reklama
ewelinanice
Fanka BB :)
Ja sie zabralam.za pokoj corek. Normalnie wysypisko smieci..karki karteczki pudeleczka...katastrofa . Wyrzucam wszystko jak idzie ...
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze ze mowisz bo planowalam ten musujacy kupicJa również jestem alergiczka i byłam u alergologa. Z wapnem trzeba uważać. Tylko czysta postac bo tego musującego nie można w ciąży a z tabletek można zyrtec. Jest podawany nawet niemowlakom.
ewelinanice
Umnie nie ma alergologiw, ginekologow itd... wszystko zalatwia sie u lekarza rodzinnego hehe ten to musi miec wiedze. Zadzwonie do rodzinnego bo bezsensu zeby sie tak meczyc :/A i warto po zyrtec iść do alergologa. Bo wtedy da zyrtec na receptę, gdzie 30 tabletek kosztuje tyle samo co te co są opakowania dostępne bez recepty
Mimi2330
Hehehe no nieźle
@ewelinanice no nieźle ja też robię raz na kilak miesięcy przegląd w pokoju Małego i zawsze wynoszę worki śmieci. Nie wiem jak to możliwe!
@Mycha07 jak syn się czuje? Ona ma jakieś lekcje indywidualne czy coś takiego, aby nie mieć zaległości w szkole?
@Mycha07 jak syn się czuje? Ona ma jakieś lekcje indywidualne czy coś takiego, aby nie mieć zaległości w szkole?
Bezkonserwantow
Ja wizytuje w piątek :>
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Monika8.11
cześć mamusie ☺
ja też chętnie poruszyłabym wątek wózeczka może któraś z was mi coś doradzi ☺
musi być lekki , zgrabny ze skrętnymi kołami ponieważ musze go wciągać aż na 3 piętro chętnie skorzystam z waszej wiedzy bo nie mam zielonego pojęcia ☺
trzymam kciuki za dzisiejsze wizytytujące ☺
ja też chętnie poruszyłabym wątek wózeczka może któraś z was mi coś doradzi ☺
musi być lekki , zgrabny ze skrętnymi kołami ponieważ musze go wciągać aż na 3 piętro chętnie skorzystam z waszej wiedzy bo nie mam zielonego pojęcia ☺
trzymam kciuki za dzisiejsze wizytytujące ☺