reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Założę się że będzie przewaga chłopców :-) bo cholera tak trudno jest zrobić dziewczynkę :-) :-) :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

@ewka2 współczuję wymiotów. Jak to mówią już bliżej jak dalej. Mam nadzieję, że lada dzień poczujesz się lepiej.

@Bezkonserwantow powodzenia!!! :)

@Antonia2016 teraz na pewno na forum szybciej będą ujawniać się panowie, bo na genetycznych łatwej to wyłapać. A bliżej usg połówkowego będzie wysyp dziewczynek :)

Jak najbardziej Katia :) a jesli chce byc to chyba juz ustalone ;)

Dziewczyny co to te badania genettczne? Pierwszy raz sie z tym spotkalam, to sie robi z jakiegos powodu, czy wszystkim? Tutaj na bank pewnie o tym nie slyszeli. Wiem ze znajoma miala prenatalne ale ona miala 50 lat I ze wzgledu na wiek miala.
Leonka gratulacje, widze ze chloki rzadza poki co ;) a co do daty porodu to tak naprawde malo kto rodzi rowno w terminie, wiec to tak jak lekarz mowil mniej wiecej +/- 2tyg. ;)
Ja na bank pierwsza nie urodze, chociaz przoduje w datach, moim dzieciom sie poprostu nigdy nie spieszylo ;)

No wlasnie w pierwszej ciazy dziecko mialo 4tyg do tylu pod koniec ciazy, drugie 2tyg do tylu ;) obaj zdrowi.

Jestem dziś po wizycie... :( lekarz powiedział mi że jest jakiś obrzęk płodu i jak tylko już będzie na tyle dojrzała ciąża to szybko robić prenatalne :( strasznie się boję że coś będzie nie tak :( przepłakałam cały dzień bo wizytę miałam rano :( nawet jeść mi się już odechciało mam mln myśli na sekundę :( nie wiem co robić :(

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku nigdy nie spotkałam się z tym. Trzymam mocno kciuki za zdrowie Maluszka. A kiedy możesz już prenatalne robić?

reklama
A co do wymiotow i ogolnie nieprzyjemnych objawow ciazy to niestety od 11-13tc jest nasilenie tak powiedziala wczoraj pielegniarka... Polecila mi tez czopki przeciwwymiotne ktore pomagaja tez przy zatwardzeniu zaraz nazwe Wam podam bo zapomnialam i musze sie zapytac

Do góry