reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Ja to tez nir wiem co jesc wiec wcinam chleb... mam ochote na zupy... slodkie tez mi podchodzi ale umiem.sie jeszcze opanowac... a z owocow to tak jak na poczatku jadlam banany to tak teraz tylko pomaranczo wciagne. Kiedys uwielbialam jablka a teraz jem przez sile... a i chleb z gzika i rzodkiewka tez mi podchodzi i z pomidorkiem ale.rylko malinowym :) ale dzisiaj sie napisalyscie nie moglam.zdazyc z czytaniem. Witam nowe mamy... tak sie naczytalam.o tych waszych porodach ze mimo ze mialam obydwa sn to sie teraz boje jak cholera ze cos pojdzie nie tak ...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Proponuję zamiast daty wizyt wpisać imona i rok urodzenia starszych dzieci, bo chyba nie nadążę z aktualizowaniem terminów wizyt ;) jak któraś z Was chce pobawić się w to, to pod tabelką może dodać post z datami wizyt i aktualizowac je ;)
Tylko dziewczyny które wpisują się pod tabelką muszą usunąć swoje komentarze ;) wszystkie komentarze które polubiłam są już w tabelce którą dodam jutro, więc możecie usunąć ;)

na górze strony jest strona główna-.>fora_>fora ciążowe->przyszłe mamy->listopadowe mamy 2017. Kilknij w listopadowe mamy ;)

Dziś lekarz zapytał mnie jak tam moje piersi. Byłam zdziwiona pan dr powiedział że czym twardsze tym lepiej bo to jest odzwierciedlenie hormonów ciążowych. Im bardziej napuchniete tym ciąża mocniejsza. Ja mam wrażenie że wieczorem mam miękkie a jak to u was wygląda?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś lekarz zapytał mnie jak tam moje piersi. Byłam zdziwiona pan dr powiedział że czym twardsze tym lepiej bo to jest odzwierciedlenie hormonów ciążowych. Im bardziej napuchniete tym ciąża mocniejsza. Ja mam wrażenie że wieczorem mam miękkie a jak to u was wygląda?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Uważam że nie do końca tak jest. Słyszałam to samo tylko o mdłościach. Każda kobieta jest inna i każda ciąża jest inna. Niektóre kobiety wcale nie mają mdłości w ciąży i tak samo niektórym piersi nie nabrzmiewaja bardzo. I te kobiety rodzą zdrowe dzieci. Czasami jest tak że są okropne mdłości i piersi bardzo bolesne a dochodzi do poronienia. Nie ma reguły. Ja nawet dzisiaj pisałam rano do dziewczyn czy je też przestały boleć piersi a teraz wieczorem mnie i znowu bolą. :)

reklama
Do góry