reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Mi jak co rano robi się duszno... Malowanie się z przerwami hehe, maluje jedno oko - siadam, maluje drugie - siadam ;p itd...

3jgx3e3k08rxcd10.png

reklama
Marika ja ostatnio prawie padlam w sklepie obuwniczym ;)
Slabo robi mi sie tez za kazdym razem jak wstaje z lozka.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kiedy te mdłości mina? [emoji30][emoji30][emoji30]
13t 5d

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie pociesze Cie bo ja mam 15tc i dalej mdłości. Codziennie rano wymioty przed śniadaniem. Po posiłkach i w czasie chwila odpoczynku a później znowu. Teraz jest chyba najgorzej wieczorem :(

Hej hej,
Ja też dalej wymiotuje z rana. Potem cały dzień mi niedobrze.
Zaraz jak wstanę, wypijam szklankę wody. Przy wymiotach oszczędzam gardło.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
No i witam nowe koleżanki.
A tak w ogóle wy to młode d*** jesteście :) Ja już w lipcu 33 kończę :)

reklama
@leonka ja jestem wyrodna zona, sniadanie dziecia do szkoly robie tylko ;) a maz sobie gotuje sam obiady na kilka dni I zabiera do pracy ;) a jak nie ma to wyskakuje gdzies do miasta na luncha ;)

Z ta waga to najpierw przytylam 2kg pozniej schudlam 2kg jak bylam z synem w szpitalu, teraz wsumie moze 3kg na plusie' Tak naprawde zaczniemy tyc po 20tyg ;) wtedy bedzie kg co tydzien wiecej [emoji14]
U mnie od jakiegos czasu juz lato, ale nie cieszy mnie to, bo im cieplej tym gorzej z alergia, wczoraj znowu mnie rozlozylo na zatoki, w nocy sie wypocilam.jak szczur. Nadal nie czuje sie za dobrze, ale musze popracowac, juz odliczam dni do konca maja...
U mnie 14t6d ale rano mam odruchy wymiotne, dalej czesto mnie mdli.... powiem wam, ze to najgorsza ciaza jaka mialam... ale to chyba z tego wzgledu, ze musze wczesniej wstawac, nie ma ze boli, ze niedobrze, corke musze odstawic do szkoly na 9, nie ma czasu na lenistwo czy odpoczynek :/ ide zjesc cos I do pracy :(

Do góry