reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

@kas90 też mam dzisiaj wizytę! :)
@ewelinanice niezłe gwiazdy masz [emoji14] przypomina mi to mój i mojej siostry pokój jak byłyśmy małe [emoji14]
@89Katia jak masz nadmiar energii to wpadaj do mnie ;) podzielę się obowiązkami, bo ja mam dzisiaj niechcemisiejstwo [emoji14]

@Mycha07 jeden lekarz to jedna kolejka ;)

p19uskjojbeqaxq5.png

reklama
W sumie moja wina bo nigdy ich nie dopilnowalam.... zapedzalam je do pokoju one robily swoje czyli balagan caly dzien a ja ciagla zajeta

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)

@kas90 powodzenia na wizycie :)

@89Katia wow podziwiam... ja dopiero co niedawno wstalam tak sobie pofolgowalam :p u rodziców jakoś się nie wyspalam bo dzieci od 7.00 rano krzycza to teraz odrobilam. :D
Jadę po jakieś pieczywo do sklepu bo lodówka wyczysczona, zjem i też porobie coś pożytecznego. :D Zastanawiam się tylko co na obiad zrobić i brak pomysłu.

Katia dziekuje ze pytasz, syn ok, przemieszcza sie po domu na tylku ;) Bo jest za maly na kule a na balkoniku nie daje rade, przewraca sie z nim, wiec wolalam odpuscic niz zeby sie bardziej polamal ;). Gips jeszcze musi nosic 2,5tyg, a pozniej zobaczymy, czy jakies cwiczenia bedzie musial robic, zeby noga wrocila do sprawnosci. Codziennie dostaje materialy do nauki od nauczycielki I ucze go w domu. Chociaz na tym etapie szkoly nie powinien duzo stracic ;)

@89Katia starsza corka ma na imie Martynka mi sie podoba Kornelka strasznie... Ahh powtorka z rozrywki ale gdybym wiedziala chociaz skad on ta Anastazje wziol;-)
Ja juz na zakupach bylam z psiakiem garnki pomyte ziembiaki obrane pranie wlaczone i zaraz ide sie lenic;-) cos mnie ciagnie w prawym boku ;-)

Zmienilam sobie tego mojego lekarza i bede chodzic do tego co sie mna w szpitalu zajmowal ale wizyta i tak jest 11.05 ale pare godzin wczesniej bo o 11;-)

@ewelinanice Ty masz dwie cory ktore robia taki porzadek a ja mam jedna gwiazde ktora im dorownuje;-) niewiem co to bedzie dalej;-)

W sumie moja wina bo nigdy ich nie dopilnowalam.... zapedzalam je do pokoju one robily swoje czyli balagan caly dzien a ja ciagla zajeta

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jest jeszcze tak zle, moi potrafia przewrocic pokoj do gory nogami doslownie. Staram sie ich pilnowac, zeby utrzymywali porzadek. Ale to I tak nie tak jak ja posprzatam. Corka chomikuje wszystko co sie da , czyli masa smieci, ona potrafi nawet ulotki trzymac bo jakis obrazek maly ksiezniczki jest na nim na, wszystkie gumki, spineczki, naklejki, zabawki z jajek.niespodzianek, lego itd.... te wszystkie malizny co jak staniesz to masz ochote wypieprzyc wszystko ;)

Wczoraj patrzylam wozki na allegro I.nie ma juz tego za 600zl :/ bo to jakas promocja byla. Znacie jakies stronki na ktorych mozna popatrzec niedrogie wozki? Ceny chyba poszly do gory? Jak.kupowalam 8lat temu to za 1000zl mielismy full wypas :) a teraz w tej cenie takie srednie sa

@Mycha07 moja cora tez wszystko chomikuje. Skads znam zbieranie karteczek z kinder niespodzianki. Albo gazetki to jest najqielsze utrapienie naokraglo chodze i wyrzucam po jednej bo polki sie uginaja a i tak ich nie oglada:-)

reklama
Hej dziewczyny:) oddzielny wątek tylko o rzeczach dla dzieci to super pomysł! Żeby wasze opinie i porady nie zginęły miedzy postami o dniu codziennym;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry