reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Dziewczynki kochane! Jesteśmy po kolejnym usg, wszystko w porządku, ale bardzo się cieszę że zrobiłam najpierw genetyczne w Polsce, bo dzisiaj moja księżniczka tak się wiercila i wywijala, że bardzo ciężko szło to badanie. Czyli, żywy dowód że młodej udzielił się nastrój mamy :)
Księżniczka ma już 63,2mm!
Oczywiście tutaj nie potwierdzil mi jeszcze płci, ale tu podobno zawsze dopiero mówią koło 20 :)

@Mycha07 właśnie chyba najbardziej potrzebowałam usłyszeć coś takiego! Dziękuję :*
1493232331-aaaaaa.jpeg

p19uskjojbeqaxq5.png
Pięknie widać dzidzie

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Chyba sie nakręcam. U was te dzidzie maja duże, piękne noski. U mnie tak wyraźnie nie ma. Chociaż wiem, ze pokazywała, ze jest nochal.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@89Katia no wlasnie nie bo tutaj ten sprzet to ze tak powiem staroc za komuny za kazdym razem pokazuje ze dzidzia jest mniejsza w porownaniu do usg w przychodni jakas maskara:-(

Schudlam 1,5kg :-(
Ale jak stad wyjde to nadgonie chodzby za 3;-) taka jestem glodna a zoladek skurczony ze nic nie chce przyjac.
Podobno byla tutaj babka ktora schudla w ciazy,11kg ale jadla tylko kaszke dla dzieci i byla na kroplowkach i miala to co ja :-/
Czyli wymioty i boegunka po kazdym zjedzeniu ale urodzila sn syna 3,400wiec dzieciaczki dobrze sie dokarmiaja z mamusiek;-)

Kobieto trzymaj sie cieplutko i obys mogła niedługo jeść ....:)

@Mycha07 jutro maja mi zrobic znowu Tsh i wszystkie te na F;-) nie pamietam jak sie zwa ale chodzi o hormony. Dostatlam antybiotyk kolejny nifuroksazyd i o dziwo zjadlam bana z godzine temu i nic nawet mnie nic nie gniecie... Pewnie bede dostawac ciagle leki a ciaza jest juz duza i sama walczy o swoje i wydaje mi sie ze maly twardziel co mu tam zadna sraczka nie przeszkadza i go nie wypchnie;-)
otóż to !!

Dziewczynki kochane! Jesteśmy po kolejnym usg, wszystko w porządku, ale bardzo się cieszę że zrobiłam najpierw genetyczne w Polsce, bo dzisiaj moja księżniczka tak się wiercila i wywijala, że bardzo ciężko szło to badanie. Czyli, żywy dowód że młodej udzielił się nastrój mamy :)
Księżniczka ma już 63,2mm!
Oczywiście tutaj nie potwierdzil mi jeszcze płci, ale tu podobno zawsze dopiero mówią koło 20 :)

@Mycha07 właśnie chyba najbardziej potrzebowałam usłyszeć coś takiego! Dziękuję :*
1493232331-aaaaaa.jpeg

p19uskjojbeqaxq5.png

Piękna foteczka...dzidzia ekstra :)

@estrelicia wow, ale pięknie widać dzidzię! :D
@Bezkonserwantow spokojnie, mnie lekarz na usg pokazywał nochala, a potem już na zdjęciu nie mogłam go dostrzec, jedynie w zdjęciu 3D widziałam, ale to był wprawdzie 11 t 2 d więc i dziecko małe, ale wiem że się nakręcasz, ja też panikuję i się doszukuję problemów, nawet jak lekarz powie, że jest wszystko dobrze :D
@Anusiak1507 trzymaj się w tym szpitalu, oby Cię w końcu wypuścili całą i zdrową razem z dzielną dzidzią.

Czuję się dzisiaj jak ostatnia kaleka. Najpierw przez cały dzień bolał mnie kręgosłup w dolnym odcinku, promieniowało na pośladek i nogę, chodzić nie mogłam, obawiam się, że u mnie też może się odezwać rwa kulszowa ;/ teraz boli mnie u góry w odcinku piersiowym, ale tak boli, że oddychać mi ciężko. Co to dalej będzie to ja nie wiem ;(

reklama
Do góry