Anusiak1507
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@89Katia dokładnie ten sam co u Ciebie, z om dziś 11+2, wg usg 11+3 ale u Ciebie to z usg chyba jeszcze starsze dzieciątko jest?
@Anusiak1507 no to wytrwałości Ja na początku bardzo dużo słodyczy jadłam, teraz na szczęście mi odeszła ochota, ale z tego co pamiętam, Tobie wyszedł cukier w moczu, więc oby teraz wyniki były dobre.
Przytyłam 2 kg, ważę 54.. nigdy jeszcze tyle nie ważyłam, hehe
Dziewczyny, czy macie zlecone jakieś badania na następną wizytę? morfologię chociaż i mocz? Bo kurcze, ja wczoraj z tego wszystkiego zapomniałam zapytać, a lekarz nic mi nie powiedział.
O matko... ja mialam.po pierwszym porodzie krwotoki caly dzien i sie martwili ze cos zostalo ale na koniec dnia ustalo. Ale to bylo okropne lezalam a oni przychodzili kazali podniesc tylek do gory i opiscic i po kazdym opuszczeniu masakryczna ilosc krwi...buu. przy 1 porodzie mnie nacieli bez pytania...przy drugim zastrzeglam ze nie wyrazam zgody i przy pomocy poloznej skonczylo sie na 1 malym szewkuJa sie mylam w domu po porodzie, nikt nie naciskal ze mam isc sie umyc! Zreszta nie mialam jak, dlugo nie moglam ruszac nogami po znieczuleniu , dziecko ciagle ryczalo, nawet siku nie mialam jak isc.Dziecko dostaje sie odrazu I razem z nim w lozku przewoza na sale poporodowa... I tam sobie trzeba juz samemu radzic. Drugi porod byl dla mnie koszmarem, mialam krwotoki I nikt nie skumal, ze we mnie zostaly resztki po ciazy, ktore sama wydalilam po tygodniu I kolejny raz po 10 dniach, wtedy juz zrobili usg zeby sprawdzic czy wszystko wyszlo! Dostawalam nagle krwotokow, ze siedzialam na kiblu a krew ciurkiem sie lala I rozne flaki ze mnie wypadaly! Sorry ze takie szczegoly pisze, ale duzo rzeczy jest mozliwych, tak naprawde nie wiedzialam co sie dzieje. Az sie boje trzeciego porodu! Chyba rezygnuje [emoji14]
Tak...wieczorem mam wrazenie ze bylam caly dzien na glodzie
Oo, tabletki będą na pewno lepsze w połykaniu, bo te krople to nie wiadomo jak smakują..@iśka90 super wiesci;-) mi na mdlosci i wymioty polecil lekarz premovit. W postaci tabletek
Mam to samo buuu. Powiedz kiedy nam to minie. Mi się zaczął już 13-ty tydzień.@Mabi wyjelas mi to z ust!! mam identycznie ze jedzenie nie daje mi juz takiej przyjemnosci bo wiem ze po kilku chwilach od ostatniego kesa znow bedzie mi niedobrze i wlaczy się ssanie...