmy tylko ze względu na ciąże ze sobą brali ślub.. potem ją straciłam, a jakiś czas po stracie oświadczył mi się
Ja nie wiem jak stoję z wagą teraz. Przed ciążą ważyłam 51-52 kg, na wizycie 21 kwietnia po południu w ubraniach i butach było 54,5
muszę sobie kupić wagę, bo sama jestem ciekawa czy tyję i ile