reklama
Adrianna.em
Fanka BB :)
Ja dzisiaj przeróżne smaki mam.
Dosłownie na wszystko
Rano wstałam i poleciałam zrobić zapiekane owoce pod kruszonką na śniadanie. Potem kanapka z białym serem i pomidorem malinowym. A potem... mój M. musiał jechać do KFC po kubełek stripsów ale to było dobre... masakra
No a teraz jeszcze zrobiłam sobie makaron ze szpinakiem w sosie śmietanowym z pomidorkami koktajlowymi
Także dzisiaj apetyt mi dopisuje, nie da się ukryć
Dosłownie na wszystko
Rano wstałam i poleciałam zrobić zapiekane owoce pod kruszonką na śniadanie. Potem kanapka z białym serem i pomidorem malinowym. A potem... mój M. musiał jechać do KFC po kubełek stripsów ale to było dobre... masakra
No a teraz jeszcze zrobiłam sobie makaron ze szpinakiem w sosie śmietanowym z pomidorkami koktajlowymi
Emsi*
Dziewczyny, który typ spodni jest wygodniejszy? Wydaje się, że te z materiałem na brzuchu mogą trzymać się lepiej ale juz niedługo, jak w końcu przyjdzie wiosna, może być w nich za gorąco...
Te drugie zdecydowanie. A na której stronie patrzysz, bo bardzo fajne [emoji4]
A u mnie ... ból gardła Eh [emoji107]
Co do krwi pępowinowej jak to u Was wyglada z decyzja?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
estrelicia
@Adrianna.em ale pojadlas!
U mnie to już robią się spodnie przyciasne, bluzki wcześniej też nosiłam luźne, więc jeszcze nie ma dramatu wczoraj siostra męża przyniosła mi całą torbę jej ciuchów ciążowych. Większość jest dobra, tylko że ona do 9 miesiąca miała nogi jak modelka, a mnie zawsze pierwsze tyją uda i pupa, więc nie wiem jak długo dam radę w jej spodniach
U mnie to już robią się spodnie przyciasne, bluzki wcześniej też nosiłam luźne, więc jeszcze nie ma dramatu wczoraj siostra męża przyniosła mi całą torbę jej ciuchów ciążowych. Większość jest dobra, tylko że ona do 9 miesiąca miała nogi jak modelka, a mnie zawsze pierwsze tyją uda i pupa, więc nie wiem jak długo dam radę w jej spodniach
Pola_85
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny mam troche niekomfortowe pytanie, czy tez macie czasem sluz taki zolto pomaranczowy zwlaszcza po zalatwieniu spraw fizjologicznych, mialam robione test z moczu I nie wykazalo zadnych infekcji.. troche sie teraz martwie czy wszystko ok
Ooo, ja właśnie dziś mam ochotę na makaron ze szpinakiem, ale że siedzę w pracy do prawie 21 to chyba z M wyskoczymy na miasto zjeść właśnie to danieJa dzisiaj przeróżne smaki mam.
Dosłownie na wszystko
a póki co to żywię się biszkoptami okrągłymi, nie wiem czym innym się zapchać, skoro nie mam pod ręką tego makaronu
Mycha, ja mam najgorzej przy szorowaniu języka, wtedy się aż dławię, przy płukaniu też, ale koszmarem jest ten język :/ jak go nie umyję to czuję, że mam brudne zęby.
Emsi*
Na Zalando, firma Mamalicious
Niestety nie są zbyt tanie:/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzięki zerknę sobie na pewno.
Dziś byłam w h@m masakra ... okropne są tam spodnie. Dlatego lookne w necie [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Adrianna.em
Ja też już się rozglądałam za spodniami ciążowymi, ale wszystkie moje jeansy, które noszę są mega obcisłe i jakoś nie mogę się przełamać i przestawić na luźniejsze nogawki... a nie widziałam takich z bardzo dopasowanymi nogawkami nigdzie
może gdzieś takie spotkałyście?
Póki co ratuję się legginsami albo rajtki+tunika.
może gdzieś takie spotkałyście?
Póki co ratuję się legginsami albo rajtki+tunika.
reklama
Adrianna.em