reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Oj może byc różnie bo szefowa miała wielkie plany co do mnie i myślę że będzie rozczarowana ;) oby tylko mi tego nie pokazała. Dziękuję :*
Szefowa ma swoje plany ale Ty swoje. Kciukasy :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
jednak nie założę fb, chociaż może kiedyś
no to współczuję siedzenia w pracy, co to za szef, który karze w święto garować?
gratuluje dobrych wieści z wizyt
my z M jeszcze w pieleżach, ale trzeba wstsawać
kopytka dziś wymyślułam na obiad i żurek z białą kiełbaską
to kochane z fb jeśli tu nie będziecie to pożegnajcie się, będzie bez Was smutno

Iska j a kolejna wizyte mam 8 wrzesnia! Wiec nawet o tym nie mysle, bo bym sfiksowala ;)

A ja nadal nie dostalam zaproszenia do grupy na fb?
Ja tradycyjnie zasuwam z mala do szkoly, male zakupy I szybko do domu bo m do pract na 10 ;)

Dziewczyny grupa na fb nie zastępuje tej na BB! Po prostu tam możemy się zobaczyć jak wyglądamy, wstawiać jakieś zdjęcia itd. BB jest głównym miejscem naszych rozmów i tak pozostanie. Myślę że po urodzeniu dzieci będziemy poprostu na fb czesciej, bo tak tez było jak bylam grudniowka 2011. Poza tym możecie smialo sobie pozakladac profile na fb, służące tylko do zapisania się do grupy naszej z forum[emoji5] te, które nie mają tam konta...A te, które mają a obawiają się, żeby nikt o ciąży sie nie dowiedział, to spokojnie jest to grupa tajna i mozna smialo tam dolaczac,nikt a nikt poza nami jej nie widzi[emoji5][emoji5]

Dokładnie :)

Dokladnie. Jak bylam w ciazy z synem to pisalam z dziewczynami na forum na kafeteria (tam zadnych negatywnych ocen i pelno troli) ale jakas nkezrownowazona osoba sie do nas przyczepila, wyzywala, obrazala wszystkich i ucieklysmy na fb, mamy tajna grupe, piszemy ze soba codziennie od 2012roku :) wiele z nas widzialo sie w realu, mialysmy tez wspolny Weekendowy wyoad do Krakowa :) niektore juz 3 dzieci maja od tamtej pory :) poza tym jakos fajniej na fb bo nie widzisz tych nickow tylko twarze, wiesz ze tam jest realna osoba, mozna udostepniac prywatne informacje na tyle na ile chcesz Udostepniac.
Mam 3:44 nad ranem i spac nie moge. Alergia mnie wykonczy. Dzisiaj mam wizyte o 10 :)

Właśnie tak :) powodzenia na wizycie! :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Iska j a kolejna wizyte mam 8 wrzesnia! Wiec nawet o tym nie mysle, bo bym sfiksowala ;)

A ja nadal nie dostalam zaproszenia do grupy na fb?
Ja tradycyjnie zasuwam z mala do szkoly, male zakupy I szybko do domu bo m do pract na 10 ;)
Wow, Ty to masz rozstrzelone te wizyty w czasie! To ja już wczoraj marudziłam, że mi daleko do czerwca ;) wstyd mi [emoji14]
Hej dziewczyny,
czy odczuwacie może jakieś bóle/tkliwość kości ogonowej?
Też mam takie dolegliwości. Nieregularne, zwykle po dłuższym siedzeniu w określonej pozycji, np w toalecie ;) lekarz mi powiedział, że to całkiem normalne, jak się nie będzie nasilac to nie mam się tym przejmować :)

U mnie dzisiaj też dzień w pracy, niestety nikt tu nie świętuję 3 maja, a szkoda :(
Dzisiaj mam stresujacy dzień, więc trzymajcie kciuki!

p19uskjojbeqaxq5.png

@Karolka2106 trzymam kciuki☺

@iśka90 nie martw sie u mnie też tak jest rano mam taki malutki brzuch a po południu mi rośnie chyba to normalne na tym etapie bo ktoś już pisał że ma tak samo ☺

dla wszystkich pracujących miłego dnia ☺
ja leniuchuje

Dlatego bardzo bym chciala zeby ta grupa byla zamknieta, zeby nikt nie mogl sobie kopiowac baszych zdjec a bardzo duzo osob nas teraz podglada...

reklama
@Mycha07 dzisiaj zaczynam 13tc ;)

@estrelicia no u mnie też pojawia się i znika, nie jest to jakiś uciążliwy ból, bardziej właśnie taka tkliwość/dyskomfort ;) i raczej też tylko w niektórych pozycjach

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizytujące mamy! i za te, które nadal pracują bez wytchnienia :)

Mój M. też niestety majówkę spędza w pracy, mimo, że mieszkamy w Polsce. Ale zatrudniony jest w zagranicznej firmie, więc polskie święta go nie obowiązują ;(

Do góry