reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Cześć :)

Zostałam oficjalnie moderatorem i już mam pierwsze ogłoszenie parafialne.
Za bardzo niestety nie dotyczy pierworódek i dziewczyn, które mają starsze dzieci, ale może komuś się przyda: Link do: Ogólnopolski test produktów dla niemowląt

Zapoznajcie się z regulaminem i kto chce to może się zgłaszać. Mankament jest taki, że recenzję produktu trzeba napisać w ciązy 7 dni od otrzymania produktu, także ten..... My musimy poczekać na inne testy :)
Gratulacje, jaki piękny podpis :)

suwaczek na komputerze pokazuje u Ciebie 11 tydzien

Dzis powinno byc 11+1. Dzieki:)

oar843r8epch99k4.png

Nad moją rodziną ciąży chyba jakaś klątwa, całe kuzynostwo ma albo dwie dziewczyny albo dwóch chłopaków, liczę że mi uda się w końcu ją złamać [emoji23]

Ja też nie wierzę w te wszystkie mądrości ludowe ale z synem miałam rzeczywiście zgrabną kulkę zamiast brzuszka. Wtedy nie mogłam patrzeć na mięsa i jadłabym tylko zupy a teraz nie mam problemu z mięsem (poza wołowiną), do zup mnie nie ciągnie ale codzienne muszę zjeść jakąś rybę. Na słodkie nie miałam ochoty ani wtedy ani teraz ;)

reklama
Nad moją rodziną ciąży chyba jakaś klątwa, całe kuzynostwo ma albo dwie dziewczyny albo dwóch chłopaków, liczę że mi uda się w końcu ją złamać [emoji23]

Ja też nie wierzę w te wszystkie mądrości ludowe ale z synem miałam rzeczywiście zgrabną kulkę zamiast brzuszka. Wtedy nie mogłam patrzeć na mięsa i jadłabym tylko zupy a teraz nie mam problemu z mięsem (poza wołowiną), do zup mnie nie ciągnie ale codzienne muszę zjeść jakąś rybę. Na słodkie nie miałam ochoty ani wtedy ani teraz ;)
ale to wedlug mnie jest bardzo fajnie jak jest dwojka tej samej płci :) co w tym niedobrego?

oar89n7312bz9t17.png

Do góry