reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@kas90 też mam dzisiaj wizytę! :)
@ewelinanice niezłe gwiazdy masz [emoji14] przypomina mi to mój i mojej siostry pokój jak byłyśmy małe [emoji14]
@89Katia jak masz nadmiar energii to wpadaj do mnie ;) podzielę się obowiązkami, bo ja mam dzisiaj niechcemisiejstwo [emoji14]

@Mycha07 jeden lekarz to jedna kolejka ;)

p19uskjojbeqaxq5.png

reklama
W sumie moja wina bo nigdy ich nie dopilnowalam.... zapedzalam je do pokoju one robily swoje czyli balagan caly dzien a ja ciagla zajeta

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)

@kas90 powodzenia na wizycie :)

@89Katia wow podziwiam... ja dopiero co niedawno wstalam tak sobie pofolgowalam :p u rodziców jakoś się nie wyspalam bo dzieci od 7.00 rano krzycza to teraz odrobilam. :D
Jadę po jakieś pieczywo do sklepu bo lodówka wyczysczona, zjem i też porobie coś pożytecznego. :D Zastanawiam się tylko co na obiad zrobić i brak pomysłu.

Katia dziekuje ze pytasz, syn ok, przemieszcza sie po domu na tylku ;) Bo jest za maly na kule a na balkoniku nie daje rade, przewraca sie z nim, wiec wolalam odpuscic niz zeby sie bardziej polamal ;). Gips jeszcze musi nosic 2,5tyg, a pozniej zobaczymy, czy jakies cwiczenia bedzie musial robic, zeby noga wrocila do sprawnosci. Codziennie dostaje materialy do nauki od nauczycielki I ucze go w domu. Chociaz na tym etapie szkoly nie powinien duzo stracic ;)

@89Katia starsza corka ma na imie Martynka mi sie podoba Kornelka strasznie... Ahh powtorka z rozrywki ale gdybym wiedziala chociaz skad on ta Anastazje wziol;-)
Ja juz na zakupach bylam z psiakiem garnki pomyte ziembiaki obrane pranie wlaczone i zaraz ide sie lenic;-) cos mnie ciagnie w prawym boku ;-)

Zmienilam sobie tego mojego lekarza i bede chodzic do tego co sie mna w szpitalu zajmowal ale wizyta i tak jest 11.05 ale pare godzin wczesniej bo o 11;-)

@ewelinanice Ty masz dwie cory ktore robia taki porzadek a ja mam jedna gwiazde ktora im dorownuje;-) niewiem co to bedzie dalej;-)

W sumie moja wina bo nigdy ich nie dopilnowalam.... zapedzalam je do pokoju one robily swoje czyli balagan caly dzien a ja ciagla zajeta

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jest jeszcze tak zle, moi potrafia przewrocic pokoj do gory nogami doslownie. Staram sie ich pilnowac, zeby utrzymywali porzadek. Ale to I tak nie tak jak ja posprzatam. Corka chomikuje wszystko co sie da , czyli masa smieci, ona potrafi nawet ulotki trzymac bo jakis obrazek maly ksiezniczki jest na nim na, wszystkie gumki, spineczki, naklejki, zabawki z jajek.niespodzianek, lego itd.... te wszystkie malizny co jak staniesz to masz ochote wypieprzyc wszystko ;)

Wczoraj patrzylam wozki na allegro I.nie ma juz tego za 600zl :/ bo to jakas promocja byla. Znacie jakies stronki na ktorych mozna popatrzec niedrogie wozki? Ceny chyba poszly do gory? Jak.kupowalam 8lat temu to za 1000zl mielismy full wypas :) a teraz w tej cenie takie srednie sa

@Mycha07 moja cora tez wszystko chomikuje. Skads znam zbieranie karteczek z kinder niespodzianki. Albo gazetki to jest najqielsze utrapienie naokraglo chodze i wyrzucam po jednej bo polki sie uginaja a i tak ich nie oglada:-)

reklama
Hej dziewczyny:) oddzielny wątek tylko o rzeczach dla dzieci to super pomysł! Żeby wasze opinie i porady nie zginęły miedzy postami o dniu codziennym;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry