reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Noo poszalalas z rana :)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Ja sie zabralam.za pokoj corek. Normalnie wysypisko smieci..karki karteczki pudeleczka...katastrofa . Wyrzucam wszystko jak idzie ...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A i warto po zyrtec iść do alergologa. Bo wtedy da zyrtec na receptę, gdzie 30 tabletek kosztuje tyle samo co te co są opakowania dostępne bez recepty

3jgx43r8ceekwbv1.png
Umnie nie ma alergologiw, ginekologow itd... wszystko zalatwia sie u lekarza rodzinnego hehe ten to musi miec wiedze. Zadzwonie do rodzinnego bo bezsensu zeby sie tak meczyc :/

@bejbi ratuje sie imhalacja z majeranku, ale to glownie na zatoki I katar dziala, wiec w sumie to lecze objawy ;)

@katia ale masz speeda! Ja odprowadzilam corke do szkoly I wracam do domu bo m do pracyva w domu polamane dziecko czeka ;)

@ewelinanice no nieźle :D ja też robię raz na kilak miesięcy przegląd w pokoju Małego i zawsze wynoszę worki śmieci. Nie wiem jak to możliwe! :p

@Mycha07 jak syn się czuje? Ona ma jakieś lekcje indywidualne czy coś takiego, aby nie mieć zaległości w szkole?

reklama
cześć mamusie ☺

ja też chętnie poruszyłabym wątek wózeczka może któraś z was mi coś doradzi ☺
musi być lekki , zgrabny ze skrętnymi kołami ponieważ musze go wciągać aż na 3 piętro chętnie skorzystam z waszej wiedzy bo nie mam zielonego pojęcia ☺

trzymam kciuki za dzisiejsze wizytytujące ☺

Do góry