reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Witajcie,
Wy tak już dzialacie od rana, a my dziś z córką lenistwo, mąż do pracy a my w łóżku prawie do 10 :oops:
Pociszylyscie mnie bo myślałam że tylko moje dziecko ma taki patent na bałagan w pokoju,jeszcze jak ja trochę pilnuję to jest nieźle, a że ostatnio przez złe samopoczucie trochę odpuściłam,to zrobiła się masakra.
Do tego stopnia że ja kilka dni temu zabrałam mój laptop na ławę do dużego pokoju żeby mieć go pod ręką, a moja księżniczka wykorzystała okazję i przejęła moje biurko, bo na jej za duży balagan:szok:

@Mycha07 moja cora tez wszystko chomikuje. Skads znam zbieranie karteczek z kinder niespodzianki. Albo gazetki to jest najqielsze utrapienie naokraglo chodze i wyrzucam po jednej bo polki sie uginaja a i tak ich nie oglada:-)
Haha ja nie moge wyrzucic, bo ona wszystko pamieta, ma niesamowita pamiec :) Czekam az wyrosnie z tego ;) hehe

1493712059-aaaaaa.jpeg
taki maja porzadek

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Typowy dziecięcy pokój :) I jak poszło sprzątanie? A ile mają lat? Może trzeba było je troszkę zmobilizować żeby pomogły Mamusi.

A ja właśnie wróciłam, sprawy urzędowe. Też sobie wybraliśmy z mężem dzień ;)

Monika8.11 witamy :)

A mnie naszło na ciasto. Mąż pojechał coś kupić.

I brzuch mnie pobolewa [emoji15] dawno tego nie było...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja wrocilam z poczty. Bylam wyslac zwolnienie i biorę sie za kotlety.... uh jak niecierpie robić obiadów

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry