reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

A myslicie ze 12+6tc bedzie ok na genetyczne czy za wczesnie?

hchy43r8h8l5x99d.png

Moim zdaniem ok, w moim mieście umawiają właśnie w 13 tygodniu

oar843r8epch99k4.png

reklama
A mi luxmed przełożył wizytę na 18:20
Oooo, coś ten Luxmed u Ciebie zawodzi...

Mój D. dziś zaczął, że on by chciał poczekać z płcią do porodu ale ja bym chyba nie dała rady, od początku marzy mu się córka ale generalnie nie ma to aż takiego znaczenia, z imionami mieliśmy ostatnią mękę, każdemu podobał się zupełnie inny zestaw ;) uratowali mnie teściowie, którzy jednym głosem zagłosowali na moją propozycję Ernesta i wtedy stwierdził, że niech tak zostanie [emoji23]

Na Usg wszystko wyszło dobrze , dzidzia rośnie [emoji173]
Super!

Specjalistka od płci @89Katia zaraz osądzi czy to chłopak czy dziewczyna ;)

@Bezkonserwantow w pierwszej ciąży poczułam ruchy dopiero ok. 19tc, część dziewczyn czuło chwilę wcześniej, też myślę, że teraz za wcześnie ale nigdy nie wiadomo ;)

Super!

Specjalistka od płci @89Katia zaraz osądzi czy to chłopak czy dziewczyna ;)

@Bezkonserwantow w pierwszej ciąży poczułam ruchy dopiero ok. 19tc, część dziewczyn czuło chwilę wcześniej, też myślę, że teraz za wcześnie ale nigdy nie wiadomo ;)

Właśnie waham się [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] pierwsza moja myśl chłopak, ale ten wyrostek nie wystaje jakoś bardzo :p
Także stawiam 70/30 ze to chłopak, ale bez przekonania :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Do góry