reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Oleczka ja tez mam prenatalne 16 maja o 8.00, a o 15.20 wizytę u swojego lekarza ;)

U nas tez grupa na fb najbardziej sprawdziła się po porodzie. Bo wtedy wiadomo, doba bardzo kurczy się ;)
Teraz możemy wykorzystać ją do np. sprzedaży ubranek po starszych dzieciach (jeżeli płeć kolejnego będzie inna ;) ) tam można pozakładać albumy i wszystko będzie w jednym miejscu i przejrzyście...

Ja np. z komputera nie dam rady dodać zdjęć na forum bez wcześniejszego wrzucenia ich na serwer zewnętrzny...

reklama
Witam wszystkie Panie! Wiem, że nikt nie lubi takich postów. Możliwe, że mało kto je w ogóle czyta. Jednak zwracam się do Was z ogromną prośbą. Jestem studentką III-roku dietetyki i właśnie jestem na etapie pisania pracy licencjackiej, której tematem jest sprawdzenie wiedzy dotyczącej wpływu jodu na organizm człowieka oraz znajomości produktów obecnych na rynku polskim suplementowanych w jod. Chciałabym, żebyście pomogły mi, wypełniając ankietę skierowaną do Pań w ciąży. Wiem, że grupa została utworzona w innych celach, ale liczę na wyrozumiałość i chęć pomocy. Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego przyszłym mamom ! Link do: Charakterystyka spożycia obecnych na rynku polskim produktów suplementowanych w jod.

Zeby dołączyć do grupy niestety trzeba miec konto na fb ;) ale zawsze można założyć na potrzeby bb ;)
Ewelina napisz mi na priv swoje dane i dodam Cię najpierw do swoich znajomych (jak mnie nie chcesz, to później mozesz usunąć, ale mogę dodawac tylko znajomych ;) ), a później do grupy ;)
Inka to nie ta grupa ;) wyslij mi swoje dane na priv ;)
Ja równiez wysłałam:-)

Cześć dziewuszki! :) w końcu mam nowy telefon i będę mogła być na bieżąco. Ja też chętnie dołączę na Facebooku. Choć nie jestem za ujawnianiem mojego profilu, ale w sumie jesteśmy w zamkniętym gronie, więc chyba nic mi nie grozi :D
Musiałam nadrobić z 300 postów.
U mnie bez większych zmian. Mdłości dalej są.. Raz większe raz mniejsze. Rzyganko co rano też zaliczam.. A już praktycznie 14 to z USG, no cóż trzeba się przemeczyc..
Dzisiaj na obiadek mam gości więc zrobiłam żeberka w kapuściana kiszonej :)
Miłego dzionka :)

@Mycha07 prywatni ginekolodzy u Ciebie muszą mieć jak u Pana Boga za piecem [emoji14] wiesz ile kosztuje wizyta pryw?

p19uskjojbeqaxq5.png

To i ja się witam.
Mąż poszedł z córa na dwór, a ja się bycze. Standardowo mi niedobrze, wymiotuje zawsze rano. Mam mimo wszystko nadzieję, że będą mdłości pomału odpuszczać.
Z ciekawostek powiem wam, że moje dziecko się dziś na mnie zsiurało. Siedziała mi na kolanach, bo obcinalam.jej paznokcie. Ta mówi Sisi i czuję jak mi mokro. I ja i werka miałyśmy wszystko do przebrania :)
Nie mam pomysłu na obiad. W sumie to na nic nie mam.ochoty.

Ja tez cos kolo tego terminu. Dzisiaj sie dokladnie dowiem. Tp 25.11 ale chodze do high risk clinic jak z synem (urodzony rowno 36tc) i juz mi lekarze zapowiadaja abym spodziewala sie October baby bo nikt z moimi problemami medycznymi nie bedzie mnie trzymal w ciazy dluzej jak 36tygodni.
Ja termin mam na 22.11 z okresu z USG ,23.11. ale też mi lekarz powiedział że koło 38 tygodnia będzie CC. Chyba jako ostatnie mamy prenatalne. :)

@iśka90 bede w 31tyg. (To jest ich polowkowe) jesli bedzie ok do tego czasu to nie bede miala extra usg, tylko beda cisnienie mierzyc, siuski I krew I sluchac serca przez taka trabke [emoji23] jak u Dr. Queen :)

O matko [emoji23][emoji23][emoji23] To wesoło macie :p

Cześć dziewuszki! :) w końcu mam nowy telefon i będę mogła być na bieżąco. Ja też chętnie dołączę na Facebooku. Choć nie jestem za ujawnianiem mojego profilu, ale w sumie jesteśmy w zamkniętym gronie, więc chyba nic mi nie grozi :D
Musiałam nadrobić z 300 postów.
U mnie bez większych zmian. Mdłości dalej są.. Raz większe raz mniejsze. Rzyganko co rano też zaliczam.. A już praktycznie 14 to z USG, no cóż trzeba się przemeczyc..
Dzisiaj na obiadek mam gości więc zrobiłam żeberka w kapuściana kiszonej :)
Miłego dzionka :)
Hejka! Fajnie, ze bedziesz teraz bardziej aktywna dzięki nowemu telefonowi :) myślałam niedawno o Tobie :) wybraliście imię dla Synka? :)

@Mycha07 prywatni ginekolodzy u Ciebie muszą mieć jak u Pana Boga za piecem [emoji14] wiesz ile kosztuje wizyta pryw?

p19uskjojbeqaxq5.png
O tym samym pomyślałam [emoji13]

Ja się w końcu ruszyłam, posprzątałam, zrobiłam pranie i wyprasowała tonę ubrań. Teraz czas na zupkę, a mąż tworzy babkę ziemniaczana [emoji39] mniam!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Oleczka ja tez mam prenatalne 16 maja o 8.00, a o 15.20 wizytę u swojego lekarza ;)

U nas tez grupa na fb najbardziej sprawdziła się po porodzie. Bo wtedy wiadomo, doba bardzo kurczy się ;)
Teraz możemy wykorzystać ją do np. sprzedaży ubranek po starszych dzieciach (jeżeli płeć kolejnego będzie inna ;) ) tam można pozakładać albumy i wszystko będzie w jednym miejscu i przejrzyście...

Ja np. z komputera nie dam rady dodać zdjęć na forum bez wcześniejszego wrzucenia ich na serwer zewnętrzny...
W takim razie po naszych prenatalnych będzie zamknięta grupa. W sumie to dobrze.

Do góry