reklama
Myszka90
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim
Mnie znów Maz rozpiescil śniadankiem. Jak to jest ze jak do pracy to go obudzić rano nie mogę, a kiedy ma wolne to od rana jest na nogach a ja śpie
U mnie pochmurno ale nie pada i mam nadzieję że tak zostanie bo zaplanowany grill...mmm pycha
Ja również tego forum nie zamierzam opuszczać a fb tylko dodatkowo
@Iska90 ja również tak mam. Do sniadanka mały brzuszek, a później już nie do ukrycia
@Adrianna mnie boli kość lędźwiowa i promieniuje raz na prawą, raz na lewą stroną. Ginekolog mówi ze to od powiekszajacej macicy może być. Albo właśnie od jednej pozycji. Ja teraz dużo leze, głównie na lewej stronie.
Miłego dnia!
Mnie znów Maz rozpiescil śniadankiem. Jak to jest ze jak do pracy to go obudzić rano nie mogę, a kiedy ma wolne to od rana jest na nogach a ja śpie
U mnie pochmurno ale nie pada i mam nadzieję że tak zostanie bo zaplanowany grill...mmm pycha
Ja również tego forum nie zamierzam opuszczać a fb tylko dodatkowo
@Iska90 ja również tak mam. Do sniadanka mały brzuszek, a później już nie do ukrycia
@Adrianna mnie boli kość lędźwiowa i promieniuje raz na prawą, raz na lewą stroną. Ginekolog mówi ze to od powiekszajacej macicy może być. Albo właśnie od jednej pozycji. Ja teraz dużo leze, głównie na lewej stronie.
Miłego dnia!
Antonia2016
Przecież tu też można wstawiać zdjęcia i się zobaczyć. Niektórym odpowiada właśnie ta forma :-) a na fb nie można pisać ,,ciurkiem,, tak jak tu :-)Dziewczyny grupa na fb nie zastępuje tej na BB! Po prostu tam możemy się zobaczyć jak wyglądamy, wstawiać jakieś zdjęcia itd. BB jest głównym miejscem naszych rozmów i tak pozostanie. Myślę że po urodzeniu dzieci będziemy poprostu na fb czesciej, bo tak tez było jak bylam grudniowka 2011. Poza tym możecie smialo sobie pozakladac profile na fb, służące tylko do zapisania się do grupy naszej z forum[emoji5] te, które nie mają tam konta...A te, które mają a obawiają się, żeby nikt o ciąży sie nie dowiedział, to spokojnie jest to grupa tajna i mozna smialo tam dolaczac,nikt a nikt poza nami jej nie widzi[emoji5][emoji5]
Przecież tu też można wstawiać zdjęcia i się zobaczyć. Niektórym odpowiada właśnie ta forma :-) a na fb nie można pisać ,,ciurkiem,, tak jak tu :-)
Można my robimy tak na lutowkach, ze jedna dziewczyna, która pierwsza wstanie zaczyna dzień tzn pisze np. "środa, 3 maj coś tam coś tam" i cała konwersacja z jednego dnia jest pod tym postem dzięki temu jest super porządek i nie ma dziennie 30 nowych postów
Ale tak naprawdę myśle, ze Fb sprawdzi się po porodzie.
Zostajemy tutaj i niedługo założymy grupę zamknięta
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Witam wszystkie Panie! Wiem, że nikt nie lubi takich postów. Mało kto je w ogóle czyta. Jednak zwracam się do Was z ogromną prośbą. Jestem studentką III-roku dietetyki i właśnie jestem na etapie pisania pracy licencjackiej, której tematem jest sprawdzenie wiedzy dotyczącej wpływu jodu na organizm człowieka oraz znajomości produktów obecnych na rynku polskim suplementowanych w jod. Chciałabym, żebyście pomogły mi, wypełniając ankietę skierowaną do Pań w ciąży. Wiem, że grupa została utworzona w innych celach, ale liczę na wyrozumiałość i chęć pomocy. Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego przyszłym mamom ! https://www.survio.com/survey/d/A5A8C9I3K1K8A9W9K
Antonia2016
No i git :-) ,zaraz wszystkie będziemy po badaniach i będzie zamknięty wątek więc też zdjęcia nie wyciekna :-)Można my robimy tak na lutowkach, ze jedna dziewczyna, która pierwsza wstanie zaczyna dzień tzn pisze np. "środa, 3 maj coś tam coś tam" i cała konwersacja z jednego dnia jest pod tym postem dzięki temu jest super porządek i nie ma dziennie 30 nowych postów
Ale tak naprawdę myśle, ze Fb sprawdzi się po porodzie.
