reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja w ciąży z synem jadłam wszystko co w zasięgu się znalazło. Teraz glow nie na owoce mam chęć, pić mi się chce non stop a tak poza tym to jakoś nic innego mi nie podchodzi. Jeszcze ostatnio twaróg ze szczypiorkiem i zodkiewka bardzo mi podpasowala [emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ze mną było w miarę ok ale syn cierpiał. Mial wylew 2 stopnia.... Całe szczęście ze nic na stałe się nie wydarzyło. Czytałaś co może nieść ze sobą użycie proznociagu?

hchy43r8h8l5x99d.png
Straszne przezycia, ja o proznociagu dowiedzialam sie na porodowce, jak lekarz uzyl, dlugo nie wiedzialam jakie konsekwencje moze to niesc... dopiero pozniej jak kolezanki mi zaczely opowiadac o zniszczonych glowkach sswoich niemowlakow I stanach zapalnych.

Straszne przezycia, ja o proznociagu dowiedzialam sie na porodowce, jak lekarz uzyl, dlugo nie wiedzialam jakie konsekwencje moze to niesc... dopiero pozniej jak kolezanki mi zaczely opowiadac o zniszczonych glowkach sswoich niemowlakow I stanach zapalnych.
Ja też dopiero dowiedziałam się po fakcie. Tak to w życiu bym nie wyraziła zgody na to

hchy43r8h8l5x99d.png

Ze mną było w miarę ok ale syn cierpiał. Mial wylew 2 stopnia.... Całe szczęście ze nic na stałe się nie wydarzyło. Czytałaś co może nieść ze sobą użycie proznociagu?

hchy43r8h8l5x99d.png
Jak to z zabiegiem, jak jest dobrze wykonany to nic się nie stanie, zresztą nie robią tego od tak sobie tylko jak jest zagrożenie życia dziecka więc jest wtedy o wiele więcej do stracenia. O próżnociągu i kleszczach miałam wykład w szkole rodzenia, wiedziałam jak to wygląda, w jakich przypadkach się stosuje więc nie bałam się gdy okazało się, że trzeba będzie użyć przy porodzie vacuum. Syn nie miał żadnego wylewu, dość szybko wyszedł a główka wróciła do normy po kilku godzinach.

W poprzedniej ciąży nie mogłam jeść mięsa tylko zupy, teraz mam odwrotnie :D może to dobry znak ;)

Ja naszczescie zgagi nie mam w ogole jeszcze;) Ja na poczatku ciazy mialam faze na ser zolty potem byly ziemniaki I ogolnie serki a teraz juz nie moge patrzyc.. I co tu jesc, czasem jem tylko such chleb no a reszte zapelniam slodyczami niestety;) to juz koniec 12 tygodniu wiec teoretycznie apetyt powinnien sie poprawic a tu nic :(

Dziewczyny, która jeszcze nie dopisała się z datą porodu, to wyślijcie mi najlepiej wiadomosc prywatna z terminem porodu ;) jutro zaktualizuje tabelkę ;)

Ja mam ciagle tdki dmak w ustach jskbym była glodna.. :/ i to nie jest dobre ;) bo musze walczyc ze sobą by nie podjadać.
Mdlosci mam nadal i ten fmak w ustach, ale dzis lepszy dzień bo energii mam więcej, wczoraj bym tylko spała..

oar89n7312bz9t17.png

reklama
Do góry