reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Witam nowa Mamusie :)

Jestem po badaniu na gorszym sprzęcie. To co rano a teraz to niebo a ziemia [emoji23] oczywiście o płci nie ma mowy :) ale najważniejsze czyli nt i nb się zgadzają idealnie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Właśnie waham się [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] pierwsza moja myśl chłopak, ale ten wyrostek nie wystaje jakoś bardzo [emoji14]
Także stawiam 70/30 ze to chłopak, ale bez przekonania :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Ja tez tak do konsca bym nie obstawiala chlopaka ... taki niepewny ale duza szansa :)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy coś juz przytylyscie? Nie wiem czy to niepokojące czy tak może być i wszystko jeszcze przede mną, ale u mnie kilogram mniej i taka sama waga od miesiąca

U mnie prawie kilogram więcej póki co. Myślę, że nie ma się czym przejmować w tych pierwszych miesiącach, tylko zdrowo się odżywiać a waga w swoim czasie sama ruszy z miejsca :D

reklama
Jejku dziewczyny wy tyle piszecie, a ja na nic nie mam czasu.
Gratuluje wszystkim udanych wizyt, ja niestety dopiero 10.05 ale nie wiem czy wytrzymam do tego czasu bo od wczoraj mam jakieś dziwne brązowe plamienia, nie jest tego dużo, w zasadzie tylko przy podcieraniu taki brązowy śluz, trochę się martwię

Do góry