reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@Mycha07 o matko, chyba by mi było ciężko się przyzwyczaić do takiego systemu :D ale może dlatego, że mam już jedno niepowodzenie za sobą i teraz ze wszystkim się schizuję.
A przed porodem robią jeszcze jakieś usg czy będą tylko dwa?
@LayDeeK no to nieźle, dobra córa :D
A ja dziś znalazłam w bucie prezent od kota, wrzuciła mi wątróbkę :D

reklama
Jejku jakie nieróbstwo u nas dzisiaj aż wstyd. Pogoda nie bardzo więc siedzimy w domu. Ale przynajmniej przestało padać. Trzeba będzie gdzieś wyjść po obiedzie. Chłopcy chcą do parku trampolin. Mam nadzieję, że otwarte dzisiaj.

@Mycha07 o matko, chyba by mi było ciężko się przyzwyczaić do takiego systemu :D ale może dlatego, że mam już jedno niepowodzenie za sobą i teraz ze wszystkim się schizuję.
A przed porodem robią jeszcze jakieś usg czy będą tylko dwa?
@LayDeeK no to nieźle, dobra córa :D
A ja dziś znalazłam w bucie prezent od kota, wrzuciła mi wątróbkę :D

[emoji74][emoji74][emoji74][emoji74]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

O matko [emoji23][emoji23][emoji23] To wesoło macie :p

Hejka! Fajnie, ze bedziesz teraz bardziej aktywna dzięki nowemu telefonowi :) myślałam niedawno o Tobie :) wybraliście imię dla Synka? :)

O tym samym pomyślałam [emoji13]

Ja się w końcu ruszyłam, posprzątałam, zrobiłam pranie i wyprasowała tonę ubrań. Teraz czas na zupkę, a mąż tworzy babkę ziemniaczana [emoji39] mniam!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Nie Katia z imieniem poczekamy aż będzie pewniej, że to chłopiec. Dalej nie wiemy jak :D

u mnie z kina lipa, nic ciekawego nie grają
za tydzień komunia koleżanki syna, zamówiliśmy kamerke do specjalnych akcji x zsczepem na rower oraz z możliwością nagrywania pod wodą, damy jeszcze coś do koperty i finiszo
no i znowu lenistwo w łóżeczku
a to ok jak wszystkie też yu będą:happy2:

hejka dziewczyny! :)
wydaje mi się, że ja jestem ostatnia do badań - 17 maja. Mam termin z OM 24.11 a z owulacji 01.12 :)

więc poczekajcie jeszcze na mnie :D

Ja termin mam na 22.11 z okresu z USG ,23.11. ale też mi lekarz powiedział że koło 38 tygodnia będzie CC. Chyba jako ostatnie mamy prenatalne. :)
A dlaczego cc? Masz jakieś wskazania?

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Do góry