reklama
Ja jem póki co mniej, tak 3-4 posiłki, ostatni przed 18, ok. 20 z rzadka coś przekąszę, po 21 już jestem w łóżku i przysypiam ale dla odmiany o 6 jestem już wyspana więc mam chociaż dwie godzinki dla siebie zanim synek się obudzi
Ja jem póki co mniej, tak 3-4 posiłki, ostatni przed 18, ok. 20 z rzadka coś przekąszę, po 21 już jestem w łóżku i przysypiam ale dla odmiany o 6 jestem już wyspana więc mam chociaż dwie godzinki dla siebie zanim synek się obudzi
Ja mam tak samo
Właśnie chłopaki jeszcze spia, a ja od 7 już jestem wyspana
Jakie plany na dziś? Pogoda nie za piękna u nas standardowo w sobotę basen, a na popołudnie umówiliśmy się z rodzicami najlepszego przyjaciela synka, ze idziemy razem do figloraju.
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Ja jem wszystko, co wpadnie mi w ręce. I słodkie i kwaśne i lekkie i ciężkie. Najbardziej boję się krzywej cukrowej, bo w pierwszej ciąży miałam wynik na granicy normy. Dla mnie największa tragedią jest dietaCo do jedzenia to ja niestety nie jestem systematyczna jej kiedy zglodnieje i nie gardzę batonikami itd boję się jak sie to odbije na mojej wadze...
W ciąży przytyłam ponad 20 kg i po 3 latach zanim zaszłam w drugą ciążę straciłam jeszcze więcej. Schudłam dzięki regularnym posiłkom. U nas w domu godzina 18 to świętość to czas wspólnego (jedynego w tygodniu) posiłku. Mały co prawda czasami przed snem zje płatki, albo jogurt jeśli chce, ale my już nic nie jemy. I tak udało nam się wrócić do licealnych wag
Niestety zdjęcia rtg już nie zrobię a przydałoby się.O KURCZE TO SKĄD BĘDZIE wiadomo, że ręka się zrosła? jak zamierzają Ci zdjąć gips, współczuję
Udanych urodzin. I nie przepracuj się.
Cześć dziewczyny!
Udało mi się nadrobić jakieś 15 stron, ale oczywiście już pozapominałam co chciałam odpisać
Mam dobre wieści! byłam wczoraj na wizycie, mój mały człowiek nadrobił różnicę z OM i nawet wyszło, że jest 1 dzień starszy, mówię Wam jak się cieszęęę, prawie 4,5 cm szczęścia Lekarz pokazywał nam nos, brodę, kolana, łokcie, nawet przełączył na obraz 3D.. na którym wyglądał jak kosmita z takim wielkim kulfonem serduszko biło 168 na minutę. Aha, no i jest małym leniwcem, dopiero jak lekarz chciał posłuchać serduszka, zaczął się coś ruszać. To pewnie po mnie ma, ja bym ciągle spała
Od kilku dni męczą mnie straszne mdłości, najgorzej jest wieczorami, zastanawiam się już nad kupnem kropli, lekarz polecał mi Imbifem, to wyciąg z imbiru, ciekawe czy cokolwiek by pomogło.
Parę stron wcześniej była mowa o porodach, moja koleżanka wczoraj zaczęła rodzić, 10 dni po terminie, do tego baardzo długo się jej poród rozkręcał, rano miała 1 cm rozwarcia, wieczorem 3 cm. Czekam na wieści cały czas i mam nadzieję, że już młody Alanek zdążył wyskoczyć i jest cały i zdrowy
Udało mi się nadrobić jakieś 15 stron, ale oczywiście już pozapominałam co chciałam odpisać
Mam dobre wieści! byłam wczoraj na wizycie, mój mały człowiek nadrobił różnicę z OM i nawet wyszło, że jest 1 dzień starszy, mówię Wam jak się cieszęęę, prawie 4,5 cm szczęścia Lekarz pokazywał nam nos, brodę, kolana, łokcie, nawet przełączył na obraz 3D.. na którym wyglądał jak kosmita z takim wielkim kulfonem serduszko biło 168 na minutę. Aha, no i jest małym leniwcem, dopiero jak lekarz chciał posłuchać serduszka, zaczął się coś ruszać. To pewnie po mnie ma, ja bym ciągle spała
Od kilku dni męczą mnie straszne mdłości, najgorzej jest wieczorami, zastanawiam się już nad kupnem kropli, lekarz polecał mi Imbifem, to wyciąg z imbiru, ciekawe czy cokolwiek by pomogło.
Parę stron wcześniej była mowa o porodach, moja koleżanka wczoraj zaczęła rodzić, 10 dni po terminie, do tego baardzo długo się jej poród rozkręcał, rano miała 1 cm rozwarcia, wieczorem 3 cm. Czekam na wieści cały czas i mam nadzieję, że już młody Alanek zdążył wyskoczyć i jest cały i zdrowy
Anusiak1507
Fanka BB :)
Dzien dobry wszystkim:-) ja dopiero zwleklam sie z lozka i nic mi sie nie chce:-)
Dzisiaj czekaja mnie sobotnie porzadki i zakupy. W poniedzialek wybieram sie na kontrolne badanie moczu i zamierzam przez caly weekend unikac cukrow zeby zobaczyc czy wynik sie poprawi;-) trzymajcie kciuki zebym wytrwala w swoim postanowieniu:-)
Dzisiaj czekaja mnie sobotnie porzadki i zakupy. W poniedzialek wybieram sie na kontrolne badanie moczu i zamierzam przez caly weekend unikac cukrow zeby zobaczyc czy wynik sie poprawi;-) trzymajcie kciuki zebym wytrwala w swoim postanowieniu:-)
ewelinanice
Fanka BB :)
Uda sie ... ja z jedna corka konczylam jedne studia z druga zaczynalam drugie studia a z trzecim w brzuchu je koncze hebeb z pomoca faceta wszystko jest do zrobieniaJa studiuję i bardzo nie chciałabym robić sobie przerwy nawet po urodzeniu dziecka bo i tak późno je zaczęłam a jeszcze 3 lata przede mną mam nadzieje, że z pomocą faceta i niani to się uda
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
@89Katia dokładnie ten sam co u Ciebie, z om dziś 11+2, wg usg 11+3 ale u Ciebie to z usg chyba jeszcze starsze dzieciątko jest?
@Anusiak1507 no to wytrwałości Ja na początku bardzo dużo słodyczy jadłam, teraz na szczęście mi odeszła ochota, ale z tego co pamiętam, Tobie wyszedł cukier w moczu, więc oby teraz wyniki były dobre.
Przytyłam 2 kg, ważę 54.. nigdy jeszcze tyle nie ważyłam, hehe
Dziewczyny, czy macie zlecone jakieś badania na następną wizytę? morfologię chociaż i mocz? Bo kurcze, ja wczoraj z tego wszystkiego zapomniałam zapytać, a lekarz nic mi nie powiedział.
@Anusiak1507 no to wytrwałości Ja na początku bardzo dużo słodyczy jadłam, teraz na szczęście mi odeszła ochota, ale z tego co pamiętam, Tobie wyszedł cukier w moczu, więc oby teraz wyniki były dobre.
Przytyłam 2 kg, ważę 54.. nigdy jeszcze tyle nie ważyłam, hehe
Dziewczyny, czy macie zlecone jakieś badania na następną wizytę? morfologię chociaż i mocz? Bo kurcze, ja wczoraj z tego wszystkiego zapomniałam zapytać, a lekarz nic mi nie powiedział.