reklama
estrelicia
Fanka BB :)
Dzień dobry! Od razu przesyłam wszystkim moje słońce i ciepło :*
My też już niedługo będziemy 2 lata po ślubie, nie mam pojęcia kiedy to zleciało, wydaje mi się, że wczoraj brałam A na drugi dzień też miałam białą sukienkę
@Mycha07 też jestem wyrodną żona śniadania mąż robi sobie sam, a ja przygotowuję tylko na ciepło kolacje, ale sto razy mi się nie chce i on gotuje A jak Twój synek?
U nas ciepło i słonecznie, ale wy kończyła mnie klima w pracy i kicham, smarkam i czuję się paskudnie!
U mnie z dolegliwości po pierwsze ból kości ogonowej, szczególnie po pracy, a po drugie przy śniadaniu mam taki krótkotrwały ból w podbrzuszu, nie wiem jak to opisać, znacie coś takiego?
@89Katia będziesz miała jutro usg? Podejrzymy Twoją gwiazdeczkę?
Dziewczyny możecie mi polecić jakieś internetowe sklepy wyprawkowe? Najlepiej z wysyłką zagranicę? Bo tutaj wszystko potwornie drogie i chyba pozamawiam przez net
My też już niedługo będziemy 2 lata po ślubie, nie mam pojęcia kiedy to zleciało, wydaje mi się, że wczoraj brałam A na drugi dzień też miałam białą sukienkę
@Mycha07 też jestem wyrodną żona śniadania mąż robi sobie sam, a ja przygotowuję tylko na ciepło kolacje, ale sto razy mi się nie chce i on gotuje A jak Twój synek?
U nas ciepło i słonecznie, ale wy kończyła mnie klima w pracy i kicham, smarkam i czuję się paskudnie!
U mnie z dolegliwości po pierwsze ból kości ogonowej, szczególnie po pracy, a po drugie przy śniadaniu mam taki krótkotrwały ból w podbrzuszu, nie wiem jak to opisać, znacie coś takiego?
@89Katia będziesz miała jutro usg? Podejrzymy Twoją gwiazdeczkę?
Dziewczyny możecie mi polecić jakieś internetowe sklepy wyprawkowe? Najlepiej z wysyłką zagranicę? Bo tutaj wszystko potwornie drogie i chyba pozamawiam przez net
Majeczka85
Idealnie stoi w miejscu. Tyle że ja przytyłam w pierwszym miesiącu że 3 kg.dziewczyny a ogólnie jak u was przedstawia się sytuacja z wagą czy spadła wam czy nieco przybrałyście na wadze, bo u mnie jak na razie stoi w miejscu, znaczy ta sama co przed ciążą. Chociaż muszę przyznać, że piersi mi się powiększy oraz brzuszek mi się nieco zaokrąglił.
ewelinanice
u mnie na 1 wizycie (7 tydzien) w ciuchach i popołudniu miałam 68,3 kg a wczoraj końcówka 12 tygodnia i tak samo w ciuchach i popołudniu i 69 kg ...wiec nie jest źle ...teraz sie trzymac
ewelinanice
Znowu mam katar...jestes przeziebiina srednio co tydzien
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Bezkonserwantow
Mam wrazenie, ze jest gorzej niż na początku.
Plus jest taki, ze wymiotuje rano, a pozniej jest w miarę niezłe, wieczorem mdłości powracają, ale to idę juz spac. Wcześniej było mi niedobrze cały dzień, nawet jak zwymiotowałam.
Mam meeeeeeega lenia. Wcześniej w weekend jak mój maz chciał poleżeć w łóżku brała mnie nerwica. Łóżko podlo mnie w plecy [emoji15] a teraz? Ciężko mi z niego wyjsc.
Cały weekend przeleżałam.[emoji85] przerażajace to jest [emoji15]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Plus jest taki, ze wymiotuje rano, a pozniej jest w miarę niezłe, wieczorem mdłości powracają, ale to idę juz spac. Wcześniej było mi niedobrze cały dzień, nawet jak zwymiotowałam.
Mam meeeeeeega lenia. Wcześniej w weekend jak mój maz chciał poleżeć w łóżku brała mnie nerwica. Łóżko podlo mnie w plecy [emoji15] a teraz? Ciężko mi z niego wyjsc.
Cały weekend przeleżałam.[emoji85] przerażajace to jest [emoji15]
Estrelicia poprosimy o ciepełko, bo tu naprawdę pizga złem
Mam nadzieje, ze jutro zrobi mi szybkie usg, bo chce sprawdzić czy to plamienie nie zaszkodziło.
Co do sklepów internetowych to nie pomoge za bardzo, bo kupuje na Allegro to ci mi się podoba u różnych dostawców i nigdy nie zwracałam uwagi na wysyłkę za granice.
Właśnie po 20tc zacznie się tycie. Ciekawe czy teraz przebije wagę z pierwszej ciąży. Wtedy przytyłam ponad 20kg [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]
Mam nadzieje, ze jutro zrobi mi szybkie usg, bo chce sprawdzić czy to plamienie nie zaszkodziło.
Co do sklepów internetowych to nie pomoge za bardzo, bo kupuje na Allegro to ci mi się podoba u różnych dostawców i nigdy nie zwracałam uwagi na wysyłkę za granice.
Właśnie po 20tc zacznie się tycie. Ciekawe czy teraz przebije wagę z pierwszej ciąży. Wtedy przytyłam ponad 20kg [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]
Bezkonserwantow
Estrelicia poprosimy o ciepełko, bo tu naprawdę pizga złem
U mnie pocieszające jest to, ze moja mama w cholerę przytyła podczas ciazy, a tydzień po porodzie weszła w swoje dżinsy z przed ciazy! Mam nadzieje, ze mam te geny! [emoji23][emoji106]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama