reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Witajcie wlasnie przeszlam cewnikowanie zeby miec idealny mocz do posiewu teraz mnie podbrzusze boli:-( od 3 nie spie bo sie denerwowalam tym cewnikowaniem:-/ dam znac co i jak po wizycie a yeraz zasluzony sen;-)
Witam z rana, oj nic przyjemnego niestety :( Dużo siły życzę na ten dzień. Przynajmniej teraz się wyśpij.

reklama
Dzień dobry :)

@89Katia gdzie znalazlas takie piękne truskawki? Ja wszędzie jak widzę to same napompowane a te wyglądają hmmm bardzo zachęcająco. ;)

@Bezkonserwantow nie przejmuj się ta babka od usg, po prostu była oschla bo taka ma naturę, a wyniki dobre więc nie ma co się moim zdaniem martwić. Swoją drogą gratuluję. :*

@estrelicia sliczny bobasek. ❤

@Anusiak1507 Twój Maluszek jest silny! Na pewno lekarze coś zaradza żeby organizm inaczej reagował. Zawsze jest jakieś wyjście. :)

A ja na drugą zmianę wczoraj i dziś i spac nie mogę choć nie czuje się w ogóle wyspana. :(
Wczoraj byłam tak wykończona że jak tylko wróciłam do domu to od razu poszlam spać. W ogóle zastanawiam się nad tym zwolnieniem ale tak jakoś mi ciężko się zdecydować. Nie wiem też czy w niemczech tak dają. :( Wczoraj lekarz powiedział mi że tak ogólnie to wolne mam dopiero od któregoś października. Na pewno tyle nie wytrzymam.
W ogóle to muszę w końcu szefowej o ciąży powiedzieć. :laugh2: Chyba już nadszedł czas.

Dziewczyny czy wy też jesteście takie rozkojarzone? Ostatnio wlewałam mleko do czzajnika, żeby herbatę zrobić, dziś założyłam 2 soczewki na jedno oko i nawet sie nie zorientowałam. 10 minut szukałam w łazience drugiej i dopiero jak zdecydowałam założyć nowe to wyjęłam z oka te 2 :D

Hej. Witam się z rana. Ale wczoraj mi głowa pekala :/ nawet mokra sciereczka nie pomogła więc dziś znów pije kawę....

Dzisiaj wieczorem wizyta i stres.... Ale mam nadzieję ze wszystko dobrze i zobaczę piękną dzidzie :)

hchy43r8h8l5x99d.png

A ja moze do domu dzisiaj pojde a jak noe dzisiaj to jutro napewno bo antybiotyk dziala tylko mdlosci mocnoejsze... Ale wszystko zalezy od dzidziusia na usg bo brzuch sie zaczal stawiac przy badaniu a ja myslalam ze to od tej gastrologicznej sprawy...
Moj zuch napewno za bardzo skacze i mi brzuch sie stawia wystarczy tygodniowa kiracja nutridrinkami i wszystko powinno wrocic do normy:-)
Ale usg narzadow wewnetrznych bede musiala zrobic

Dziewczyny czy wy też jesteście takie rozkojarzone? Ostatnio wlewałam mleko do czzajnika, żeby herbatę zrobić, dziś założyłam 2 soczewki na jedno oko i nawet sie nie zorientowałam. 10 minut szukałam w łazience drugiej i dopiero jak zdecydowałam założyć nowe to wyjęłam z oka te 2 :D

heheh nieźle

reklama
A ja moze do domu dzisiaj pojde a jak noe dzisiaj to jutro napewno bo antybiotyk dziala tylko mdlosci mocnoejsze... Ale wszystko zalezy od dzidziusia na usg bo brzuch sie zaczal stawiac przy badaniu a ja myslalam ze to od tej gastrologicznej sprawy...
Moj zuch napewno za bardzo skacze i mi brzuch sie stawia wystarczy tygodniowa kiracja nutridrinkami i wszystko powinno wrocic do normy:-)
Ale usg narzadow wewnetrznych bede musiala zrobic
To super. Który tc u Ciebie?

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry