reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
u mnie niestety glukoza 95 i ginekolog podejrzewa cukrzyce.. ale sama nie wiem.. Dwa dni wcześniej badałam do endokrynologa i miałam 82.

W sumie niewiele ponad normę, i co będziesz miała OGTT?

f2w343r80nnu8fu0.png

Wygląda na to, że moja panienka póki co jest tu jedyną [emoji14] śmiesznie się składa, bo z ostatnich lat wszystkie moje znajome z Polski rodziły samych chłopców, a znowu w Portugalii same dziewczynki. Więc kochane, jeśli kiedyś przyjdzie Wam ochota na dziewczynkę, to zapraszam do mnie na wakacje [emoji14] widać tutaj to wisi w powietrzu ;)

@sylwkaq90 ja też na czczo miałam, któryś wynik taki w okolicy górnej granicy, powtórzyłam po paru dniach i było już ok! Gratuluję chłopaka!

@89Katia też mam taki dzień! Tyle, że bez męża w domu :/ zaraz idę na badania, a koło 12 wyobraźcie sobie mam ekipę odkazajaca mieszkanie, wysłana przez administrację, bo się boją że mamy tu jakieś przetrwalniki zika czy innej zarazy [emoji14]

@Bezkonserwantow też się już przywitalam ze spodniami [emoji14] wisi mi ten pas ciążowy luźno, ale luksus wygody niesamowity <3

@Anusiak1507 a zdiagnozowali Cię jakoś w końcu? Ty to masz biedactwo przygody :*

p19uskjojbeqaxq5.png

Ja mam glukozę 77 z ostatniego badania.

@sylwkaq90 pewnie, ze pamiętamy :) gratuluje Syneczka [emoji170] pokaz fotkę :) macie pomysł na imię?

@Anusiak1507 ojej :( :( :( może chociaż na przepustkę Cie wypuszcza na pare godzin. Przecież badanie genetyczne jest wazne

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Niestety musze zostac... Wyniki mam zle;-( znowu mnie kuli na kolejna morfologie;-( moze jutro ublagam ich o wyjscie
Bidulko. Jesteś pod opieką, a to najważniejsze.
Ja jutro też wizytuje, ale zwykłą wizyta u ginekologa.
Wymiotuje codziennie rano. I nic nie odpuszcza. Zero chęci na cokolwiek. Oby drugi trymestr był lepszy.
Co do genetycznych, to zawsze moja gin powtarza, że chłopcy się szybko ujawniają. Także póki co się nam wydaje że tak dużo chłopców :)

Do góry