reklama
ewelinanice
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluje poznania plci... i nie moge sie doczekac kiedy ja sie dowiem
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Całe szczęście@Mimi2330 12tc;-) a jutro prenatalne;-) dobrze ze wczoraj nie odwolalam ;-)
Gratulacje, jaki piękny podpisCześć
Zostałam oficjalnie moderatorem i już mam pierwsze ogłoszenie parafialne.
Za bardzo niestety nie dotyczy pierworódek i dziewczyn, które mają starsze dzieci, ale może komuś się przyda: Link do: Ogólnopolski test produktów dla niemowląt
Zapoznajcie się z regulaminem i kto chce to może się zgłaszać. Mankament jest taki, że recenzję produktu trzeba napisać w ciązy 7 dni od otrzymania produktu, także ten..... My musimy poczekać na inne testy
suwaczek na komputerze pokazuje u Ciebie 11 tydzien
Dzis powinno byc 11+1. Dzieki
Majeczka85
Ojej ale poszalalam. Dopiero się obudzilam aż mi wstyd. Choć może lepiej żebym przespala te mdłości bo ciągle mi niedobrze...
Nad moją rodziną ciąży chyba jakaś klątwa, całe kuzynostwo ma albo dwie dziewczyny albo dwóch chłopaków, liczę że mi uda się w końcu ją złamać [emoji23]
Ja też nie wierzę w te wszystkie mądrości ludowe ale z synem miałam rzeczywiście zgrabną kulkę zamiast brzuszka. Wtedy nie mogłam patrzeć na mięsa i jadłabym tylko zupy a teraz nie mam problemu z mięsem (poza wołowiną), do zup mnie nie ciągnie ale codzienne muszę zjeść jakąś rybę. Na słodkie nie miałam ochoty ani wtedy ani teraz
Ja też nie wierzę w te wszystkie mądrości ludowe ale z synem miałam rzeczywiście zgrabną kulkę zamiast brzuszka. Wtedy nie mogłam patrzeć na mięsa i jadłabym tylko zupy a teraz nie mam problemu z mięsem (poza wołowiną), do zup mnie nie ciągnie ale codzienne muszę zjeść jakąś rybę. Na słodkie nie miałam ochoty ani wtedy ani teraz
evli2
katia a Ty znasz już płeć/bo miała być Agatka u Ciebie i u mnieO to tak jak u mnie!
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Mimi2330
I u mnie [emoji3]katia a Ty znasz już płeć/bo miała być Agatka u Ciebie i u mnie
reklama
Danielkowa
ale to wedlug mnie jest bardzo fajnie jak jest dwojka tej samej płci co w tym niedobrego?Nad moją rodziną ciąży chyba jakaś klątwa, całe kuzynostwo ma albo dwie dziewczyny albo dwóch chłopaków, liczę że mi uda się w końcu ją złamać [emoji23]