Anusiak1507
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie mało kto skorzysta bo trzebaby mieć niemowlaka na stanieCześć
Zostałam oficjalnie moderatorem i już mam pierwsze ogłoszenie parafialne.
Za bardzo niestety nie dotyczy pierworódek i dziewczyn, które mają starsze dzieci, ale może komuś się przyda: Link do: Ogólnopolski test produktów dla niemowląt
Zapoznajcie się z regulaminem i kto chce to może się zgłaszać. Mankament jest taki, że recenzję produktu trzeba napisać w ciązy 7 dni od otrzymania produktu, także ten..... My musimy poczekać na inne testy
współczuję :/Wstalam z okropnym bolem glowy I ucha zaraz sie wizytuje, tylko musze sie pozbierac I dzieci :/ ciezko mi to idzie...
U mnie jeszcze nie genetyczne.@estrelicia jakie piękne zdjęcie!!!!!! Wydaje mi się, że widać tam wyrostek płciowy na dziewczynkę Ale duża panienka
@Anusiak1507 trzymam mocno kciuki, abyś mogła wyjść
@Mimi2330 powodzenia na genetycznych ja mam jutro ( i to dwa razy tak się złożyło) i już mam tak durne sny z tym związane, że aż szkoda pisać.
@Karolka2106 truskawki kupiłąm w Carfurze.