reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Pytanie do pierworódek, ale i innych, bo nie chcę, żeby ktoś pomyślał, że chcemy Was pouczać, ale co wy na to, by założyć watek z praktycznymi poradami dla mam, np. ws zakupu kosmetyków dla maluchów i mam, ubranek itp., wózków, materacy itp.?

Ja jestem za :) można powiedzieć że też jestem zielona i chętnie skorzystam na doswiadczeniu innych :)

reklama
hej dziewczyny , jakoś się trzymam , chłopak zjeżdża z Norwegii 11 maja a 10 maja mam prenatalne .... codziennie się modlę żeby to się jakoś wyjaśniło ... :( wróciłam do domu rodzinnego na parę dni żeby sama nie siedzieć w mieszkaniu bo oszaleć idzie od natłoku myśli .... codziennie mówię do mojego maluszka żeby się trzymał bo mama też jest silna ... moja mama mówi że ma przeczucie że jakoś to wszystko się ułoży ale ja jakoś nie potrafię mieć takiego podejścia jak ona dopóki nie usłyszę czegoś pozytywnego od lekarza .. zajrzałam na forum i widzę że co jakiś czas któraś z was o mnie wspomina więc postanowiłam się odezwać i prosić was może tylko o jedno - żebyście się pomodliły o mojego dzidziusia bo bardzo chcę żeby był zdrowy i był z nami :( Wam życzę dużo zdrówka i wytrwałości... mam nadzieję że po prenatalnych odezwę się do was z pozytywnymi wiadomościami... Buziaki dla was Mamusie :)

A co do teściowych to cieszcie sie jesli sie Wami opiekują... :) moja ma takie podejście ze ciaza to nie choroba że ona to jak była w ciąży dzwigala i się nie oszczedzala a wszystkie dzieci zdrowe. No i uważa ze jak ona tak miala to kazda kobieta tak ma.

hej dziewczyny , jakoś się trzymam , chłopak zjeżdża z Norwegii 11 maja a 10 maja mam prenatalne .... codziennie się modlę żeby to się jakoś wyjaśniło ... :( wróciłam do domu rodzinnego na parę dni żeby sama nie siedzieć w mieszkaniu bo oszaleć idzie od natłoku myśli .... codziennie mówię do mojego maluszka żeby się trzymał bo mama też jest silna ... moja mama mówi że ma przeczucie że jakoś to wszystko się ułoży ale ja jakoś nie potrafię mieć takiego podejścia jak ona dopóki nie usłyszę czegoś pozytywnego od lekarza .. zajrzałam na forum i widzę że co jakiś czas któraś z was o mnie wspomina więc postanowiłam się odezwać i prosić was może tylko o jedno - żebyście się pomodliły o mojego dzidziusia bo bardzo chcę żeby był zdrowy i był z nami :( Wam życzę dużo zdrówka i wytrwałości... mam nadzieję że po prenatalnych odezwę się do was z pozytywnymi wiadomościami... Buziaki dla was Mamusie :)

Jak się cieszę, ze do nas zajrzałas! Myśle o Was codziennie. Bardzo mocno trzymam kciuki. Dobrze, ze nie jesteś teraz sama. Wsparcie mamy jest nieocenione. Koniecznie daj nam znać po usg. Wierzymy, ze wszystko będzie dobrze. Trzymaj się kochana!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Trzymam mocno kciuki za Was

Marika i my Was trzymamy kciuki! Dobrze ze nie jesteś sama. Jak byłam w szpitalu to dopóki ktoś był to było dobrze a jak zostawałam sama to emocje i łzy nie były do opanowania.

Wsparcie jest najważniejsze i dobrze mieć z kimś porozmawiać i czymś się zająć. Na pewno wrócisz do nas z dobrymi wiesciami.

3jgx43r8ceekwbv1.png

@Myszka90 cieszę się, ze jesteś w domku. Odpoczywaj :)

A mi ktoś sprzątnął sprzed nosa piękny kosz Mojżesza :p będę szukać dalej :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry