reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

1492873959-aaaaaa.jpeg
1492873974-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny, który typ spodni jest wygodniejszy? Wydaje się, że te z materiałem na brzuchu mogą trzymać się lepiej ale juz niedługo, jak w końcu przyjdzie wiosna, może być w nich za gorąco...

34bwyx8dp7yhbyyn.png

reklama
Ja dzisiaj przeróżne smaki mam.
Dosłownie na wszystko :D
Rano wstałam i poleciałam zrobić zapiekane owoce pod kruszonką na śniadanie. Potem kanapka z białym serem i pomidorem malinowym. A potem... mój M. musiał jechać do KFC po kubełek stripsów :D ale to było dobre... masakra :p
No a teraz jeszcze zrobiłam sobie makaron ze szpinakiem w sosie śmietanowym z pomidorkami koktajlowymi :D :D
Także dzisiaj apetyt mi dopisuje, nie da się ukryć :p

1492873959-aaaaaa.jpeg
1492873974-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny, który typ spodni jest wygodniejszy? Wydaje się, że te z materiałem na brzuchu mogą trzymać się lepiej ale juz niedługo, jak w końcu przyjdzie wiosna, może być w nich za gorąco...

34bwyx8dp7yhbyyn.png

Te drugie zdecydowanie. A na której stronie patrzysz, bo bardzo fajne [emoji4]

A u mnie ... ból gardła Eh [emoji107]

Co do krwi pępowinowej jak to u Was wyglada z decyzja?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Adrianna.em ale pojadlas! :)
U mnie to już robią się spodnie przyciasne, bluzki wcześniej też nosiłam luźne, więc jeszcze nie ma dramatu :) wczoraj siostra męża przyniosła mi całą torbę jej ciuchów ciążowych. Większość jest dobra, tylko że ona do 9 miesiąca miała nogi jak modelka, a mnie zawsze pierwsze tyją uda i pupa, więc nie wiem jak długo dam radę w jej spodniach :)

p19uskjojbeqaxq5.png

Hej dziewczyny mam troche niekomfortowe pytanie, czy tez macie czasem sluz taki zolto pomaranczowy zwlaszcza po zalatwieniu spraw fizjologicznych, mialam robione test z moczu I nie wykazalo zadnych infekcji.. troche sie teraz martwie czy wszystko ok

Ja dzisiaj przeróżne smaki mam.
Dosłownie na wszystko :D
Rano wstałam i poleciałam zrobić zapiekane owoce pod kruszonką na śniadanie. Potem kanapka z białym serem i pomidorem malinowym. A potem... mój M. musiał jechać do KFC po kubełek stripsów :D ale to było dobre... masakra :p
No a teraz jeszcze zrobiłam sobie makaron ze szpinakiem w sosie śmietanowym z pomidorkami koktajlowymi :D :D
Także dzisiaj apetyt mi dopisuje, nie da się ukryć :p
Ooo, ja właśnie dziś mam ochotę na makaron ze szpinakiem, ale że siedzę w pracy do prawie 21 to chyba z M wyskoczymy na miasto zjeść właśnie to danie :D
a póki co to żywię się biszkoptami okrągłymi, nie wiem czym innym się zapchać, skoro nie mam pod ręką tego makaronu :(

Mycha, ja mam najgorzej przy szorowaniu języka, wtedy się aż dławię, przy płukaniu też, ale koszmarem jest ten język :/ jak go nie umyję to czuję, że mam brudne zęby.

Ja też już się rozglądałam za spodniami ciążowymi, ale wszystkie moje jeansy, które noszę są mega obcisłe i jakoś nie mogę się przełamać i przestawić na luźniejsze nogawki... a nie widziałam takich z bardzo dopasowanymi nogawkami nigdzie :(
może gdzieś takie spotkałyście?
Póki co ratuję się legginsami albo rajtki+tunika.

reklama
@iśka90 ja makaron ze szpinakiem uuuuwielbiam, chyba jestem go w stanie zjeść zawsze o każdej porze :p
A z myciem zębów mam to samo niestety i też język najgorszy... na samą myśl mnie czasem szarpie jak tylko biore do reki szczoteczke :p

Do góry