Anusiak1507
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O Pro Familii mam jak najlepsze zdanie. Wszystkie moje znajome, które tam rodziły wychwalają pod niebiosa. Za podejście do pacjentki, za komfort rodzenia, za szacunek, za warunki bytowe. Z tym, że nasz cudowny nfz nie przedłużył kontraktu z profamilią (żeby przypadkiem zbyt wiele kobiet nie rodziło w godnych warunkach ) i teraz poród tam jest płaty. Kosztuje sporo, ale jeśli Cię stać to chyba nie ma nad czym się zastanawiać@89Katia rozmawiałam z kuzynem i oni rodzili w pro familia. Masz jakieś info na temat tego szpitala ?
Łodzianki a Wy macie ?
Poza tym dziewczyny nie macie wrażenia, ze teraz spora liczba porodów kończy się przedwcześnie ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Emsi* mam takie same wrazenie co do dotrzymania ciazy... Sama sie boje jak to teraz bedzie... Ostatnio 35tydz. Moze teraz bedzie lepiej:-)
Mi w poprzednich ciazach ani nie urosły ani nie twardnialy ,chyba że z mlekiem w srodku. Nie jestem z tych kobiet co piersi rosna w ciąży. Mam takie same :-) wrazliwsze sutki tylko.Uważam że nie do końca tak jest. Słyszałam to samo tylko o mdłościach. Każda kobieta jest inna i każda ciąża jest inna. Niektóre kobiety wcale nie mają mdłości w ciąży i tak samo niektórym piersi nie nabrzmiewaja bardzo. I te kobiety rodzą zdrowe dzieci. Czasami jest tak że są okropne mdłości i piersi bardzo bolesne a dochodzi do poronienia. Nie ma reguły. Ja nawet dzisiaj pisałam rano do dziewczyn czy je też przestały boleć piersi a teraz wieczorem mnie i znowu bolą.
Dziś lekarz zapytał mnie jak tam moje piersi. Byłam zdziwiona pan dr powiedział że czym twardsze tym lepiej bo to jest odzwierciedlenie hormonów ciążowych. Im bardziej napuchniete tym ciąża mocniejsza. Ja mam wrażenie że wieczorem mam miękkie a jak to u was wygląda?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, ja się zginam w pół zanim kichne. To pomaga :-)Dziewczyny też tak macie że przy kichaniu, kaszlu boli was podbrzusze? Jakby chciało mi coś urwać, aż się przestraszyłam
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
O Pro Familii mam jak najlepsze zdanie. Wszystkie moje znajome, które tam rodziły wychwalają pod niebiosa. Za podejście do pacjentki, za komfort rodzenia, za szacunek, za warunki bytowe. Z tym, że nasz cudowny nfz nie przedłużył kontraktu z profamilią (żeby przypadkiem zbyt wiele kobiet nie rodziło w godnych warunkach ) i teraz poród tam jest płaty. Kosztuje sporo, ale jeśli Cię stać to chyba nie ma nad czym się zastanawiać