reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

hej dziewczyny , jakoś się trzymam , chłopak zjeżdża z Norwegii 11 maja a 10 maja mam prenatalne .... codziennie się modlę żeby to się jakoś wyjaśniło ... :( wróciłam do domu rodzinnego na parę dni żeby sama nie siedzieć w mieszkaniu bo oszaleć idzie od natłoku myśli .... codziennie mówię do mojego maluszka żeby się trzymał bo mama też jest silna ... moja mama mówi że ma przeczucie że jakoś to wszystko się ułoży ale ja jakoś nie potrafię mieć takiego podejścia jak ona dopóki nie usłyszę czegoś pozytywnego od lekarza .. zajrzałam na forum i widzę że co jakiś czas któraś z was o mnie wspomina więc postanowiłam się odezwać i prosić was może tylko o jedno - żebyście się pomodliły o mojego dzidziusia bo bardzo chcę żeby był zdrowy i był z nami :( Wam życzę dużo zdrówka i wytrwałości... mam nadzieję że po prenatalnych odezwę się do was z pozytywnymi wiadomościami... Buziaki dla was Mamusie :)
Trzymam kciuki za Was i wierzę,że wszystko będzie dobrze,u nas na forum,, kto po invitro ,,małe cuda się zdarzają . Musisz wierzyć w siebie i swoje maleństwo ❤

reklama
hej dziewczyny , jakoś się trzymam , chłopak zjeżdża z Norwegii 11 maja a 10 maja mam prenatalne .... codziennie się modlę żeby to się jakoś wyjaśniło ... :( wróciłam do domu rodzinnego na parę dni żeby sama nie siedzieć w mieszkaniu bo oszaleć idzie od natłoku myśli .... codziennie mówię do mojego maluszka żeby się trzymał bo mama też jest silna ... moja mama mówi że ma przeczucie że jakoś to wszystko się ułoży ale ja jakoś nie potrafię mieć takiego podejścia jak ona dopóki nie usłyszę czegoś pozytywnego od lekarza .. zajrzałam na forum i widzę że co jakiś czas któraś z was o mnie wspomina więc postanowiłam się odezwać i prosić was może tylko o jedno - żebyście się pomodliły o mojego dzidziusia bo bardzo chcę żeby był zdrowy i był z nami :( Wam życzę dużo zdrówka i wytrwałości... mam nadzieję że po prenatalnych odezwę się do was z pozytywnymi wiadomościami... Buziaki dla was Mamusie :)
Witaj Mariko, ja też wierzę, że wszystko będzie dobrze. Trzymam bardzo mocno kciuki. Dobrze że masz mamę przy sobie.

Hej. To ja dziś od rana robię porządki. Sevregowalam dziecięce ciuszki. W Jerzy nie wiedziałam że aż tyle tego jest. Nie posegregowane na chłopięce, że dziewczęce i uniwersalne. A 3/4 w ogóle dołożyłem do sprzedazy[emoji3]
Też mam teściową na Podlasiu w okolicach Michałowa. I całe szczęście że daleko od nas bo pewnie byśmy sobie oczy powydzieraly[emoji23] mimo że ja bardzo ugotować jestem [emoji16]

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

Marika cieszę się że się do Nas odezwalas. Dobrze mieć koło siebie wsparcie. Nie będziesz ciągle się zadręczać myślami. Pamiętaj co ci ostatnio pisałam. Obrzęk to nie wyrok. Dziewczyny rodziły zdrowe dzieci. Wierzę że i w twoim przypadku tak będzie. Trzymam za Was kciuki. Czekam na wiadomość.

A co to takiego? Bo jestem nie w temacie :-) test na płeć?

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Do góry