A ja teraz negocjować muszę imię, bo mężowi się nie podoba Kornelia, buuuuuuu
A jakie macie inne propozycje? Mąż coś proponuje?
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja teraz negocjować muszę imię, bo mężowi się nie podoba Kornelia, buuuuuuu
Ewentualnie Łódź
Mąż nie ma pomysłu więc coś czuję, że na mnie spadnie wybór i to jeszcze takiego imienia, żeby zaakceptował :/ no ale to dopiero takie luźne gadki, liczę, że jednak poda swoje propozycjeA jakie macie inne propozycje? Mąż coś proponuje?
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
SuperHej dziewczyny!
Jestem już po prenatalnych, lekarz mówi, że będzie najprawdopodobniej CÓRA ! czyli tak jak przeczuwałam
@89Katia widzę, że u Ciebie też, to mamy już 3 dziewczyny ! <3
ale jestem szczęśliwaaaaa, wszystko jest w porządku, tak się ruszała, że lekarz nie mógł dobrze zmierzyć i mi tak ponaciskał brzuch, że masakra. Ale piękny to był widok <3 <3 <3
Gratuluję wszystkim pozostałym dziewczynom cudownych wieści, tak się cieszę, że wszystkie przynosimy dobre wiadomości <3
A teraz idę robić obiad i na nockę do pracy się szykować
Jeśli to twoja pierwsza ciąża, to nie chce ci zabierać nadziei, ale na ruchy jeszcze za wcześnie. Ruchy zaczynają być wyczuwalne ok 18-22 tyg.Ja czuje jakby jakis robaczek chodził mi po brzuchu i cały czas sie drapie bo mnie to łaskocze. Możliwe, ze to pierwsze ruchy? [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Piję Ale raz na jakiś czasDziewczyny gratuluję udanych wizyt! Tak super się tu wchodzi jak są same pozytywne nowiny niech tak już zostanie do listopada!
@89Katia witamy w różach mój mąż tak się przyzwyczaił do myśli, że mamy Zosię, że aż mnie tym wzrusza
@Mimi2330 a kawę pijesz, czy Cię odrzuca? To zawsze najprostszy sposób na podniesie A jak nie to, to pij coś do oporu
@LayDeeK jaki słodziak <3
Wiecie co, jak już wszystkie urodziny, to zrobimy sobie kiedyś gdzieś zjazd na nasze "pepkowe" i będziemy razem świętować