reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Dzień dobry wszystkim ;)

Mnie wczoraj wieczorem wróciły mdłości, ale mam nadzieje, że to tylko chwilowe.

Teraz zjadłam kabanosy i w trakcie ich jedzenia naszło mnie na kasze manne na mleku :D i kurcze no taką mam ochote... ale nie wiem czy to się źle nie skończy :p :p

Niezłe połączenie :D

Moje dziecko zażyczyło sobie na śniadanie wczorajsze spaghetti.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Cześć wszystkim :)

@Anusiak1507 oj to się strachu najadlas... my teraz jakoś też rzadko, raz ze nie za bardzo mam ochotę a dwa jakoś czuje ze tam w środku wszystko delikatniejsze jest i mnie na poczatku nawet boli a po też.

A ja w nocy spać nie mogłam:( obudzilam się z koszmarnym katarem którego nie mogłam wysmarkac i ciężko mi było oddychac. Masakra. :p

Ja dziewczyny mam zamiar usiasc dzis do mojej pracy mgr . Mam ja oddac do konca czerwca a jestem deko w polu :( martwie sie ze to zawle. Po drugie chyba schizuje przed wizyta ktora za tydzien bo wydaje mi sie ze piersi juz nie bola i nie sa takie nabrzmiala a brzuch to tez jakis nijaki a bolec to nie pamietam koedy mnie ostatnio ciaglo tym bardziej ze teraz dzidzia co tydzien rosnie jak szalona ... eh

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziewczyny mam zamiar usiasc dzis do mojej pracy mgr . Mam ja oddac do konca czerwca a jestem deko w polu :( martwie sie ze to zawle. Po drugie chyba schizuje przed wizyta ktora za tydzien bo wydaje mi sie ze piersi juz nie bola i nie sa takie nabrzmiala a brzuch to tez jakis nijaki a bolec to nie pamietam koedy mnie ostatnio ciaglo tym bardziej ze teraz dzidzia co tydzien rosnie jak szalona ... eh

Kochana spokojnie :) z praca na pewno dasz radę :) Nic nie jest tak bardzo produktywne jak "ostatnia chwila" :) na pewno dasz radę!
Mnie piersi już nie bolą (pisałam o tym wyżej), brzuch tez nie (tylko po podwójnym usg transvaginalnym wieczorem czułam podbrzusze). A z dzidziusiem jest ok. I u Ciebie na pewno tez :)

Tak, ja już od jakiegoś czasu w ogóle nie mam mdłości. Piersi tez nie bolą. Są tylko dużo większe i czuje sutki przy dotyku.

I mnie dokładnie tak samo [emoji4]

Spokojnie dasz radę [emoji6] pomysl, niedługo będziesz miała już to za sobą [emoji6]

Dziewczyny jakie smaki ... ja nie mam żadnych. Tylko lody był jadła a poza tym nic specjalnego mnie nie pociąga.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dzisiaj znowu rogal ale tym razem z twarozkiem na slodko ale to nie bylo to i tak chodze i szukam o co mi chodzi;-)

@89Katia moje plany na dzis to upieczenie palek z kurczaczka a w czasie jak mezusia nie ma (w pracy) bede robic porzadek w swoich ubaraniach mam tak pelbe szafy a w niczym nie chodze a teraz to juz sie chyba nie zmieszcze;-) niby uboeram dzinsy sprzed ciazy ale musze guzik przy siedzeniu odpinac;-)

@ewelinanice dasz rade z praca...

Czujecie juz zblizajacy sie II trymestr? Bo ja naprawde mam wiecej sily piersi tez tak nie bola tylko te mdlosci jescze mam praktycznie calodzienne:-/
Musze jutro do przychodni dzwonic zeby do mojego doktorka sie dostac w pt z wynikami ale watpie ze sie to uda i poprostu napisze mu smsa czy sa ok i poczekam do 11maja

Wam tez ten czas tak szybko leci?

Witam się z rana. Piersi już też odpuscily a z objawów to wieczorami boli brzuch. Ciągnie:/ Ehhh chyba musi rosnąć kropek. Skończyłam już brać
luttagen więc pewnie i mdłości odpuszcza... Co do wózka to przyznam szczerze że jeszcze nic nie wiem :/ Nie chce szaleć z kasa bo i po co skoro gondola póki co na początek a że w mieście mieszkam to musi być lekki składać się ładnie do auta i mieć duży kosz na zakupy... spacerówka jak pisałyscie z zestawu jest zwyczajnie za duża a i fotelik do auta jest ważny. ehhh czyli same dylematy. ale to dopiero po prenatalnych bo mam 08.05 dopiero.

reklama
Ja po prenatalnych odetchnęłam trochę (pewnie na tydzień :p ) i zaczynam na poważnie przygotowywać się na przyjście na świat dzidziusia. Zaraz jak będzie ciepło, to czas zdecydowanie przyspieszy. Lato mamy bardzo napięte. W czerwcu jade z małym na wieś, a mąż będzie odświeżał mieszkanie, w lipcu jedziemy nad morze, zaraz potem ślub siostry ciotecznej, w sierpniu znowu podróż na Podlasie do rodziców i teściów, we wrześniu wystartuje przedszkole syna, październik zleci raz dwa i poród :D

Także ja już powoli zaczynam zakupy, bo w najbliższych miesiącach czekałaś sporo wydatków i wole to wszystko rozłożyć w czasie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry