reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Dziewczyny, mnie wczoraj lekarz mówił, że tak do 19 tygodnia mogą nas męczyć nudności i wymioty.. także tego.. :D ale może do 19tc to tylko jakieś ekstramalne przypadki, bądźmy dobrej myśli :D

reklama
Dziewczyny, mnie wczoraj lekarz mówił, że tak do 19 tygodnia mogą nas męczyć nudności i wymioty.. także tego.. :D ale może do 19tc to tylko jakieś ekstramalne przypadki, bądźmy dobrej myśli :D
Załamka normalnie. Moja lekarka pocieszała że tak około 13-tego powinno się uspokajać. U mnie wieczory też najtragiczniejsze i najbardziej "głodne". Ja w ciągu dnia nie kontroluję ilości posiłków. Nie jestem w stanie z tymi mdłościami. Jem kiedy potrzebuję.

Zaczęłam w czwartek 10 tydzień a razem z nim codzienne wymioty żółcią.. podobno objawy powinny chyba ustępować a nie na silac sie... wy o jedzeniu a ja wam tak zazdroszczę bo co zjem to boli zoladka i wymioty :( a na początku było tak dobrze...
Ja np w tym tygodniu spotkałam się z kibelkiem więcej razy niż w sumie w poprzednich ciazach. A niby miały już objawy ustępować a ty w sumie apogeum. Ale muszę przyznać że już nie śpię w dzień i mnie tak nie muli :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Jeju a ja szukam w co się ubrać i jestem załamana, bo wszystko już przyciasne. Chciałabym jeszcze troszkę ukryć swój stan, ale to bęedzie chyba niemożliwe. Jadę do rodziców i nie chciałabym jeszcze żeby wszyscy wkoło wiedzieli. Pocieszam się, że kurta zimowa jeszcze jest używana. Ale na taką porę jak teraz to mam tylko 1 jeansy dobre. Ze sweterkami też trudno, bo opięte. A na sukienki letnie za zimno, a mam ich sporo. TRudno nie ukryję już brzuszka, a w tyg muszę zakupić ciuszki ciążowe. Ciuchów tona, a nic nie pasuje; Znalazła sobie dylemat kobietaa hahah

Dziewczyny ja dzisiaj przeszlam dwa ataki jakiejs kolki w lewym boku pod zebrami i cale plecy...Siedzialam i wylam z bolu. Oczywiscie do tego wymioty i biegunka. Teraz jest juz ok plecy bola ale nie tak jak wczesniej jak dostane jeszcze jedej kolki to jade na IP zastanawiam sie czy to nie jest przypadkiem od tego cukromoczu. Moze ktorws z Was znajdzie jakies informacje na ten temat bo ja szukam ale nic ciekawego nie znalazlam.

Z tego co pamietam to ktoras z Was ma mame pielegniarke moze noglaby sie zapytac czy takie ostre kolki sa powiazane z cukromoczem?

reklama
Dziewczyny współczuje mdłości ... oby jak najszybciej przeszły

@evil2 mam dokładnie to samo ... jedne jeansy i bluzki worki. Dziś jadę właśnie do h&m zobaczyć jakieś spodnie.

@Anusiak1507 może jednak podejdź na IP aby Cię zbadali. Nieciekawie to wyglada z tego co piszesz.

A my wreszcie wybraliśmy imiona wiec Wam napiszę.
Dla dziewczynki Maja (wybrane już 100 lat temu :) )
Dla chłopca Adam [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry