Ojej znowu cholerstwo wróciło. Może coś ci poradzą na tych wizytach.Ja znowu w nocy mialam ataki bolu w nadbrzuszu dobrze ze dzisiaj lekarzy poodwiedzam zalamana jestem bo minela dwa tygodnie i znowu powtorka...
reklama
Marta1985@
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny ja dzisjaj wizytuje o 18.15 ale chyba bez usg ale martwią mnie troszkę moje wyniki moczu wczoraj sprawdziłam i mam leukocyty w moczu [emoji54] jeszcze dzisjaj raz powtórzę badanie i zobaczymy co wyjdzie miała któraś z Was taka sytuacje?
sylwkaq90
Witam się z rana
Mnie też coś Wczoraj lewa strona pobolewala.. Łapać bol i przechodził i tak co jakiś czas. Wczoraj pilnowała chrzestny mojego męża, trochę ja musiałam nosić a to 15kg dwulatek. W środę też będę pilnować
Mam nadzieję, że nie zaszkodziła dziecku..
Anusiak, Katia oby te bóle to nie było nic groźnego.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Leonka dobrego masz męża mój też mi robi jedzonko, ale nie z rana. A i też ma już dosyć moich mdłości
Mnie też coś Wczoraj lewa strona pobolewala.. Łapać bol i przechodził i tak co jakiś czas. Wczoraj pilnowała chrzestny mojego męża, trochę ja musiałam nosić a to 15kg dwulatek. W środę też będę pilnować
Mam nadzieję, że nie zaszkodziła dziecku..
Anusiak, Katia oby te bóle to nie było nic groźnego.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Leonka dobrego masz męża mój też mi robi jedzonko, ale nie z rana. A i też ma już dosyć moich mdłości
ewelinanice
miłego dnia dziewczyny i trzymam kciuki za wizytujące
* krecona94,Malgorzata.89 witajcie na forum
* Karolka2106 powodzenia z rozmową z szefową
*Myszka90 mnie głowa nie boli, ale też mam mdłości i nadal wymiotuje A co do herbaty z mięty mi też czasem pomaga, ale będąc w ciąży zbyt wiele jej nie można pić. A herbata z pokrzywy jest dobra na zatrzymywanie się wody w organizmie, mnie ona ratowała w ostatnich 6 tygodniach w pierwszej ciąży. Co do Twojej temperatury proponuje byś napiła się czegoś rozgrzewającego
* Anusiak1507 nie martw się będzie wszystko dobrze mnie też wczoraj około 23 zaczął boleć podbrzusze tak jakbym miała dostać okres, zażyłam nospę i choć jest mi po niej nie dobrze (odruchy wymiotne) to po 20 minutach lepiej się poczułam.
*leonkaa na pocieszenie dodam że ja też mojemu mężowi nie robię kanapek do pracy, bo on w sumie rzadko kiedy je, je jeśli wstanę wcześniej od niego to kawę robię.
Powodzenia dla dziewczyn co dziś wizytują ja jutro z rana idę na 1 badanie krwi, a w czwartek mam prenatalne.
* Karolka2106 powodzenia z rozmową z szefową
*Myszka90 mnie głowa nie boli, ale też mam mdłości i nadal wymiotuje A co do herbaty z mięty mi też czasem pomaga, ale będąc w ciąży zbyt wiele jej nie można pić. A herbata z pokrzywy jest dobra na zatrzymywanie się wody w organizmie, mnie ona ratowała w ostatnich 6 tygodniach w pierwszej ciąży. Co do Twojej temperatury proponuje byś napiła się czegoś rozgrzewającego
* Anusiak1507 nie martw się będzie wszystko dobrze mnie też wczoraj około 23 zaczął boleć podbrzusze tak jakbym miała dostać okres, zażyłam nospę i choć jest mi po niej nie dobrze (odruchy wymiotne) to po 20 minutach lepiej się poczułam.
*leonkaa na pocieszenie dodam że ja też mojemu mężowi nie robię kanapek do pracy, bo on w sumie rzadko kiedy je, je jeśli wstanę wcześniej od niego to kawę robię.
Powodzenia dla dziewczyn co dziś wizytują ja jutro z rana idę na 1 badanie krwi, a w czwartek mam prenatalne.
Adrianna.em
Dzień dobry!
Ale piękne wiadomości i zdjęcia ostatnio nas tu zasypują chcemy więcej!
Trzymam kciukasy oczywiście za dzisiejsze wizyty
Ja dzisiaj pierwsza noc z poduchą ciążową. Jaka to jest mega wygodna rzecz! Szok! Jestem zaaachwycona. Obudziłam się super wypoczęta!
Idę teraz coś posprzątać w mieszkaniu i pomyślę co ugotować na obiad
Miłego dnia wszystkim!:*
Ja dzisiaj pierwsza noc z poduchą ciążową. Jaka to jest mega wygodna rzecz! Szok! Jestem zaaachwycona. Obudziłam się super wypoczęta!
dziewczyny a ogólnie jak u was przedstawia się sytuacja z wagą czy spadła wam czy nieco przybrałyście na wadze, bo u mnie jak na razie stoi w miejscu, znaczy ta sama co przed ciążą. Chociaż muszę przyznać, że piersi mi się powiększy oraz brzuszek mi się nieco zaokrąglił.
Mimi2330
Ja to bez poduchy już nie zasneDzień dobry!
Tylko mezus nie zadowolony hehe
reklama