reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

W sumie niewiele ponad normę, i co będziesz miała OGTT?

f2w343r80nnu8fu0.png
Tak mam zrobić przed następną wizytą, czyli przed 22.05.

Ja mam glukozę 77 z ostatniego badania.

@sylwkaq90 pewnie, ze pamiętamy :) gratuluje Syneczka [emoji170] pokaz fotkę :) macie pomysł na imię?

@Anusiak1507 ojej :( :( :( może chociaż na przepustkę Cie wypuszcza na pare godzin. Przecież badanie genetyczne jest wazne

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziękuję Katia :* co do imion mamy nieco odmienne zdanie, ale pewnie znajdziemy jakiś kompromis :)

reklama
GRATULUJĘ, narazie prawie same chłopaki :-) a niby się mówi że wysoka beta to na dziewczynkę :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Ach te teorie.. już w żadną nie wierzę! Antonia Ty chcialaś dziewczynkę prawda? i co wychodzi chłopak?
Nawet teoria z owulacją się nie sprawdziła.. bo ostatnie przytulanki były 14 lutego a owu 16-17 :)
Jedyne co jest prawda to to, że najlepiej sobie "odpuścić" w głowie :)

Co do chorób przyniesionych z przedszkola szkoły - u mnie jak wróciłam ze szpitala z młodszym, starszy złapał ospę - przechodził koszmarnie. Przelewał się przez ręce, prawie tracił przytomność nie wspominając wysypki, która bardzo długo się paskudziła - ślady do dnia dzisiejszego widoczne na ciałku. Adaś niestety również dostał ospy jak miał 1 miesiąc - zero gorączki, 5 krosteczek. Ale poza tym starszy jak poszedł do przedszkola więcej razy był chory niż młodszy w jego wieku. Nie było miesiąca bez antybiotyku. A teraz jak któryś raz na rok antybiotyk dostanie to góra.
Wczoraj byłam na badaniu - wyszło ponad 11 tyg wg USG i tego się trzymamy bo nie znam dokładnej daty OM. Dzidziuch zdrowy, sobie podskakiwał!!! Ja się wypatrzyłam jajeczka ale Pani doktor powiedziała, że równie dobrze mogą to być narządy żeńskie. Ale jak maleństwo się rozłożyło i rękę na krocze położyło i tak pozowało - stwierdziłyśmy, że ewidentne męskie zachowanie jest :)
Małeństwo czuje się dobrze a ja cały czas całodzienne wymioty - masakra.
Miłego dnia dziewczyny.

Ach te teorie.. już w żadną nie wierzę! Antonia Ty chcialaś dziewczynkę prawda? i co wychodzi chłopak?
Nawet teoria z owulacją się nie sprawdziła.. bo ostatnie przytulanki były 14 lutego a owu 16-17 :)
Ja jeszcze nie wiem co u mnie. Być może dowiem się 13 maja :-) chciałabym córkę ale chyba jestem nastawiona i na trzeciego muszkietera w domu :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Estrelicia czy Ty już masz potwierdzoną płeć czy to przeczucia :-)?

xnw40tc7sy506vxn.png
Przekazał mi lekarz, że na 70%, ale że ma wśród mojej rodziny (6 dzieci) stuprocentową skuteczność, zawsze na etapie 12 tyg. to mu wierzę [emoji14] ale kto wie, co przyniosą kolejne tygodnie :) najwyżej się odstawie i na nowo nastawię na chłopca :)

p19uskjojbeqaxq5.png

Dziewczyny, czy wam także czasem nie aktualizuje się suwaczek?
Dodam, że korzystam z aplikacji, może na stronie nie ma problemów

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama

O to tak jak u mnie! :D

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Do góry