Ja musze zaczac zakupy od zera, nic mi nie zostalo
Bede pokowac na jakis wozio 3w1 uzywany, chyba wiekszosc bede kupowac uzywane ale w bardzo dobryn stanie
Ubranka tyle pieknych widzialam w charity sklepach I za grosze, no ale nie wiem kiedy plec poznamy, czy w ogole poznamy ;(
Ja sie smaruje jak tylko dowoedzialam sie I ciazy, zeby skora nabierala elastycznosci, chociaz u mnie juz rozstepy po wczesniejszych ciazach. Cycki urosly mi w tempie ekspresowym, nie bylo czasu na smarowanie I mam cale w bliznach :/ ehh niestety nie oszukujmy sie, ciaza bardzo zmienia cialo kobiety...
@anusiak chyba nie ma zasady, kazda ciaza jest inna.
Umnie lezaczek byl nie zbedny, nakladki na sutki uratowaly moje sutki, corka strasznie mi pogryzla, ze krwawily I mialam doslownie strupki. Laktator tez moj przyjaciel, mialam bardzo duzo pokarmu w pierwszej ciazy. W drugiej juz mniej uzywalam, ale maly jadl co 30m a bywaly I noce ze byl podlaczony pod dojarke cala noc, zasypialam przy nim I wtedy mial nie ograniczony dostep do mleka
Wiadomo ze naturalnie lepiej, bo praktycznie odrazu jestes na chodzie, po cesarce wielkim cieciu, dluzej bedziesz dochodzic. Bedziesz miala ranne a pozniej blizne. Chyba jednak probowac naturalnie. Nie boj sie po czasie wszystko sie zejdzie tam na dole, wiadomo, ze juz nigdy nie bbedzie wygladac jak u kobiet, ktore nie rodzily. Troche bylam w szoku ze tak wszystko sie rozlazlo, ale nie przeszkadza to pozniej w sexie