Witam z rana, oj nic przyjemnego niestety Dużo siły życzę na ten dzień. Przynajmniej teraz się wyśpij.Witajcie wlasnie przeszlam cewnikowanie zeby miec idealny mocz do posiewu teraz mnie podbrzusze boli:-( od 3 nie spie bo sie denerwowalam tym cewnikowaniem:-/ dam znac co i jak po wizycie a yeraz zasluzony sen;-)
reklama
A ja nie mam żadnych zachcianek. Chciałabym mieć, a tak na nic nie mam ochoty buuu.Ja tez wczoraj caly garnek ogórkowej ugotowałam, kolejna zachcianka;
Karolka2106
Fanka BB :)
Dzień dobry
@89Katia gdzie znalazlas takie piękne truskawki? Ja wszędzie jak widzę to same napompowane a te wyglądają hmmm bardzo zachęcająco.
@Bezkonserwantow nie przejmuj się ta babka od usg, po prostu była oschla bo taka ma naturę, a wyniki dobre więc nie ma co się moim zdaniem martwić. Swoją drogą gratuluję. :*
@estrelicia sliczny bobasek. ❤
@Anusiak1507 Twój Maluszek jest silny! Na pewno lekarze coś zaradza żeby organizm inaczej reagował. Zawsze jest jakieś wyjście.
A ja na drugą zmianę wczoraj i dziś i spac nie mogę choć nie czuje się w ogóle wyspana.
Wczoraj byłam tak wykończona że jak tylko wróciłam do domu to od razu poszlam spać. W ogóle zastanawiam się nad tym zwolnieniem ale tak jakoś mi ciężko się zdecydować. Nie wiem też czy w niemczech tak dają. Wczoraj lekarz powiedział mi że tak ogólnie to wolne mam dopiero od któregoś października. Na pewno tyle nie wytrzymam.
W ogóle to muszę w końcu szefowej o ciąży powiedzieć. Chyba już nadszedł czas.
@89Katia gdzie znalazlas takie piękne truskawki? Ja wszędzie jak widzę to same napompowane a te wyglądają hmmm bardzo zachęcająco.
@Bezkonserwantow nie przejmuj się ta babka od usg, po prostu była oschla bo taka ma naturę, a wyniki dobre więc nie ma co się moim zdaniem martwić. Swoją drogą gratuluję. :*
@estrelicia sliczny bobasek. ❤
@Anusiak1507 Twój Maluszek jest silny! Na pewno lekarze coś zaradza żeby organizm inaczej reagował. Zawsze jest jakieś wyjście.
A ja na drugą zmianę wczoraj i dziś i spac nie mogę choć nie czuje się w ogóle wyspana.
Wczoraj byłam tak wykończona że jak tylko wróciłam do domu to od razu poszlam spać. W ogóle zastanawiam się nad tym zwolnieniem ale tak jakoś mi ciężko się zdecydować. Nie wiem też czy w niemczech tak dają. Wczoraj lekarz powiedział mi że tak ogólnie to wolne mam dopiero od któregoś października. Na pewno tyle nie wytrzymam.
W ogóle to muszę w końcu szefowej o ciąży powiedzieć. Chyba już nadszedł czas.
L
Lornetka
Gość
Dziewczyny czy wy też jesteście takie rozkojarzone? Ostatnio wlewałam mleko do czzajnika, żeby herbatę zrobić, dziś założyłam 2 soczewki na jedno oko i nawet sie nie zorientowałam. 10 minut szukałam w łazience drugiej i dopiero jak zdecydowałam założyć nowe to wyjęłam z oka te 2
Karolka2106
Karolka2106
Powodzenia na pewno zobaczysz piękna i fikajaca dzidzieHej. Witam się z rana. Ale wczoraj mi głowa pekala :/ nawet mokra sciereczka nie pomogła więc dziś znów pije kawę....
Dzisiaj wieczorem wizyta i stres.... Ale mam nadzieję ze wszystko dobrze i zobaczę piękną dzidzie
Anusiak1507
A ja moze do domu dzisiaj pojde a jak noe dzisiaj to jutro napewno bo antybiotyk dziala tylko mdlosci mocnoejsze... Ale wszystko zalezy od dzidziusia na usg bo brzuch sie zaczal stawiac przy badaniu a ja myslalam ze to od tej gastrologicznej sprawy...
Moj zuch napewno za bardzo skacze i mi brzuch sie stawia wystarczy tygodniowa kiracja nutridrinkami i wszystko powinno wrocic do normy:-)
Ale usg narzadow wewnetrznych bede musiala zrobic
Moj zuch napewno za bardzo skacze i mi brzuch sie stawia wystarczy tygodniowa kiracja nutridrinkami i wszystko powinno wrocic do normy:-)
ewelinanice
Dziewczyny czy wy też jesteście takie rozkojarzone? Ostatnio wlewałam mleko do czzajnika, żeby herbatę zrobić, dziś założyłam 2 soczewki na jedno oko i nawet sie nie zorientowałam. 10 minut szukałam w łazience drugiej i dopiero jak zdecydowałam założyć nowe to wyjęłam z oka te 2
heheh nieźle
reklama
Mimi2330
To super. Który tc u Ciebie?A ja moze do domu dzisiaj pojde a jak noe dzisiaj to jutro napewno bo antybiotyk dziala tylko mdlosci mocnoejsze... Ale wszystko zalezy od dzidziusia na usg bo brzuch sie zaczal stawiac przy badaniu a ja myslalam ze to od tej gastrologicznej sprawy...