Zostajemy tutaj i niedługo założymy grupę zamknięta
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Naprawde nie lubie tego typu postow :/ to tylko potwierdza, ze kazdy moze nas czytac... nie ma co zwlekac z zamknieciem grupy? Co o tym myslicie? Kazdy nadal.bedzie mogl dolaczyc ale bedzie potrzebna zgoda admina..Witam wszystkie Panie! Wiem, że nikt nie lubi takich postów. Mało kto je w ogóle czyta. Jednak zwracam się do Was z ogromną prośbą. Jestem studentką III-roku dietetyki i właśnie jestem na etapie pisania pracy licencjackiej, której tematem jest sprawdzenie wiedzy dotyczącej wpływu jodu na organizm człowieka oraz znajomości produktów obecnych na rynku polskim suplementowanych w jod. Chciałabym, żebyście pomogły mi, wypełniając ankietę skierowaną do Pań w ciąży. Wiem, że grupa została utworzona w innych celach, ale liczę na wyrozumiałość i chęć pomocy. Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego przyszłym mamom ! Link do: Charakterystyka spożycia obecnych na rynku polskim produktów suplementowanych w jod.
@Mycha07 to niezły rozstrzał z wizytą, to w którym Ty będziesz tygodniu? Połówkowego usg nie będziesz miała?
Ja pracuje w hotelu, więc nas też żadne święta nie obowiązują.
A co do brzucha to po prostu wydaje mi się, że wcześniej nawet rano był inny, wystawał trójkącik pod pępkiem, a teraz wydaje się taki nijaki właśnie.. ale jak już zjem to wystaje normalnie Może mam już zwidy jakieś.. chociaż to mnie pociesza, że piersi bolą nadal przy dotyku, więc tego się trzymam, bo inne objawy mi ustały
@Antonia2016 chodzi o to, że jak tutaj wstawimy jakieś zdjęcia to każdy z zewnątrz może je widzieć i robić sobie z nimi co chce, na fb będą widziały je tylko te osoby, które są w grupie zapisane. Mnie na ta chwilę tez odpowiada ta forma na bb, a jak będzie wątek zamknięty to już w ogóle będzie fajnie
Ja pracuje w hotelu, więc nas też żadne święta nie obowiązują.
A co do brzucha to po prostu wydaje mi się, że wcześniej nawet rano był inny, wystawał trójkącik pod pępkiem, a teraz wydaje się taki nijaki właśnie.. ale jak już zjem to wystaje normalnie Może mam już zwidy jakieś.. chociaż to mnie pociesza, że piersi bolą nadal przy dotyku, więc tego się trzymam, bo inne objawy mi ustały
@Antonia2016 chodzi o to, że jak tutaj wstawimy jakieś zdjęcia to każdy z zewnątrz może je widzieć i robić sobie z nimi co chce, na fb będą widziały je tylko te osoby, które są w grupie zapisane. Mnie na ta chwilę tez odpowiada ta forma na bb, a jak będzie wątek zamknięty to już w ogóle będzie fajnie
oleczkaa_1987
Ja prenatalne mam 16 maja prawdopodobnie. Ma ktoś później czy ja jako ostatnia??
reklama
Danielkowa
ja lubię to forum, ale bardzo duzo jest tutaj cytowanych tekstow. Wydaje mi sie ze wiecej anizeli nowych i dlatego mamy juz taka ilosć stron