reklama
Bezkonserwantow
Fanka BB :)
Kiedy te mdłości mina? [emoji30][emoji30][emoji30]
13t 5d
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
13t 5d
W pierwszej ciazy mdlilo mnie do 17 tcKiedy te mdłości mina? [emoji30][emoji30][emoji30]
13t 5d
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
W tej chwili sie nieczuje :/ nie jedna babcia ma wiecej energii....jasne że młode
wazne na ile się czujesz a nie jaki rocznik w dowodzie.
Nie wstawajMarika ja ostatnio prawie padlam w sklepie obuwniczym
Slabo robi mi sie tez za kazdym razem jak wstaje z lozka.
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
sylwkaq90
Fanka BB :)
Nie pociesze Cie bo ja mam 15tc i dalej mdłości. Codziennie rano wymioty przed śniadaniem. Po posiłkach i w czasie chwila odpoczynku a później znowu. Teraz jest chyba najgorzej wieczoremKiedy te mdłości mina? [emoji30][emoji30][emoji30]
13t 5d
Hej hej,
Ja też dalej wymiotuje z rana. Potem cały dzień mi niedobrze.
Zaraz jak wstanę, wypijam szklankę wody. Przy wymiotach oszczędzam gardło.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
No i witam nowe koleżanki.
A tak w ogóle wy to młode d*** jesteście Ja już w lipcu 33 kończę
Ja też dalej wymiotuje z rana. Potem cały dzień mi niedobrze.
Zaraz jak wstanę, wypijam szklankę wody. Przy wymiotach oszczędzam gardło.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
No i witam nowe koleżanki.
A tak w ogóle wy to młode d*** jesteście Ja już w lipcu 33 kończę
reklama
@leonka ja jestem wyrodna zona, sniadanie dziecia do szkoly robie tylko a maz sobie gotuje sam obiady na kilka dni I zabiera do pracy a jak nie ma to wyskakuje gdzies do miasta na luncha
Z ta waga to najpierw przytylam 2kg pozniej schudlam 2kg jak bylam z synem w szpitalu, teraz wsumie moze 3kg na plusie' Tak naprawde zaczniemy tyc po 20tyg wtedy bedzie kg co tydzien wiecej [emoji14]
U mnie od jakiegos czasu juz lato, ale nie cieszy mnie to, bo im cieplej tym gorzej z alergia, wczoraj znowu mnie rozlozylo na zatoki, w nocy sie wypocilam.jak szczur. Nadal nie czuje sie za dobrze, ale musze popracowac, juz odliczam dni do konca maja...
U mnie 14t6d ale rano mam odruchy wymiotne, dalej czesto mnie mdli.... powiem wam, ze to najgorsza ciaza jaka mialam... ale to chyba z tego wzgledu, ze musze wczesniej wstawac, nie ma ze boli, ze niedobrze, corke musze odstawic do szkoly na 9, nie ma czasu na lenistwo czy odpoczynek :/ ide zjesc cos I do pracy
Z ta waga to najpierw przytylam 2kg pozniej schudlam 2kg jak bylam z synem w szpitalu, teraz wsumie moze 3kg na plusie' Tak naprawde zaczniemy tyc po 20tyg wtedy bedzie kg co tydzien wiecej [emoji14]
U mnie od jakiegos czasu juz lato, ale nie cieszy mnie to, bo im cieplej tym gorzej z alergia, wczoraj znowu mnie rozlozylo na zatoki, w nocy sie wypocilam.jak szczur. Nadal nie czuje sie za dobrze, ale musze popracowac, juz odliczam dni do konca maja...
U mnie 14t6d ale rano mam odruchy wymiotne, dalej czesto mnie mdli.... powiem wam, ze to najgorsza ciaza jaka mialam... ale to chyba z tego wzgledu, ze musze wczesniej wstawac, nie ma ze boli, ze niedobrze, corke musze odstawic do szkoly na 9, nie ma czasu na lenistwo czy odpoczynek :/ ide zjesc cos I do pracy