reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Właśnie waham się [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] pierwsza moja myśl chłopak, ale ten wyrostek nie wystaje jakoś bardzo :p
Także stawiam 70/30 ze to chłopak, ale bez przekonania :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Katia przeszkol nas z rozpoznawania płci, bo ja to kompletnie nic nie widzę. Jedynie sobie wyobrażam, że tam jest wyrostek skoro tak mówisz. Uwierzyłam lekarzowi na słowo i się nie wypytywałam co dojrzał ;) Bardziej byłam zestresowana czy dzidziuś zdrowy, bo płeć to szybko określił jeszcze zanim wszystko pomierzył, bo maluszek nie chciał współpracować.
A my nie mamy imienia. Jakieś propozycje padły, ale żadne nas nie zauroczyło, że to te i żadne inne. Ale mamy jeszcze czas.

reklama
Proszę :)
IMG_1786.jpg

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Załączniki

• IMG_1786.jpg
    IMG_1786.jpg
    76,8 KB · Wyświetleń: 277
Witam, czytam Was już od jakiegoś czasu i chyba najwyższa pora się przywitać :) Jestem Ania, mam 25l. i z przyjemnością dołączę do szczęśliwego grona listopadowych mamusiek :D To moja pierwsza ciąża, jestem już po usg genetycznym, z maluchem wszystko ok. Doktor nie dał nam jeszcze pewności, ale jest prawdopodobne, że czekamy z mężem na dziewczynkę :) Termin wg OM 9.11, a po wtorkowym mierzeniu lekarz przyspieszył do 3.11. Pozdrawiam serdecznie!

55fp7s.jpg
15h26tl.jpg

Ostatnia edycja:
Mnie też czasem coś laskocze i jak leżę to czuje bulgotanie w brzuchu :) przyjemne uczucie :) juz nie mogę się doczekać aby poczuć ruchy maleństwa. Mam nadzieje ze szybko czas zleci :)

Dziewczyny czy coś juz przytylyscie? Nie wiem czy to niepokojące czy tak może być i wszystko jeszcze przede mną, ale u mnie kilogram mniej i taka sama waga od miesiąca

Witam, czytam Was już od jakiegoś czasu i chyba najwyższa pora się przywitać :) Jestem Ania, mam 25l. i z przyjemnością dołączę do szczęśliwego grona listopadowych mamusiek :D To moja pierwsza ciąża, jestem już po usg genetycznym, z maluchem wszystko ok. Doktor nie dał nam jeszcze pewności, ale jest prawdopodobne, że czekamy z mężem na dziewczynkę :) Termin wg OM 9.11, a po wtorkowym mierzeniu lekarz przyspieszył do 3.11. Pozdrawiam serdecznie!

55fp7s.jpg
15h26tl.jpg
Witamy [emoji5] super ze wszystko jest ok a co do wieku ciazy to idziemy łeb w łeb u mnie identycznie termin miałam na 09.11 a po wczorajszym USG wyszło na 03.11 [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
Do góry