reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Witajcie wlasnie przeszlam cewnikowanie zeby miec idealny mocz do posiewu teraz mnie podbrzusze boli:-( od 3 nie spie bo sie denerwowalam tym cewnikowaniem:-/ dam znac co i jak po wizycie a yeraz zasluzony sen;-)
Witam z rana, oj nic przyjemnego niestety :( Dużo siły życzę na ten dzień. Przynajmniej teraz się wyśpij.

reklama
Dzień dobry :)

@89Katia gdzie znalazlas takie piękne truskawki? Ja wszędzie jak widzę to same napompowane a te wyglądają hmmm bardzo zachęcająco. ;)

@Bezkonserwantow nie przejmuj się ta babka od usg, po prostu była oschla bo taka ma naturę, a wyniki dobre więc nie ma co się moim zdaniem martwić. Swoją drogą gratuluję. :*

@estrelicia sliczny bobasek. ❤

@Anusiak1507 Twój Maluszek jest silny! Na pewno lekarze coś zaradza żeby organizm inaczej reagował. Zawsze jest jakieś wyjście. :)

A ja na drugą zmianę wczoraj i dziś i spac nie mogę choć nie czuje się w ogóle wyspana. :(
Wczoraj byłam tak wykończona że jak tylko wróciłam do domu to od razu poszlam spać. W ogóle zastanawiam się nad tym zwolnieniem ale tak jakoś mi ciężko się zdecydować. Nie wiem też czy w niemczech tak dają. :( Wczoraj lekarz powiedział mi że tak ogólnie to wolne mam dopiero od któregoś października. Na pewno tyle nie wytrzymam.
W ogóle to muszę w końcu szefowej o ciąży powiedzieć. :laugh2: Chyba już nadszedł czas.

Dziewczyny czy wy też jesteście takie rozkojarzone? Ostatnio wlewałam mleko do czzajnika, żeby herbatę zrobić, dziś założyłam 2 soczewki na jedno oko i nawet sie nie zorientowałam. 10 minut szukałam w łazience drugiej i dopiero jak zdecydowałam założyć nowe to wyjęłam z oka te 2 :D

Hej. Witam się z rana. Ale wczoraj mi głowa pekala :/ nawet mokra sciereczka nie pomogła więc dziś znów pije kawę....

Dzisiaj wieczorem wizyta i stres.... Ale mam nadzieję ze wszystko dobrze i zobaczę piękną dzidzie :)

hchy43r8h8l5x99d.png

A ja moze do domu dzisiaj pojde a jak noe dzisiaj to jutro napewno bo antybiotyk dziala tylko mdlosci mocnoejsze... Ale wszystko zalezy od dzidziusia na usg bo brzuch sie zaczal stawiac przy badaniu a ja myslalam ze to od tej gastrologicznej sprawy...
Moj zuch napewno za bardzo skacze i mi brzuch sie stawia wystarczy tygodniowa kiracja nutridrinkami i wszystko powinno wrocic do normy:-)
Ale usg narzadow wewnetrznych bede musiala zrobic

Dziewczyny czy wy też jesteście takie rozkojarzone? Ostatnio wlewałam mleko do czzajnika, żeby herbatę zrobić, dziś założyłam 2 soczewki na jedno oko i nawet sie nie zorientowałam. 10 minut szukałam w łazience drugiej i dopiero jak zdecydowałam założyć nowe to wyjęłam z oka te 2 :D

heheh nieźle

reklama
A ja moze do domu dzisiaj pojde a jak noe dzisiaj to jutro napewno bo antybiotyk dziala tylko mdlosci mocnoejsze... Ale wszystko zalezy od dzidziusia na usg bo brzuch sie zaczal stawiac przy badaniu a ja myslalam ze to od tej gastrologicznej sprawy...
Moj zuch napewno za bardzo skacze i mi brzuch sie stawia wystarczy tygodniowa kiracja nutridrinkami i wszystko powinno wrocic do normy:-)
Ale usg narzadow wewnetrznych bede musiala zrobic
To super. Który tc u Ciebie?

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry