Na mnie tez spodnie przyciasne, pogoda okropna, więc nic innego prócz spodni nie wchodzi teraz w grę
Mam legginsy ciążowe z H&M ale jeszcze trochę za luźne w brzuchu, (chociaż mierzyłam ponad tydzień temu, więc może już będą ok) i jak dla mnie to są zimneeee.. jestem straszny zmarzluch
Chyba też na tygodniu rozejrzę się za jakimiś ciążowymi spodniami
Ja to bym chciała swój stan przed babcią jeszcze trochę ukryć, ale ona zaczyna coś podejrzewać, więc za każdym razem kiedy u niej jestem, przypatruje się mojemu brzuchowi, a ja zakładam jakieś luźne sweterki, narzutki itd..
Oczywiście to kwestia czasu, kiedy ją oświecimy, ale zacznie nam wtedy truć o ślubie kościelnym i mówić, że żyjemy "nie po Bożemu" i jak tak rodzić dziecko, więc nie chce się jeszcze denerwować jej gadką
i tak średnio raz na miesiąc babcia lubi wracać do tematu
@Anusiak1507 jak to mówią, lepiej o jeden raz jechać za dużo, niż o jeden za mało, więc dobrze robisz, że jedziesz.
@Danielkowa Ciebie chciałam się zapytać, bo pisałaś, że prosiłaś o przecięcie pępowiny jak przestanie tętnić. Jako, że ja zielona jestem w temacie porodów to powiedz mi proszę, czy to różnica jest dla dziecka i dla matki jaką pępowinę odcinają? Może odczuwać ból, czy coś?