reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Oooo, kolejne dwie dzuewuszki, robi się coraz ciekawiej :D

Gratuluję udanych wizyt, wyjść ze szpitala i przypisanych leków na poprawę samopoczucia [emoji14]

Przez Was nie mogę się doczekać moich prenatalnych, to dokładnie za tydzień, wcześniej nawet nie myślałam o tym, że poznam płeć a tu taki wysyp, że jestem w szoku, choć moje dzieci należą raczej do ukrywających się ;)

Ja nawet nie umiem określić jakie to samopoczucie kiedy czujesz ruchy dziecka, a było to w końcu niedawno [emoji23]

Też nie mogę się doczekać wybierania imion!

@89Katia nie mam nic przeciwko [emoji14]

p19uskjojbeqaxq5.png

Ja czuje jakby jakis robaczek chodził mi po brzuchu i cały czas sie drapie bo mnie to łaskocze. Możliwe, ze to pierwsze ruchy? [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A jakie macie inne propozycje? Mąż coś proponuje?

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Mąż nie ma pomysłu :D więc coś czuję, że na mnie spadnie wybór i to jeszcze takiego imienia, żeby zaakceptował :/ no ale to dopiero takie luźne gadki, liczę, że jednak poda swoje propozycje :D

@LayDeeK szkoda, że mąż Wojtka nie chce, mnie też się bardzo to imię podoba, sama rozważałam dla chłopca Wojtek albo Mikołaj :D

@itucha no to miejmy nadzieję, że już za tydzień dołączysz do tych znających płeć :D

Hej dziewczyny!
Jestem już po prenatalnych, lekarz mówi, że będzie najprawdopodobniej CÓRA ! :D czyli tak jak przeczuwałam :D
@89Katia widzę, że u Ciebie też, to mamy już 3 dziewczyny ! <3
ale jestem szczęśliwaaaaa, wszystko jest w porządku, tak się ruszała, że lekarz nie mógł dobrze zmierzyć i mi tak ponaciskał brzuch, że masakra. Ale piękny to był widok <3 <3 <3

Gratuluję wszystkim pozostałym dziewczynom cudownych wieści, tak się cieszę, że wszystkie przynosimy dobre wiadomości <3

A teraz idę robić obiad i na nockę do pracy się szykować :(
Super :)
Aż się nie mogę doczekać kiedy ja poznam płeć ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja czuje jakby jakis robaczek chodził mi po brzuchu i cały czas sie drapie bo mnie to łaskocze. Możliwe, ze to pierwsze ruchy? [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jeśli to twoja pierwsza ciąża, to nie chce ci zabierać nadziei, ale na ruchy jeszcze za wcześnie. Ruchy zaczynają być wyczuwalne ok 18-22 tyg.
W drugiej ciąży szybciej. Czasami i od 14 tyg.

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! Tak super się tu wchodzi jak są same pozytywne nowiny :) niech tak już zostanie do listopada!

@89Katia witamy w różach :) mój mąż tak się przyzwyczaił do myśli, że mamy Zosię, że aż mnie tym wzrusza :)

@Mimi2330 a kawę pijesz, czy Cię odrzuca? To zawsze najprostszy sposób na podniesie :) A jak nie to, to pij coś do oporu :)

@LayDeeK jaki słodziak <3

Wiecie co, jak już wszystkie urodziny, to zrobimy sobie kiedyś gdzieś zjazd na nasze "pepkowe" i będziemy razem świętować :)

p19uskjojbeqaxq5.png
Piję Ale raz na jakiś czas

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry