reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Siemka po 3 dniach wyjętych z życia wracam. 3 dniowa migrena żadnej z was nie życzę. Ale widzę że mam dużo do nadrobienia w czytaniu :)

3jgx3e3k9n678rt6.png

reklama
Marika super, że się trzymacie:-D to najlepsza wiadomość jaką dziś otrzymałam, jestem z Tobą

mnie mdli, bo się na stałam w kuchni, znajomi wpadli bez zapowiedzi, ciasta miałam maławo, więc zarobiłam ciasto na pizzę, wyszły 4, dzieci zjadły wszystkie
na szczęście japudtkę młodą ugotowałam wczoraj(pełen gar) mielu chęć zpróbować

jutro do pracy na 7.30 no ciężko mi o tym nawet myśleć, no i już maj...

mi pasuje nowy wątek wózkowy, chyba, że już minęła fala wózków

o rety rety, my wczoraj też po miesięcznej przerwie zaszaleliśny, normalnie gdyby to dłużej trwało to bym nie wytrzymała, taka suchość czy coś, dyskomfort, krwawień współczuję, na szczęście to pewnie otarcie mechaniczne, czy coś
mam kaszel, uciążliwe to, M zaparzył mi podbiał oby pomógł
współczuję alergii, może inhalacje z wody fizjologicznej pomogą?
dobrej nocy, bez koszmarów,
bądźcie zdrowe
czytałam kiedyś, że podbiał i preparaty, które go zawierają w ciąży są zakazane. Jeszcze się upewniłam przed chwilą i faktycznie:
"Działanie genotoksyczne z kolei wiąże się z wywoływaniem niekorzystnych zmian w materiale genetycznym komórek. Z tego względu preparaty podbiału są bezwzględnie przeciwwskazane u kobiet w ciąży, karmiących piersią oraz dzieci poniżej 12 roku życia. Ponadto badania wykazały, że długotrwałe przyjmowanie surowców pirolizydynowych może prowadzić do pojawienia się nadciśnienia płucnego."

Dzien dobry... Moja corcia jeszcze spi i chyba nie ma zamiaru wstawac ;-) a zwykle o 6.15 robi pobudke ale wczoraj poszlismy na mega dlugi spacer wieczorem i sie dziecko zmeczylo i odsypia.

Zastanawiam sie czy moj m nie stuknal sie w pracy w glowe... Otoz wymyslil sobie ze nazwie druga corke Anastazja no myslalam ze padne. Imie ladne ale nijak pasuje do naszego nazwiska ale jemu ciezko cos przetlumaczyc. Zrobilam liste imion i mielismy z nich wybrac jedno to ludzil sie ze bedzie chlopak i mamy czas a teraz z ta Anastazja wyskoczyl :-)

Witajcie :)

Chętnie skorzystam z wątku nt wózków. Chcialabym znalezc cos, co się zmiesci do naszego małego bagażnika :)

Marika, jestes bardzo dzielna.

Ktoś dziś jeszcze wizytuje oprócz mnie?

Iśka moje dziewczyny zawsze mialay brzuszek wiekszy od glowki o sie lekalka dziwila a pozniej mowila ze taka uroda...moje dziewczynki maja bardzo drobne buzki po rodzinie mojego M...wie. sie nie przejmiuj

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry... Moja corcia jeszcze spi i chyba nie ma zamiaru wstawac ;-) a zwykle o 6.15 robi pobudke ale wczoraj poszlismy na mega dlugi spacer wieczorem i sie dziecko zmeczylo i odsypia.

Zastanawiam sie czy moj m nie stuknal sie w pracy w glowe... Otoz wymyslil sobie ze nazwie druga corke Anastazja no myslalam ze padne. Imie ladne ale nijak pasuje do naszego nazwiska ale jemu ciezko cos przetlumaczyc. Zrobilam liste imion i mielismy z nich wybrac jedno to ludzil sie ze bedzie chlopak i mamy czas a teraz z ta Anastazja wyskoczyl :-)

Mi się podoba Anastazja :) Nastka, Nastusia :)
A starsza córka jak ma na imię?
No i musi jakoś pasować do nazwiska :)

Witajcie :)

Chętnie skorzystam z wątku nt wózków. Chcialabym znalezc cos, co się zmiesci do naszego małego bagażnika :)

Marika, jestes bardzo dzielna.

Ktoś dziś jeszcze wizytuje oprócz mnie?

Kciuki za wizytę :) pamiętałam, ze dziś ktoś ma, ale nie mogłam sobie przypomnieć kto :)

Ja obudziłam się o 5 bardzo głodna. Zjadłam pierwsze śniadanie, pooglądałam wyprawki na necie, poczytałam książkę, posprzątałam mieszkanie, zrobiłam pranie, nastawiłam zmywarkę i wstawiłam zupę. Jak na 9:24 jestem zadowolona :p

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Do góry