reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja zaczynałam ciąże z ładna cera, a teraz mam trochę wyprysków.

Słaby dziś dzień mam. Mąż mnie dokarmia, a ja tylko leżę. Zaraz pojde spac.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja znów na wykładach buuu.... Na szczęście jak na razie nie mam problemów z cerą, podobno ma się problemy ze skórą na dziewczynkę a pięknieje na chłopca, chociaż pewnie nie do końca to prawda :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
jesliby tak patrzec to bede kiec chłopaka bo zadnych problemow z cera nie mam. Zreszta w doroslym wieku nigdy zadnych wypryskow i innych pewnie dlatego ze się nie maluję :)

oar89n7312bz9t17.png

Dziewczyny ciagle mnie syfi! Zazwyczaj niemialam problemow z cera, a teraz masakra, przebarwienia, syfy na buzi, ramionach, plecach, nawet na skorze glowy we wlosach mam :( Gdzie ten blask, mocne wlosy, piekna cera co opisuja w goglach o ciezarnych?? Bo napewno nie u mnie, czuje sie okropnie!
Mam to samo. Zawsze walczyłam z cera i jakoś miałam ja w ryzach.teraz nie mogę używać swoich kremów ani leków i mam masakra na twarzy na plecach ramionach czy na dekolcie. Daje sobie na wstrzymanie dobrze oczyszczam skórę peeling enzymatyczny i dobre nawilżenie. Po porodzie będę walczyć dalej

Na Zalando, firma Mamalicious:)
Niestety nie są zbyt tanie:/

1492873974-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny, który typ spodni jest wygodniejszy? Wydaje się, że te z materiałem na brzuchu mogą trzymać się lepiej ale juz niedługo, jak w końcu przyjdzie wiosna, może być w nich za gorąco...

34bwyx8dp7yhbyyn.png
1492873959-aaaaaa.jpeg
1492873974-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny, który typ spodni jest wygodniejszy? Wydaje się, że te z materiałem na brzuchu mogą trzymać się lepiej ale juz niedługo, jak w końcu przyjdzie wiosna, może być w nich za gorąco...

34bwyx8dp7yhbyyn.png
1492873959-aaaaaa.jpeg
1492873974-aaaaaa.jpeg

34bwyx8dp7yhbyyn.png
Bardzo fajne jedne i drugie. Pewnie jak brzuszek mniejszy te pierwsze będą lepsze. Później te drugie. Ja w poprzednich ciążach chodziłam w podobnych do tych drugich i były wygodne, ale wtedy były miesiące jesienne i zimowe, więc nie wiem jak będą sprawować się latem.

A u mnie niedobrze :-( w piątek w pracy zaczęłam krwawic, nie jakieś plamienia,tylko żywa krew :-( pojechałam do szpitala gdzie czekałam prawie 3 godz na usg i badanie, w międzyczasie krwawienie ustało. Serduszko bije, lekarz powiedział tylko ze mam w weekend odpoczywać w domu jak krwawienie lub ból brzucha się powtórzy to mam wrócić do szpitala a jak będzie ok to mam normalnie w poniedziałek iść do pracy. Oczywiście Nic mi nie dali bo tu nie podtrzymuje się ciąży :-(
Ojejku trzymaj się. Musi być dobrze.

@Mycha07 mnie możesz w takim razie przeklinać, bo u mnie [emoji14] włosów nigdy nie miałam takich błyszczących i ładnych jak teraz, a skórę na twarzy mam bez żadnych zmian, nawet myślałam że będzie chłopak przez te zmiany!
Ale też wiesz co mówią, pierwsza ciąża na zachętę, może dla tego tak się ze mną łaskawie obchodzi ;)

p19uskjojbeqaxq5.png

Ja znów na wykładach buuu.... Na szczęście jak na razie nie mam problemów z cerą, podobno ma się problemy ze skórą na dziewczynkę a pięknieje na chłopca, chociaż pewnie nie do końca to prawda :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem przykładem, ze to bzdura :-) tez sie tym kierowałam, a tu niespodzianka. Wysypana, a chłopiec będzie [emoji14]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja siedzę na AliExpress i oglądam te wszystkie cudeńka dla niemowlaków [emoji173]
popłynę jak poznam płeć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry