Mimi2330
Fanka BB :)
Trzymam.Dzień dobry, u mnie koniec laby, dziś do pracy.
Planuje dzisiaj powiedzieć szefowej o ciąży, trzymajcie kciuki bo strasznie się denerwuje.
Oczywiście że tutaj zostajemy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam.Dzień dobry, u mnie koniec laby, dziś do pracy.
Planuje dzisiaj powiedzieć szefowej o ciąży, trzymajcie kciuki bo strasznie się denerwuje.
Dziękuję :*Trzymam.
Oj może byc różnie bo szefowa miała wielkie plany co do mnie i myślę że będzie rozczarowana oby tylko mi tego nie pokazała. Dziękuję :*@Karolka2106 powodzenia na pewno reakcja będzie ok!
Jest kobietą więc powinna zrozumieć.Oj może byc różnie bo szefowa miała wielkie plany co do mnie i myślę że będzie rozczarowana oby tylko mi tego nie pokazała. Dziękuję :*
To najwyżej weźmiesz zwolnienieOj może byc różnie bo szefowa miała wielkie plany co do mnie i myślę że będzie rozczarowana oby tylko mi tego nie pokazała. Dziękuję :*
Kciuki zaciskamy!Dzień dobry, u mnie koniec laby, dziś do pracy.
No właśnie teraz cała nasza grupa się rozstrzeli. Jedne tu inne na fb nie wiem czy to taki dobry pomysłMyślę że trochę nas tu zostanie, bo kilka dziewczyn pisało że nie ma konta na fb , ja też takowego nie posiadam...
Jak leżę na plecach mam wrażenie że mnie tam uwieraHej dziewczyny,
czy odczuwacie może jakieś bóle/tkliwość kości ogonowej?