reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Dziękuję za nominację :) Jeśli inne dziewczyny sie zgodzą to mogę być moderatorką. :)

Co do wątku zamkniętego to chciałam poruszyć ten temat jak już wszystkie przejdziemy badania genetyczne. I jestem jak najbardziej za takim wątkiem.
Czekam na Wasze opinie.
@89Katia tez os razu o Tobie pomyslalam :) jestem za oraz za :)
Ja dzis genetyczne o 12.15... Troszke sie obawiam... Jak zwykle... Ale jestem dobrej mysli.

reklama
Dzien dobry ;-) wyspalyscie sie? Bo ja srednio a raczej wogole... Zasypialam na 2h i pobudka... Jestem wykonczona. I glodna :-) moze odwaze sie zjesc jakiegos biszkopta... Ciekawe jak moja waga...
Wiecie co jest najlepsze w tej ciazy? Ze nie licze czasu ktory pozostal do porodu tylko od wizyty do badania;-)
Moj lekarz obiecal ze w pt pojawie sie na genetycznych jak mnie nie wypisza to zrobi mi przepustke :-)
@Anusiak1507 dziewczyno trzymaj sie wszystkiego co daje Ci chwile wytchnienia!! Bedzie dobrze!!

@Marika92 tez jestem z Wro i mam super lekarza jesli potrzeba.. wiec jesli potrzeba to daj znac. Czekaj spokojnie na ile to mozliwe na wizyte a dzis na pewno bedzie juz lepiej!!

@89Katia tez os razu o Tobie pomyslalam :) jestem za oraz za :)
Ja dzis genetyczne o 12.15... Troszke sie obawiam... Jak zwykle... Ale jestem dobrej mysli.

Dziękuję :)

Powodzenia na usg! Taaaak.... ten lekki stresik i niepewność.... Od usg do usg :p ja mam w piątek i już od zeszłego tygodnia o tym myślę....
No nic! Dobrze musi być :)

1493024047-aaaaaa.jpeg

Znowu nie moglam sie zdecydowac co zjesc, wiec jem wszystko [emoji23] sraczka murowana . Tylek zaczyna gonic brzuch haha w ciazy zazwyczaj idzie mi w tylek I w cycki, rece I nogi zazwyczaj bezzmian. Maz nie narzeka [emoji1]
Niezłe śniadanko ;) Ale rozumiem cię. Ja to już nie wiem co mam jeść. Na nic nie mam ochoty. Tyle najem się kanapek w ciągu dnia bo to zawsze pod ręką, że pod wieczór już nie mogę na nie patrzeć.

Mniam! Zjadłabym wszystko oprócz zielonych oliwek :p

Dziewczyny! Poczułam dzidziusia! Coś jak fikołek na linii majtek. Od 2-3 dni coś czułam jak leżałam na płasko, ale mówiłam sobie, ze to flaki. Ale teraz to dzidziuś!
Teraz usiadłam z podciągniętymi nogami i poczułam Małe :) cudowne uczucie! Chce jeszcze!!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super :) To mówisz że już można coś poczuć. Mi też czasami się wydaje ale zrzucam to na jelita. Pod9bno w kolejnych ciążach szybciej bo człowiek wie co oczekiwać. Ja już się doczekać nie mogę.

reklama
Nie zdążyłam wczoraj poczytać ani poodpisywać, tak mnie wymęczyli na tych prenatalnych, nie same badanie ale to czekanie i bieganie. Nawet szpital zaliczyłam, bo maluch nie chciał pokazać kości nosowej. Zasłaniał buźkę rączkami. Ale udało. Na usg wszystko ok a na wyniki ostateczne muszę poczekać do 9 maja. Ale się napatrzyłam. Usg bardzo długo miałam robione.
Mały człowieczek ma już 7cm. Wg usg wyszedł starszy o kilka dni. A ja niby jestem w 14-tym tygodniu (tylko czemu u licha dalej te mdłości). A termin porodu wyliczono mi na 27 październik. Podobno tak wychodzi przez krótkie cykle, bo ja miałam 25-dniowe. I który to termin porodu bardziej prawidłowy ten z OM czy z usg?
No i się ujawnił. Będzie chłopczyk :) Tutaj nie protestowal ;) jak z buźką. W szoku byłam bo nawet nie liczyłam na rozpoznanie płci. Myślałam, że to nierealne w zwykłej przychodni przyszpitalnej.

Do góry