reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
@Mimi2330 12tc;-) a jutro prenatalne;-) dobrze ze wczoraj nie odwolalam ;-)
To trzymam kciuki. Musi byc dobrze :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Cześć :)

Zostałam oficjalnie moderatorem i już mam pierwsze ogłoszenie parafialne.
Za bardzo niestety nie dotyczy pierworódek i dziewczyn, które mają starsze dzieci, ale może komuś się przyda: Link do: Ogólnopolski test produktów dla niemowląt

Zapoznajcie się z regulaminem i kto chce to może się zgłaszać. Mankament jest taki, że recenzję produktu trzeba napisać w ciązy 7 dni od otrzymania produktu, także ten..... My musimy poczekać na inne testy :)

@estrelicia jakie piękne zdjęcie!!!!!! Wydaje mi się, że widać tam wyrostek płciowy na dziewczynkę :) Ale duża panienka :)

@Anusiak1507 trzymam mocno kciuki, abyś mogła wyjść :)

@Mimi2330 powodzenia na genetycznych :) ja mam jutro ( i to dwa razy tak się złożyło) i już mam tak durne sny z tym związane, że aż szkoda pisać.

@Karolka2106 truskawki kupiłąm w Carfurze.

Cześć :)

Zostałam oficjalnie moderatorem i już mam pierwsze ogłoszenie parafialne.
Za bardzo niestety nie dotyczy pierworódek i dziewczyn, które mają starsze dzieci, ale może komuś się przyda: Link do: Ogólnopolski test produktów dla niemowląt

Zapoznajcie się z regulaminem i kto chce to może się zgłaszać. Mankament jest taki, że recenzję produktu trzeba napisać w ciązy 7 dni od otrzymania produktu, także ten..... My musimy poczekać na inne testy :)
pewnie mało kto skorzysta bo trzebaby mieć niemowlaka na stanie ;)

oar89n7312bz9t17.png

@estrelicia jakie piękne zdjęcie!!!!!! Wydaje mi się, że widać tam wyrostek płciowy na dziewczynkę :) Ale duża panienka :)

@Anusiak1507 trzymam mocno kciuki, abyś mogła wyjść :)

@Mimi2330 powodzenia na genetycznych :) ja mam jutro ( i to dwa razy tak się złożyło) i już mam tak durne sny z tym związane, że aż szkoda pisać.

@Karolka2106 truskawki kupiłąm w Carfurze.
U mnie jeszcze nie genetyczne.

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Dzien dobry!
Ja za to wstalam z bólem kregoslupa, siedzi mi cos nad prawym posladkiem i nie puszcza ;(
@Mycha07 w końcu się doczekałaś wizyty, powodzenia ! :D
@Anusiak1507 czyli dobrze, że jest lepiej, cewnikowanie musi być okropnym uczuciem, mnie przed operacją chcieli cewnikować, nie zgodziłam się, kazałam im już po narkozie to zrobić. Mieli fochy, no ale nie mieli innego wyjścia. Powodzenia na jutrzejszym genetycznym, trzymam za nas wszystkie kciuki jest nas już kilka wizytujących jutro, Ty, ja i Katia :D Może ktoś jeszcze ma?

Zamówiłam sobie we wtorek rano na allegro legginsy ciążowe, jeszcze ich nie wysłali, a ja już nie mam w czym chodzić. We wszystkich spodniach mi ciasno :D Mam nadzieję, że jednak dziś w końcu wyślą i będę mieć je jutro ;/

Do góry