reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

1492873959-aaaaaa.jpeg
1492873974-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny, który typ spodni jest wygodniejszy? Wydaje się, że te z materiałem na brzuchu mogą trzymać się lepiej ale juz niedługo, jak w końcu przyjdzie wiosna, może być w nich za gorąco...

34bwyx8dp7yhbyyn.png

reklama
Ja dzisiaj przeróżne smaki mam.
Dosłownie na wszystko :D
Rano wstałam i poleciałam zrobić zapiekane owoce pod kruszonką na śniadanie. Potem kanapka z białym serem i pomidorem malinowym. A potem... mój M. musiał jechać do KFC po kubełek stripsów :D ale to było dobre... masakra :p
No a teraz jeszcze zrobiłam sobie makaron ze szpinakiem w sosie śmietanowym z pomidorkami koktajlowymi :D :D
Także dzisiaj apetyt mi dopisuje, nie da się ukryć :p

1492873959-aaaaaa.jpeg
1492873974-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny, który typ spodni jest wygodniejszy? Wydaje się, że te z materiałem na brzuchu mogą trzymać się lepiej ale juz niedługo, jak w końcu przyjdzie wiosna, może być w nich za gorąco...

34bwyx8dp7yhbyyn.png

Te drugie zdecydowanie. A na której stronie patrzysz, bo bardzo fajne [emoji4]

A u mnie ... ból gardła Eh [emoji107]

Co do krwi pępowinowej jak to u Was wyglada z decyzja?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Adrianna.em ale pojadlas! :)
U mnie to już robią się spodnie przyciasne, bluzki wcześniej też nosiłam luźne, więc jeszcze nie ma dramatu :) wczoraj siostra męża przyniosła mi całą torbę jej ciuchów ciążowych. Większość jest dobra, tylko że ona do 9 miesiąca miała nogi jak modelka, a mnie zawsze pierwsze tyją uda i pupa, więc nie wiem jak długo dam radę w jej spodniach :)

p19uskjojbeqaxq5.png

Hej dziewczyny mam troche niekomfortowe pytanie, czy tez macie czasem sluz taki zolto pomaranczowy zwlaszcza po zalatwieniu spraw fizjologicznych, mialam robione test z moczu I nie wykazalo zadnych infekcji.. troche sie teraz martwie czy wszystko ok

Ja dzisiaj przeróżne smaki mam.
Dosłownie na wszystko :D
Rano wstałam i poleciałam zrobić zapiekane owoce pod kruszonką na śniadanie. Potem kanapka z białym serem i pomidorem malinowym. A potem... mój M. musiał jechać do KFC po kubełek stripsów :D ale to było dobre... masakra :p
No a teraz jeszcze zrobiłam sobie makaron ze szpinakiem w sosie śmietanowym z pomidorkami koktajlowymi :D :D
Także dzisiaj apetyt mi dopisuje, nie da się ukryć :p
Ooo, ja właśnie dziś mam ochotę na makaron ze szpinakiem, ale że siedzę w pracy do prawie 21 to chyba z M wyskoczymy na miasto zjeść właśnie to danie :D
a póki co to żywię się biszkoptami okrągłymi, nie wiem czym innym się zapchać, skoro nie mam pod ręką tego makaronu :(

Mycha, ja mam najgorzej przy szorowaniu języka, wtedy się aż dławię, przy płukaniu też, ale koszmarem jest ten język :/ jak go nie umyję to czuję, że mam brudne zęby.

Ja też już się rozglądałam za spodniami ciążowymi, ale wszystkie moje jeansy, które noszę są mega obcisłe i jakoś nie mogę się przełamać i przestawić na luźniejsze nogawki... a nie widziałam takich z bardzo dopasowanymi nogawkami nigdzie :(
może gdzieś takie spotkałyście?
Póki co ratuję się legginsami albo rajtki+tunika.

reklama
@iśka90 ja makaron ze szpinakiem uuuuwielbiam, chyba jestem go w stanie zjeść zawsze o każdej porze :p
A z myciem zębów mam to samo niestety i też język najgorszy... na samą myśl mnie czasem szarpie jak tylko biore do reki szczoteczke :p

Do góry